6. Maxicep İzmir Buluşması... fotoğraflar eklendi!!!

ukalgs

Üye
balıkesirede bekleriz

sonbela

Üye
bende gelebilirim bir aksilik cıkmazsa 3 gun kala falan haber veririm nede olsa izmirde abim asker

Ozan

Admin
Gelmeyen yada daha önce gelemeyen arkadaslar, bu sefer kaçımamanızı tavsiye ediyoruz tekrardan.

İzmir de olan veya izmir e yakın herkesi bekliyoruz.

Yemek paraları a21a - Ahmet abi mizden merak etmeyin

delrico

Emekli Yönetici
bende gelıyorum gecen bulusma gibi

Kaptan

Üye
ben gelmek isterim aranızda bulunmaktan zevk duyarım ama siz bu durumdan hosnut olurmusunuz bilemem ^^ yane yanınızda kücük bi çocuk falan karar sizin

enes442

Üye
bunu baska şehirlere de tasısak super olcak

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunu baska şehirlere de tasısak super olcak

Sadece izmirde olmuyor ki istanbulda da 4 adet buluşma düzenledim. Ama katılım çok olmadı yakında tekrar yaparız zaten merak etmeyin.

Ben istanbuldayım ama izmire gidicem arkadaşlarımla görüşmek için

byclass

Üye
ben gaziemirde oturuyom
mutlaka ordayım

a21a

Emekli Yönetici
Gelmeyen yada daha önce gelemeyen arkadaslar, bu sefer kaçımamanızı tavsiye ediyoruz tekrardan.

İzmir de olan veya izmir e yakın herkesi bekliyoruz.

Yemek paraları a21a - Ahmet abi mizden merak etmeyin

Hadi ya çok iyi.. ben nickimi değiştirmek istiyorum b21b olsun... nüfusada başvuracam adımı bahri olarak değiştireceğim.. artık ahmet abi her kimse yemekler ondan...

CanceR

Üye
peki başka şehirlerde yapmayı düşnüyomusunuz bursa gibi mesela

ouSahin

Üye
peki başka şehirlerde yapmayı düşnüyomusunuz bursa gibi mesela

Bursadan katılımcılar olursa siz beraber buluşup vakit geçirebilirsiniz fotograflarınızıda bizimle paylaşabilirsiniz..

bu tüm şehirlerdeki üyeler için geçerlidir

Kişi Sayısı Umarım Daha Fazla Olur öncekine oranla...

ycg35

Üye
slm bn daha 15 yaşında bir gncm aranızda olmak isterim tabii uygunsa bide etkinlikte neler yapılıyor tam olarak anlatırmısınız

--------------- Ekleme ---------------

bu arada kendi kendime bişi farkettim buluşmanın olacağı gün ben tam 2 aylık üye olmuş olacağım

ouSahin

Üye

Sayfanın Başında Bakarsan Orda Arkadaşımız söylemiş zaten umarım beraber 2 ay 2 yıl olur

JaNbErG

Emekli Yönetici
gelenlere süprizim var arkadaşlar ona göre gelmeye çalışın

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hadi ya çok iyi.. ben nickimi değiştirmek istiyorum b21b olsun... nüfusada başvuracam adımı bahri olarak değiştireceğim.. artık ahmet abi her kimse yemekler ondan...

Diğer ahmet benim yaw

ycg35

Üye
Sayfanın Başında Bakarsan Orda Arkadaşımız söylemiş zaten umarım beraber 2 ay 2 yıl olur

Şansa bak abim yok ama olmaz böle şey ya bi aksilik çıktı tam o hafta sonu karaburunda olacakmışıs gelmeyi çok istiodum ya ilk kez bi forumda görüyorum böyle üyelerin bi yerlerde buluşup tanıştığını izmirde bi daha olursa hafta sonu olur inşallah kesin katılırım