inanmıyacak ne var ya, bende de 5800 var ve bu resimleri bu kalitede çekiyorum ve ekstra bi ayar falanda yapmıyorm
paylaşımın için saol kardeşim. gerçekten güzl resimler
t9 yazmayı sevmyrm.ayrıca kişisel terchm sana ne?anlyomusun knuşmamı????evet.o zmn problem yok kardeş bulaşma boş yere lüzumsuz lüzumsz. . .![]()
arkadaşımız yakından makro moduna almış ve güneşi ışığını iyi ayarlamış.Telefonun kamerası gayet iyi 3.2 elinizdekinin değerini bilinkendi kendini kandıryosun yanı kısacası POLYANACILIK yapıyosun
3.2 megapiksel kamera bende 5800xm kullanıyorum neden bukadar iyi görünt alamıyorum
BİRAZ CİDDİ OLALIM
ya ışte beceriksiziz demiyorlarda telefona bahane uyduruyorlar
--------------- Ekleme ---------------
ya benim arka kapağın camı çatladı yeni kapaktan başka bir çözüm varmı yaa offf iyi edlim içine s..çtık camın![]()
keşke o kadar uğraşmasaydın... büyük ihtimalle yeni kapak alırsın yoksa içeri çok toz kaçar mercek kirlenir... 21tlye orjinal kapaklar var onlardan al benim kapagın dişleri kırıldı birkaçının alacagım 
ya camı içeri bastırayım dedim çıt dedi çatladı sadece kapak olarak satılıyormu telefoncularda acaba
bazı forumlarda yazmışlar adam nokia servise götürmüş kapak ve kalem yeniden veriyorlarmış hemde ücretsiz tabi garanti devam ediyorsa... tam olarak araştıracağım bakalım var mıymış öyle şey 
artık salacaz gitcek zaten5800 ın kamerası gayet güzel yada benim için yeterli seviyede arkadaşımızın çektiği fotoğrafları uygun koşullar altında bende çok raht çekebiliyorum.Fotoğraflara inanmayan arkadaşlarda bırakın inanmasınlar![]()

koyda görelim bi foto o zaman1600 cozunurlıkte cekmıssın senın bu cektıgın fotolarıı benı w880i 1 mp e alınja cekıoo![]()
Harbiden koy yaw gerçekten merak ettim1600 cozunurlıkte cekmıssın senın bu cektıgın fotolarıı benı w880i 1 mp e alınja cekıoo![]()
(Yakın çekim modu
)
(Kablo rahat durmadığı için iyi çıkmadı

)
1600 cozunurlıkte cekmıssın senın bu cektıgın fotolarıı benı w880i 1 mp e alınja cekıoo![]()
Harbiden koy yaw gerçekten merak ettim
5800 FOREVER!
Fotolar:...
Bu resim arka kapak kapalı ve flaş açık iken
http://img5.imageshack.us/img5/4751/04012011013.jpg
Ve buda kapak açık iken aradaki fark basbaya belli oluyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Devamı gelecek...

ya geçen gün bir arkadaşın 5800 telefonu ile benim 5230 telefonun kamerasını açarak karşılaştırdım benimkisi ondan iki kaç daha canlı çekiyor.

ya bu arka kapak nokia shoplarda bedava verilirmi boşu boşuna gitmeyim taa oralara telefon garantili

fotoların güzel, tebrikler,
bir şey sormak istiyorum..
resolution'u neden 1600x1200 yapiyorsun
daha yukarisi da var.. 2500x1546 var mesala...
hani kameranın kalitesini ispatlamak icin acilmis bir topic'de daha yukari cozunurluk varken daha dusuk olanini secme sebebini merak ettim, bir bildigin var herhalde.
yoksa tinypic'e upload edince resize mi yapti tinypic...
kB'i dussun diye pixel degerini zaten dusuruyor, bunu butun imagehost siteleri yapiyor.. ama boyutu, cozunurluk degeri neden 1600x1200, merak ettim doğrusu.
dur bakim, ben de gecen gün kendi cektigim fotoyu upload edip test edeyim... tinypic'de mi sorun, yoksa bilerek 1600x1200 mü ayarlamissin..
hmmmm... görünen o ki tinypic resize ediyor... yoksa fotolar bilgisayarda 2048x1536.