Dream0ver
Üye
HE HE 5800 DA DÜNYANIN EN İYİ KAMERASI VAR ANLADIK SUSUN YETERKİ
SANKİ ADAMLAR NOKİA NIN FABRİKA SAHİPLERİ
anlama zorlugu çekiyosunuz oynuyosunuz fotolarla sonra milleti keriz yerine koyuyosunuz konu tartışmaya döndü KONU KAPANSIN
bendede 5800 var ama demekki biz özürlüyüz hiç telefondan anlamıyoruz
kardeş biz deil sen anlama zorluğu çekiyorsun... hem ben niye çekiyim ki zaten onların hepsini ben çektim... hakaret etmene gerek yoktu evet anlasaydın biraz zorlasaydın kamerayı bnm gibi sonuçlar elde ederdin... tekrar üzerine basa basa söylüyorum Ü-ZE-RİN-DE HİÇ-BİR OY-NA-MA YAP-MA-DIM!!! yine ama yine gösterecegim al da bak
dünyanın en iyi kamerasıda demiyoruz... elimizdeki kamerayı en iyi kullanılabilir hale getiriyoruz... bak dedklerimi yap eger olmazsa yanıma gel de konuş oke

orjinal ayarlarıyla çektim hiçbir oynama yapmadan... ama daha iyisini istiyorsan sn kamera ayarlarından MAKRO( orada yakın çekim yazıyor ) moduna alman... sonrasıda basit... 5800 kamera tuşunu kullanmak gerekiyo... bir hafif basımda odaklar sert basınca da çeker... bunları kullanarak çekim ben... öncelikle yakın mesafeden bi yeri ( fark etmez neresi olursa olsun isterseniz yakından kolunuzdan bile yapabilirsiniz... hafifce basın kamera tuşuna sert basmayın sert basınca ztn çekiyo... hafif bastıgınızda odak yapmaya çalışır eger yeşil gözüktüyse kolunuzu yakın mesafeden çektiginiz için puslu deil net gözükecektir... ama asıl fotografı çekene kdr hiç çekmeyin parmagınızı... hep hafif basmada kalsın... yakın odagımızı yaptık... isterseniz o yakın odak olmuşken telefonun kamerasıyla etrafa yakın puslu gözükür çünkü yakını odak yaptıgımız için uzak puslu olur... ve çekme işi... hala parmagınızı hafif basmadan kaldırmayın yoksa tekrar odak gerekir bu sırada bi yakın tarafa cisim koyun o net gözükür uzak ise puslu bu kadar olmuyosa gel de konuş...
--------------- Ekleme ---------------
off neyse kardeş..dandik bi telefon kamerası yüzünden kalbimizi kırmaya gerek yok dimi akşam akşam.belkide ben hep yüksek kalite telefonlar kullandığım için bana dantik gelmiştir bunun kamerası..(samsung wawe-Nokia N95-Nokia N86-Nokia N8 vs..)..dediğim gibi biz bu işi yapıyoruz kardeş..iatanbul ve zongudakta telefon dükkanlarımız var..Neyse dükkan ziyareti ve kahve ikramı konusundan ciddiyim.![]()
konuyu kapatırdım ama bunu görünce kapatasım gelmedi... ilkte inanmıyordun çektigine yalan mı...
ya beyler sizde inandınızmı bu fotolar 3.2 değill![]()
bunu diyen sensin... sonra kanıtı gösterince neden dandik diyorsun ki şimdi...?? kolay kolay 3.2 kamerası çekemez bunları... hm dogru diyorsun WAVE-N8 fln kullandıysan tabi kötü gelecek.. ama sınıfındaki telefonların kameralarıyla karşılaştırınca hiç de öyle gelmiyo... 500tl (hatta 400tl oldu)ye telefonun bu kadar çekmesi yeter artar bile... hem bizm paramız olsaydı 12MP'li N8almasını da bilirdik... Bütçe bu kadar... o yüzden de elimizdekinin kıymetini bilmeye çalışıyoruz... bu çekimler çok bile 5800'a o kadar da dandik deilmiş... ama gece çekimi tabi ki berbat onda birşey diyemem birkaç ayarla toparlanıyo... bnm diyecegim bu kdr...

öyle duruyor
Ona diyecek laf zaten bulamıyorum!!!! (aslında birsürü var da gerek yok, yine bildiğini okuyacak nasılsa).
)