malidurur
Üye
-
Konu Sahibi
-
neo v bi' ics aldı onu da adamakıllı mı aldı tam bir facia neo v nin ve diğer 2011 xperia ailesinin aldığı ics güncellemesi...ayrıca sen 701 in fp2 yüklü halini izledinmi kardişim bi' bak istersen s^3 genel bölümüneNeo V veya Sola almaya gücü yetiyor ise 701'e niçin baksın ? Neo V 701'in yaptıklarını yapabiliyor mu ? Evet. 701 peki Neo V nin yaptıklarını yapabiliyor mu ? Çoğusunu yapamıyor..Neo V daha mantıklı..Ama arkadaşında belirtmesi lazım oyun veya uygulama konusunu..Genel olarak sorarsa Neo V derim..Bu arada 850ye kadar yolu var ise Sola'ya da bakabilirsin.
sola nın 4gb hafızası neyimize yeticekSola almak varken 701 filan diyenler var ahahah
neo v bi' ics aldı onu da adamakıllı mı aldı tam bir facia neo v nin ve diğer 2011 xperia ailesinin aldığı ics güncellemesi...ayrıca sen 701 in fp2 yüklü halini izledinmi kardişim bi' bak istersen s^3 genel bölümüne701 neo v nin yapabildiklerini yapamıyormuş yahu sen ics den randıman alamayıp gb kullanacaksın ki onda daha adamakıllı bir multitasking bile yok 701 de adamlar 70 uygulamayı aynı anda açıyorlar o yüzüne tükürülen symbian ios kadar verimli çalışan bi' sistem ve meego dan sonra dünyanın en iyi multitasking yapan sitemi...neo v nin şuan 701 den üstün yanları tarayıcı ve nitelikli oyun uygulama...şahsen aralarından tercih yapacaksam 701 i tercih ederim Tabiki arkadaşın isteklerini belirtmesi lazım oyun uygulamaya önem veriyormu bunlar onun için birer kritermi kızma biraz sert çıkıştım ama yani...eğer oyun-uygulama senin için bir kriter ise iphone 3gs e bakmanı öneririm Açamadığı oyun görmedim hem biraz ios kolaylığını ve kalitesini tatmanın zevkini yaşarsın...
o zaman en iyi tercih senin için neo v olacaktırarkadaşlar yorumlariniz için sağolun sormuşsunuz istediğim özellikleri: Benim için en önemli olan anroid işletimci olsun çünkü bi sürü uygulama android ile çalişiyor mail,facebook,sporx gibi sitelerin uygulamalari android ile çalişiyor
evet android işletim sistemli ayrıca oyunlarda falan pek sıkıntı çekmeyeceğin hoş bir cihaz şimdiden hayırlı olsunneo v de android var dimi
Gördüm tabii ki bunun sadece multitasking ile alakası oldugunu dusunuyorsan yaniliyorsun kardesim..70 tane uygulamayı nicin acalim ki ? Symbian Android e gore elbette daha hafif bir sistem bunların olması dogal degil mi ? Neo v nin tarayıcısı bile 701 den hızlı ike 701 biraz daha alt kalıyor..Oyun veya uygulama konusuna girmiyorum bile 701 ile Neo v bu konuda karsilastirmak cok yanlis olur..3gs ye gelirsek her oyunu ve uygulamayı aciyor ama neo v gibi oyunlarda fps seviyesine ulasamiyor..Üstelik eski olmasınin dezavantajini da yasiyor kamerasi ve mimarisi eski mimari..Tekrar 701 konusuna dönecek olursak burada tabii arkadasin da tercihleri önemli ama sadece 701 super mutitasking yapiyor diye neo v yi sollayamaz..neo v alacak butce var ise 701 e bakmasi garip geldi sadece..hepsini gectim Android ve symbian farkı var..
neo v bi' ics aldı onu da adamakıllı mı aldı tam bir facia neo v nin ve diğer 2011 xperia ailesinin aldığı ics güncellemesi...ayrıca sen 701 in fp2 yüklü halini izledinmi kardişim bi' bak istersen s^3 genel bölümüne701 neo v nin yapabildiklerini yapamıyormuş yahu sen ics den randıman alamayıp gb kullanacaksın ki onda daha adamakıllı bir multitasking bile yok 701 de adamlar 70 uygulamayı aynı anda açıyorlar o yüzüne tükürülen symbian ios kadar verimli çalışan bi' sistem ve meego dan sonra dünyanın en iyi multitasking yapan sitemi...neo v nin şuan 701 den üstün yanları tarayıcı ve nitelikli oyun uygulama...şahsen aralarından tercih yapacaksam 701 i tercih ederim tabiki arkadaşın isteklerini belirtmesi lazım oyun uygulamaya önem veriyormu bunlar onun için birer kritermi kızma biraz sert çıkıştım ama yani...eğer oyun-uygulama senin için bir kriter ise iphone 3gs e bakmanı öneririm açamadığı oyun görmedim hem biraz ios kolaylığını ve kalitesini tatmanın zevkini yaşarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?