Dream0ver
Üye
ya beyler sizde inandınızmı bu fotolar 3.2 değill![]()
hay allahım yaa
bak şimdi bunu gösterince susarsın artık HERKEZ GÖRSÜN DE İNANSIN 5800IN ÇEKTİĞİNE!!!! başka inanmayan????
ya beyler sizde inandınızmı bu fotolar 3.2 değill![]()
bak şimdi bunu gösterince susarsın artık HERKEZ GÖRSÜN DE İNANSIN 5800IN ÇEKTİĞİNE!!!! cevabını bilen varmı ???ya bende güzel çekiyorum gündüzleri ama geceleri sırf şu kapak yüzünden etraf yeşilimsi oluyo kapağı çıkarınca düzeliyo acaba bu kapağın camına bir çözüm bulamazmıyız
hay allahım yaa![]()
![]()
![]()
![]()
bak şimdi bunu gösterince susarsın artık HERKEZ GÖRSÜN DE İNANSIN 5800IN ÇEKTİĞİNE!!!!
başka inanmayan????

artık herkez kabullensin bence bunu..5800 ın kamerası beş para etmezz..yanlış anlamayın bendede 5800 var ama ben kabul ediyorum en azından kamerasının kotu olduğunu.
sen öyle sanmaya devam et o zaman canım arkadaşım beceriksizim çekmeyi beceremiyorum demiyorsunda telefona suç atıyorrsun nerdeysen gel yanıma sen,nle beraber çekelim fotoları 5800 danmıymış değilmiymiş anlarsınHee tamam tamam bende öyle diyordum zatenartık herkez kabullensin bence bunu..5800 ın kamerası beş para etmezz..yanlış anlamayın bendede 5800 var ama ben kabul ediyorum en azından kamerasının kotu olduğunu.
![]()
kamerayı kullanmayı blmeyenler fotoğrflara laf atmasnlar adam koymuş kantlamş işte dha neye inanmynz.kamerayı kullanmyı bil yeterki.boşuna carl zeiss mercek koymuyolar oraya boru dğl yni

bunlarda benim çektiklerim
sen öyle sanmaya devam et o zaman canım arkadaşım beceriksizim çekmeyi beceremiyorum demiyorsunda telefona suç atıyorrsun nerdeysen gel yanıma sen,nle beraber çekelim fotoları 5800 danmıymış değilmiymiş anlarsın

ok arkadaşım diyelim haklısın peki biz fotoları neyle çektik sana sormak istiyyorum tamam gece çekimleri berba neden çünkü arka kapak camı yüzünden onu çıkar bakalım o fotoyu nasıl çekiyo. bi dene bakalımOff of en zoru cahil insanla uğraşmak derdi annem..gerçekten doğru solemiş..bak aslanım ben istanbul beylikdüzündeyim.ne zaman istiyosan gel sana dükkanımda bi kahve ısmarlıyım..biz 9 senedir bu işlerin içindeyiz anladın? öyle her kafadan bi ses çıksaydı ohooo işimiz var![]()
ok arkadaşım diyelim haklısın peki biz fotoları neyle çektik sana sormak istiyyorum tamam gece çekimleri berba neden çünkü arka kapak camı yüzünden onu çıkar bakalım o fotoyu nasıl çekiyo. bi dene bakalım

ok ya madem telefoncusun bu 5800 ın arka kapağın camına ne yapabiliriz bi çözümü varmı acaba yaa sırf bu yüzden gece berbat çekiyo kapağı çıkarmak zorunda kalıyorumoff neyse kardeş..dandik bi telefon kamerası yüzünden kalbimizi kırmaya gerek yok dimi akşam akşam.belkide ben hep yüksek kalite telefonlar kullandığım için bana dantik gelmiştir bunun kamerası..(samsung wawe-Nokia N95-Nokia N86-Nokia N8 vs..)..dediğim gibi biz bu işi yapıyoruz kardeş..iatanbul ve zongudakta telefon dükkanlarımız var..Neyse dükkan ziyareti ve kahve ikramı konusundan ciddiyim.![]()
ok ya madem telefoncusun bu 5800 ın arka kapağın camına ne yapabiliriz bi çözümü varmı acaba yaa sırf bu yüzden gece berbat çekiyo kapağı çıkarmak zorunda kalıyorum
ama oylede toz girer içine daha kotü olurr 
anasını satayım flaş yüzünden oluyo zaten flaşla arasına kağıtta sıkıştırdım olmadı camı sökmek aklıma gelmedi değil ama hem toz girer hemde güzel görünmezonun için yapcak bişi yokki dostum ya kapağı çıkarcan yada o kamera camını sökelim biz ordan en iyisiama oylede toz girer içine daha kotü olurr
![]()
anasını satayım flaş yüzünden oluyo zaten flaşla arasına kağıtta sıkıştırdım olmadı camı sökmek aklıma gelmedi değil ama hem toz girer hemde güzel görünmez

Arkadaşlar burda kimseyi inandırmak zorunda degiliz inanan inanır inanmayanda inanmaz .. o fotoğraflar 5800 kamerası ile çekilmiştir .. 5800 kamerasıda gayet iyidir kullanmasını bilenlere söylüyorum

Çok güldüm.sen galiba üreticilerin yaptığı kalite üzerinden marifetliyim diye geçiniyorsunkonuyu açan arkadaşın amacı,orda burda `3.2 bile değil resmen 1.3 mp`den kötü çekiyor` diye kötülemekten bıkmayanlara cevap vermek.
Ya 5800`dan çıktığına inanmayan arkadaşlar şunu kabul edin artık,aletin megapikselinin düşük olması böyle çekimler yapamayacağı anlamına gelmez.megapiksel kalite demek değildir,yalnızca boyuttur.Tamam aşırı kaliteli demiyorum ama ufak birkaç ayarla çok güzel çekimler çıkabilir.ki zaten hiçbir ayarını kullanmayan kişiye `4-5MİLYARLIK CANON FOTĞRAF MAKİNESİ` verilse de harika fotoğraflar çekemez.
HE HE 5800 DA DÜNYANIN EN İYİ KAMERASI VAR ANLADIK SUSUN YETERKİ
SANKİ ADAMLAR NOKİA NIN FABRİKA SAHİPLERİ
anlama zorlugu çekiyosunuz oynuyosunuz fotolarla sonra milleti keriz yerine koyuyosunuz konu tartışmaya döndü KONU KAPANSIN
bendede 5800 var ama demekki biz özürlüyüz hiç telefondan anlamıyoruz