Mr.Hıghtower
Üye
Benim anlamadığım bütçe sorunu yoksa neden S4 mini?
arkadaşım madem hepsine paran yetiyor tavsiyem s4 miniyi geç s4 al direk ama kendi adıma konuşayım 5s in net olarak nasıl bir donanımla geleceği hakkında bilgim yok sağdan soldan duyduğum şeyler ise 4 çekirdekli bir işlemciye sahip olacağı ve 2 gb ram a sahip olacağı şu an ki piyasaya göre s4 derim ama beklersen 10 eylül ü iphone nasıl olacak görünce ona göre cevap veririz.telefon piyasasında ki eleman neyi düşünerek s4 miniyi önerdi merak konusu benim için
Neden S4 mini çünkü ebat olarak S4'e göre küçük o yüzden! Biliyorum piyasada şahane cihazlar var ama emin olunki sırf ebatları yüzünden elde etmek istemiyorum. Boyutları çok büyük, kimi çok uzun, kimi çok geniş.
Neden S4 mini çünkü ebat olarak S4'e göre küçük o yüzden! Biliyorum piyasada şahane cihazlar var ama emin olunki sırf ebatları yüzünden elde etmek istemiyorum. Boyutları çok büyük, kimi çok uzun, kimi çok geniş.
ebat olarak sana uygun iyi bir android bildiğim kadarıyla birtek s4 mini var ama şöyle söyliyim iphone un çıkaracağı düşünülen o eko modeli bile s4 mini yi safdışı bırakır
5s le s4 mini nasıl karşılaştırılır onu bikere anlamadım da benim heralde 1 mesaj üstümdeki elemanın yazdıklarını hiç anlamadım.Resmen demişki android İos ten daha stabilbunu söyleyecek adamın aklından şüphe ederim.Bide gitmiş 5s-s4 mini karşılaştırmasından s4 mini önerimiş o zaman bize de düşer.
Edit:-qarapapaq-1 mesaj üstümdeki derken sana hitaben yazmadım 2 mesaj üstümdeki olmuş aynı anda yazınca yanlış anlama
Arkadaşlar öncelikle karıştırma filan yok!
Bütçem ikisinede uygun. Buraya yazıyorum bir daha okuyun, iPhone 5S mi alsam daha iyi S4 Mini mi?
Şu telefon şunla karşılaştırılabilir mantalitesi yerine, dostum şu sana uygun deseniz daha iyi bir cevap olabilir.
Ben cihazdan şunu yapsın şöyle özelliği olsun şöyle istemiyorum. Hangisi daha iyi?
s4 mini diyenler iphone düşmanları
Bunun net bir cevabı yok. iOS üzerinden gidersek tabi en iyi cihaz olacaktır. Android için konuşursak S4 mini orta sınıf bir model. Burada ilk önce işletim sistemine karar vermeniz gerekiyor.
Yazılım olarak iOS!
İlk mesajımda da dediğim gibi başımı symbian'dan kaldırıp diğer cihazlara yönelemedim. Zamanımın çoğu symbian'da sorun çözmeyle geçti. O yüzden iOS ve Android bilgi bakımından çok geride kaldım. Sizlerin önerisi ile doğruyu bulmaya çalışıyorum.
Araştırmalarıma göre iOS yazılım olarak Android'ten iyi. Şimdi aklıma gelen soru ise madem S4 mini orta sınıf iPhone'un hangisi S4 mini'ye rakip olabilir?
Farklı işletim sistemine sahip telefonları bu şekilde karşılaştırmak doğru olmaz. Bütçe sorunun yok anlaşılan. O yüzden iOS kullanmak istiyorsan yeni cihazı almalısın. Android istersen One, S4, yeni gelecek modellerden Note 3, Xperia Z1, One Max, LG G2 tercih etmelisin.
Benim anlamadığım bütçe sorunu yoksa neden S4 mini? Yazılım konusunda ben Android işletim sistemini tercih ediyorum.
5S'in donanımı belli olmasa bile 5'den kötü olmayacaktır. Ayrıca 4S bile S4 Mini'den iyi çalışıyor.
Haklısınız bende öyle düşünmüştüm. 5S donanım olarak S4 mini'den daha üstün olacaktır. iOS ile bir sorununuz yoksa ben 5S almanızı tavsiye ederim.
Haklısınız bende öyle düşünmüştüm. 5S donanım olarak S4 mini'den daha üstün olacaktır. iOS ile bir sorununuz yoksa ben 5S almanızı tavsiye ederim.
ebat olarak sana uygun iyi bir android bildiğim kadarıyla birtek s4 mini var ama şöyle söyliyim iphone un çıkaracağı düşünülen o eko modeli bile s4 mini yi safdışı bırakır
Bu demek oluyor ki size göre iPhone iyi?
5s ancak s7miniyle kıyaslanır bi 2 sene daha beklemen lazım
5s ancak s7miniyle kıyaslanır bi 2 sene daha beklemen lazım
cafcaf111 iPhone 4S'i yaklaşık 1 sene kullandım. S4 Mini'yi kullanmadım ama bolca incelemesini izledim. Ayrıca S4 Mini'nin performansı S3 ile benzer olacağından kullansam da birşey değişmeyecek.
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
anladım peki s3 de performans olarak kötü olan ne var sizce? s3 ü 4s in gerisinde bırakan özellikler ne size göre merakımdan soruyorum çünkü iphone 4s in s3 den iyi olduğunu düşünmüyorum . iphone 4s şu anda kullanıyorum internet performansı olarak batarya performansı olarak s4 miniden bayağı geride kalıyor s3 kullanmadığım için yorum yapamayacağım ancak iphone da internet performansının düşüklüğü ve kullanım sırasında aşırı ısınma göz ardı edilmemeli.. yani s3 ya da s4 mini ne anlamda kötü onu merak ediyorum.
mesajımı okuduğunuz için teşekkür eder iyi günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?