5800XM Kamerası Kötü Mü Diyorsun? Kendi Çekimlerim...

Sponsorlu Bağlantılar

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
Işığın yeterli olduğu, flashın yeterli olduğu çekimler güzel, konuyu açan arkadaşın demek istediği de bu sanırım, mesela anakart işlemci soketinin olduğu çekim ama gece çekimleri gayet kötü(kimse iyi diyemiyor zaten :) )
Ama emrahx5 arkadaşa katılıyorum: Türkçe'yi katletmişsin, lütfen biraz daha özenli yazalım. Rahatsız oldum okurken ben(kişisel düşüncem).

evt arkadaşım aynen öyle :) ama bazı KİŞİLER hala diyordu bana ve bu forumda gündüz çekimleride kötü diye... ondan kamerayı zorlayarak inansınlar diye böyle bir konu açmak istedim... :) fakat hala inanmayan var yok dandik yok 3.2 deil yok bunu 5800 çeken diyen keriz yok photoshopla oynamışın... [bu ne lan atma canon eosla çektn dimi ( ŞAKA BU tabi :D :D :D )] bilmem ne... ben çektigime inanırım ve de diyorum hiç oynamadım... demek ki bu kadar performans beklemiyorlardı öyle değil mi :)

batuone

Üye
konu birazdan :locked:

5800 cı

5800 cı

Üye
bu foto arkadaki cama bastırdıktan sonra çektiğim foto 0 ışık flaş açık

buda foto arkadaki cama bastırmadan çektiğim foto 0 ışık flaş açık

gördüğünüz gibi arka cam ne kadar fark ettiriyo kameraya

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konuyu gereksiz tartışmaya döndürmeyelim lütfen..

maktama

maktama

Üye
bu foto arkadaki cama bastırdıktan sonra çektiğim foto 0 ışık flaş açık

buda foto arkadaki cama bastırmadan çektiğim foto 0 ışık flaş açık

gördüğünüz gibi arka cam ne kadar fark ettiriyo kameraya

Bu arka kapak camı olayını bu başlıkta öğrendim, bilmiyordum.
bir de arka kapağı komple çıkartıp dener misin aynı çekimi, zahmet olucak sana ama...

batuone

Üye
biraz ışık kaçıo aradan oda fotoğrafı etkiliyo haklısın nokia daha özenli bir kapak yapabilirdi :ah

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
bir de arka kapağı komple çıkartıp dener misin aynı çekimi, zahmet olucak sana ama...

kardeş zaten benim çektiklerimin ilkleri arka kapak olmadan çektim en sondaki bayrak fotografını da çıkarınca görüntü çok net oluyo bazılarını da kapak warken çektim

5800 cı

5800 cı

Üye

çektim senin için ama elim kıpırdadığı için bulanık çıktı ama pus olmadığından anlarsın ne kadar fark olduğunu

maktama

maktama

Üye
5800 cı, teşekkürler, bastırmak da işi hallediyomuş ama yine de çıkartıp çekerim bundan sonra.Tekrar sağol

5800 cı

5800 cı

Üye
ya işi cam bozuyoda biz her fotoda kapağı çıkaracazmı bunun bir çözümü yokmu yaf çok kıl bi durum

--------------- Ekleme ---------------

çok yararlı bir noktaya parmak atmışsın saol
edit : pardon parmak basmışsın :ehe
sen sağol :kop::ehe

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
ya işi cam bozuyoda biz her fotoda kapağı çıkaracazmı bunun bir çözümü yokmu yaf çok kıl bi durum

sen sağol :kop::ehe

evet kardeş ya çok gıcık bir konu şu kapak konusu zaten oradakilerin çogunu kapaksız çektim :D kapak resmen yalama oldu ya :D

5800 cı

5800 cı

Üye
evet kardeş ya çok gıcık bir konu şu kapak konusu zaten oradakilerin çogunu kapaksız çektim :D kapak resmen yalama oldu ya :D
şeytan diyo camı çıkar ama hem tipsiz durur hemde çok toz girer off nabacaz yaa

batuone

Üye
kamerayla flaş arasına küçük bir kağıdı katlayıp koymayı deneseniz bide :hmmm

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi

batuone

Üye
bütün sorun camda aradan sızan flaş ışığı parlayıp kameraya gelyor :hmmm

5800 cı

5800 cı

Üye
kamerayla flaş arasına küçük bir kağıdı katlayıp koymayı deneseniz bide :hmmm
koydum ama işe yaramıyor

yapacak birşey yok ya çekmelerde kapagı çıkarmaya devam yada 21tl ye yeniden bi orjinal kapak :D
aynı şey değişeceğini bilsem alırım vallahi ama değişmez

bütün sorun camda aradan sızan flaş ışığı parlayıp kameraya gelyor :hmmm
aynen öyle

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
koydum ama işe yaramıyor

aynı şey değişeceğini bilsem alırım vallahi ama değişmez

aynen öyle

doğru dedin kapak işi saçmaydı zaten... ama çok yakın koymuşlar flashı biraz daha uzak olabilirdi kameraya... :hmmm

Üst Alt