oraya eklenmiyor çünkü orası sessiz genel arası değişimi gösteriyor
Kardeş bu güç düğmesine basınca sessiz var ya onun başına simge eklemiyecekmisin (:
Anladim..saolasin dostum yinede.Cok guzel gorunuyor resimler yaptigin yenilikler falan iki gun cabyj gecsin diye bakiyorum
- - - Eklendi - - -
Dostum bu arada sosyal uygulamalari kaldirmasan olmazmi kullaniyorum cunku kullanmayanlar kendisi kaldirsa ???
fmobil i dene tr dil desteği var bence en iyi facebook uygulamasıÖnemli değil okadar ya..Cfw düzgün olsunda tek sıkıntımız bu olsun Facebookuda operadan hallederiz![]()
doğru unuttum ben onu haklısın (:
- - - Eklendi - - -
bide yeni tercih eklemişsin ya HAKAN diye onun başına ve sonuna simge koymuşsun öyle simgeler nasıl koyacaz biz![]()
değişik simgeler yaz googleye çıkarbu gece yayındaabi ikon meselesini de halletmişsingel bakalım yılbaşı son 21 saat
![]()

o icon kabuk temaya gömülü değil uygulamanın iconunu düzenledim...tweetian ikonu güzel olmuş. mükemmel bir twitter uygulaması
yok biliyorum çıkmayacağını o simgeleri biz nasıl ekliyecez yani .d
Son saatler artık , bu gün hiç geçmeyecek gibi![]()

24.00'dan sonramı paylaşıcaksın ozaman paylaşıcaksan o saatten sonra burdayım![]()
inşallahTamam dostum yeni yila Evols'la giricez![]()
abi süpersin hem s60v5 hem s^3 1.nesil hemde s^3 2.nesil gerçekten bu iş sana çok yakışıyor. Yapabileceğin herşeyi yapıyosun... Çok![]()

eline emegine saglik bu konuda cok emegin var geceni gunduzune katip bizim icin calisip ugrasan tum maxicep uyelerine
biz birlikte aileyiz. Mutlu yillar yeni yil hepimize Lumia 920 getirir insallah