Kuzen Üye a21a' Alıntı: Hadi ya çok iyi.. ben nickimi değiştirmek istiyorum b21b olsun... nüfusada başvuracam adımı bahri olarak değiştireceğim.. artık ahmet abi her kimse yemekler ondan... Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman arkadaşlar yemekler nickinde 21 geçen üyelerden
a21a' Alıntı: Hadi ya çok iyi.. ben nickimi değiştirmek istiyorum b21b olsun... nüfusada başvuracam adımı bahri olarak değiştireceğim.. artık ahmet abi her kimse yemekler ondan... Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman arkadaşlar yemekler nickinde 21 geçen üyelerden
dreamgirls Üye Kuzen' Alıntı: Tamam ozaman arkadaşlar yemekler nickinde 21 geçen üyelerden Genişletmek için tıkla ... sorun yok o zaman...
Kuzen' Alıntı: Tamam ozaman arkadaşlar yemekler nickinde 21 geçen üyelerden Genişletmek için tıkla ... sorun yok o zaman...
elmyra Üye Microsoft Admin' Alıntı: Özellikle birini görmek istiyorum o kendini biliyor...Sabırsızlıkla bekleyeceğim..saygılar Genişletmek için tıkla ... kimi acabaa görmek istiyor ben biliyorum sanırımmmm kim acaba kim acabaa
Microsoft Admin' Alıntı: Özellikle birini görmek istiyorum o kendini biliyor...Sabırsızlıkla bekleyeceğim..saygılar Genişletmek için tıkla ... kimi acabaa görmek istiyor ben biliyorum sanırımmmm kim acaba kim acabaa
a21a Emekli Yönetici van_hoijdonk' Alıntı: Diğer ahmet benim yaw Genişletmek için tıkla ... evvvet işteee ahmet abiii...
***BlackrosE*** Üye a21a' Alıntı: evvvet işteee ahmet abiii... Genişletmek için tıkla ... ilk defa adımı sevdim şaka bi yana bu sefer kalabalık olacak galiba herkesi bekleriz..
a21a' Alıntı: evvvet işteee ahmet abiii... Genişletmek için tıkla ... ilk defa adımı sevdim şaka bi yana bu sefer kalabalık olacak galiba herkesi bekleriz..
***BlackrosE*** Üye bakılmak için değil dostluk için gidiyoruz buluşmaya dostum senide bekleriz :maxicep
Kaptan Üye ben gelcem inş. da abim firar eder gelirim bende sorun aranızda ufak kalmam ayakların altına bi sopa tmmdır
ben gelcem inş. da abim firar eder gelirim bende sorun aranızda ufak kalmam ayakların altına bi sopa tmmdır
Ozan Admin ***BlackrosE***' Alıntı: bakılmak için değil dostluk için gidiyoruz buluşmaya dostum senide bekleriz :maxicep Genişletmek için tıkla ... Blackrose tam isabet ediyor cümlelerinde. Bu arada bu bulusmada, yönetimin çogu bir arada olacagindan, önemli karar ve düzenlemeler çıkacak, biraz teknik konusmamız gerekiyor. Offline' Alıntı: ben gelcem inş. da abim firar eder gelirim bende sorun aranızda ufak kalmam ayakların altına bi sopa tmmdır Genişletmek için tıkla ... Bakcaz bakalım
***BlackrosE***' Alıntı: bakılmak için değil dostluk için gidiyoruz buluşmaya dostum senide bekleriz :maxicep Genişletmek için tıkla ... Blackrose tam isabet ediyor cümlelerinde. Bu arada bu bulusmada, yönetimin çogu bir arada olacagindan, önemli karar ve düzenlemeler çıkacak, biraz teknik konusmamız gerekiyor. Offline' Alıntı: ben gelcem inş. da abim firar eder gelirim bende sorun aranızda ufak kalmam ayakların altına bi sopa tmmdır Genişletmek için tıkla ... Bakcaz bakalım