603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Anladim..saolasin dostum yinede.Cok guzel gorunuyor resimler yaptigin yenilikler falan iki gun cabyj gecsin diye bakiyorum :)

- - - Eklendi - - -

Dostum bu arada sosyal uygulamalari kaldirmasan olmazmi kullaniyorum cunku kullanmayanlar kendisi kaldirsa ???

EmreSalman

Üye

Kardeş bu güç düğmesine basınca sessiz var ya onun başına simge eklemiyecekmisin (:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş bu güç düğmesine basınca sessiz var ya onun başına simge eklemiyecekmisin (:
oraya eklenmiyor çünkü orası sessiz genel arası değişimi gösteriyor

- - - Eklendi - - -

Anladim..saolasin dostum yinede.Cok guzel gorunuyor resimler yaptigin yenilikler falan iki gun cabyj gecsin diye bakiyorum :)

- - - Eklendi - - -

Dostum bu arada sosyal uygulamalari kaldirmasan olmazmi kullaniyorum cunku kullanmayanlar kendisi kaldirsa ???

benim düzenlediğim udadaki herşeyi sil orjinal udadakileri aktar tüm uygulamar gelir kardeşim

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Önemli değil okadar ya..Cfw düzgün olsunda tek sıkıntımız bu olsun Facebookuda operadan hallederiz :)

EmreSalman

Üye
doğru unuttum ben onu haklısın (:

- - - Eklendi - - -

bide yeni tercih eklemişsin ya HAKAN diye onun başına ve sonuna simge koymuşsun öyle simgeler nasıl koyacaz biz :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil okadar ya..Cfw düzgün olsunda tek sıkıntımız bu olsun Facebookuda operadan hallederiz :)
fmobil i dene tr dil desteği var bence en iyi facebook uygulaması

- - - Eklendi - - -

doğru unuttum ben onu haklısın (:

- - - Eklendi - - -

bide yeni tercih eklemişsin ya HAKAN diye onun başına ve sonuna simge koymuşsun öyle simgeler nasıl koyacaz biz :)

o simgelerin desteklediğini göstermek için koydum orjinal yazılımda o simge çıkmaz :) değişik simgeler yaz googleye çıkar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi ikon meselesini de halletmişsin:)gel bakalım yılbaşı son 21 saat:):)

utkusazli

Üye
tweetian ikonu güzel olmuş. mükemmel bir twitter uygulaması

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Son saatler artık , bu gün hiç geçmeyecek gibi :)

EmreSalman

Üye
yok biliyorum çıkmayacağını o simgeleri biz nasıl ekliyecez yani .d

Scuderia.

Scuderia.

Üye
24.00'dan sonramı paylaşıcaksın ozaman paylaşıcaksan o saatten sonra burdayım :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Tamam dostum yeni yila Evols'la giricez :)

lazye

lazye

Üye
abi süpersin hem s60v5 hem s^3 1.nesil hemde s^3 2.nesil gerçekten bu iş sana çok yakışıyor. Yapabileceğin herşeyi yapıyosun... Çok :tşk:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yunuq58

yunuq58

Üye
ileride bizim icinde cfw yaparsan JAVA HER ZAMAN İZİN SEÇENEĞİ
EKLENDİ bunu bizede uygularmisin kardesim :) eline emegine saglik bu konuda cok emegin var geceni gunduzune katip bizim icin calisip ugrasan tum maxicep uyelerine :tşk: biz birlikte aileyiz. Mutlu yillar yeni yil hepimize Lumia 920 getirir insallah :D

Pringles

Pringles

Üye
kardeş soft format asam olmazmı hard format demişsin hard format atılmıyorda ?

Üst Alt