603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Toplam nekedar bi veri indircez. Kaç mb yani

yunuq58

yunuq58

Üye
buarada mesajlarin kapali heralde goremedim :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Lumia fena diil ama ben genede iphone 4s 16gb istiyorum

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
yaptığın cwf kaç mb

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Son 10 dakika.İnsallah yetistirebilir bekliyorum kaç gündür :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
linkler eklenmiştir

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Ooo hakan çok serisin ya :) bu arada hakan yeni yılın kutlu olsun emeğine sağlık herkese mutlu yıllar..

Pringles

Pringles

Üye
Eyw çok saol kardeş

Scuderia.

Scuderia.

Üye
50 mb indi bile :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Saolasın dostum cfw inmek üzere biçimlendirmeleri yaptım yedeklemelerde hazır dosyaları beklıyorum.

- - - Eklendi - - -

Usta cfw yüklendi herşey çok güzel şuanlık fakat evols duvar kağıtları yok malesef :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Saolasın dostum cfw inmek üzere biçimlendirmeleri yaptım yedeklemelerde hazır dosyaları beklıyorum.

- - - Eklendi - - -

Usta cfw yüklendi herşey çok güzel şuanlık fakat evols duvar kağıtları yok malesef :(

hımm telefon hafızası / Prebuiltmedia klasöründe bak varmı

Pringles

Pringles

Üye
kardeş ben yükleyemiyorum kımızı bi uyarı geldi optionstan orada kırmızı yazan dosyayı sildim tam oluyo başladı diyecem böyle bir hata geliyor resim gözükmezse usb çıkart tak falan diyo bataryalı bişiler yazıyor ve yeniden dene seçeneği var sorun nedir ?

Scuderia.

Scuderia.

Üye

hımm telefon hafızası / Prebuiltmedia klasöründe bak varmı
Evet ordaymıs buldum.Kusura bakma galeride falan gözükmeyince bende yok sandım şuan herşey sorunsuz tek sıkıntım var ingilizce klavyeyi kabul etmiyor mesajlar bölümü ingilizce klavyeyi açınça yazmıyor atıyor ordan bi bakabilirmisin ?

Pringles

Pringles

Üye
ben yükleyemiyorum ama orjinal cfw attına hemen yükleniyor sorun nedir ya :(

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Usta ben bunları taşıdım depo hafızasına galeride gözüksün diye fakat bunlar Evols duvar kagıtları degil orijinal duvar kagıtları ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben yükleyemiyorum kımızı bi uyarı geldi optionstan orada kırmızı yazan dosyayı sildim tam oluyo başladı diyecem böyle bir hata geliyor resim gözükmezse usb çıkart tak falan diyo bataryalı bişiler yazıyor ve yeniden dene seçeneği var sorun nedir ?

sen burdaki anlatıma bakta yap yanlış yapıyorsun...
http://www.maxicep.com/modifikasyon...2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html

- - - Eklendi - - -

Evet ordaymıs buldum.Kusura bakma galeride falan gözükmeyince bende yok sandım şuan herşey sorunsuz tek sıkıntım var ingilizce klavyeyi kabul etmiyor mesajlar bölümü ingilizce klavyeyi açınça yazmıyor atıyor ordan bi bakabilirmisin ?

tüm diller silindi

- - - Eklendi - - -

Usta ben bunları taşıdım depo hafızasına galeride gözüksün diye fakat bunlar Evols duvar kagıtları degil orijinal duvar kagıtları ?

dur kontrol edicem

legend5858

legend5858

Üye
Eline sağlık uğraşmışsın keşke 603 white olanınıda yapsaydın :)

Üst Alt