5800XM Kamerası Kötü Mü Diyorsun? Kendi Çekimlerim...

Sponsorlu Bağlantılar

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler sizde inandınızmı bu fotolar 3.2 değill :nono::bann:

hay allahım yaa :bann: :bann: :bann: :off: :off: bak şimdi bunu gösterince susarsın artık HERKEZ GÖRSÜN DE İNANSIN 5800IN ÇEKTİĞİNE!!!!

başka inanmayan????

sapphire_5800

Üye
kamerayı kullanmayı blmeyenler fotoğrflara laf atmasnlar adam koymuş kantlamş işte dha neye inanmynz.kamerayı kullanmyı bil yeterki.boşuna carl zeiss mercek koymuyolar oraya boru dğl yni

5800 cı

5800 cı

Üye
ya bende güzel çekiyorum gündüzleri ama geceleri sırf şu kapak yüzünden etraf yeşilimsi oluyo kapağı çıkarınca düzeliyo acaba bu kapağın camına bir çözüm bulamazmıyız
cevabını bilen varmı ???

--Usta--

--Usta--

Üye
hay allahım yaa :bann: :bann: :bann: :off: :off: bak şimdi bunu gösterince susarsın artık HERKEZ GÖRSÜN DE İNANSIN 5800IN ÇEKTİĞİNE!!!!

başka inanmayan????

Hee tamam tamam bende öyle diyordum zaten :kop::kop: artık herkez kabullensin bence bunu..5800 ın kamerası beş para etmezz..yanlış anlamayın bendede 5800 var ama ben kabul ediyorum en azından kamerasının kotu olduğunu.:nono:

5800 cı

5800 cı

Üye
Hee tamam tamam bende öyle diyordum zaten :kop::kop: artık herkez kabullensin bence bunu..5800 ın kamerası beş para etmezz..yanlış anlamayın bendede 5800 var ama ben kabul ediyorum en azından kamerasının kotu olduğunu.:nono:
sen öyle sanmaya devam et o zaman canım arkadaşım beceriksizim çekmeyi beceremiyorum demiyorsunda telefona suç atıyorrsun nerdeysen gel yanıma sen,nle beraber çekelim fotoları 5800 danmıymış değilmiymiş anlarsın

--Usta--

--Usta--

Üye
kamerayı kullanmayı blmeyenler fotoğrflara laf atmasnlar adam koymuş kantlamş işte dha neye inanmynz.kamerayı kullanmyı bil yeterki.boşuna carl zeiss mercek koymuyolar oraya boru dğl yni

aslanım sen çok iyi biliyosun galiba kullanmayı?? biz 9 senedir bu işin içindeyiz konuşma ordan.:pro:

--Usta--

--Usta--

Üye
sen öyle sanmaya devam et o zaman canım arkadaşım beceriksizim çekmeyi beceremiyorum demiyorsunda telefona suç atıyorrsun nerdeysen gel yanıma sen,nle beraber çekelim fotoları 5800 danmıymış değilmiymiş anlarsın

Off of en zoru cahil insanla uğraşmak derdi annem..gerçekten doğru solemiş..bak aslanım ben istanbul beylikdüzündeyim.ne zaman istiyosan gel sana dükkanımda bi kahve ısmarlıyım..biz 9 senedir bu işlerin içindeyiz anladın? öyle her kafadan bi ses çıksaydı ohooo işimiz var :nono:

5800 cı

5800 cı

Üye
Off of en zoru cahil insanla uğraşmak derdi annem..gerçekten doğru solemiş..bak aslanım ben istanbul beylikdüzündeyim.ne zaman istiyosan gel sana dükkanımda bi kahve ısmarlıyım..biz 9 senedir bu işlerin içindeyiz anladın? öyle her kafadan bi ses çıksaydı ohooo işimiz var :nono:
ok arkadaşım diyelim haklısın peki biz fotoları neyle çektik sana sormak istiyyorum tamam gece çekimleri berba neden çünkü arka kapak camı yüzünden onu çıkar bakalım o fotoyu nasıl çekiyo. bi dene bakalım

--Usta--

--Usta--

Üye
ok arkadaşım diyelim haklısın peki biz fotoları neyle çektik sana sormak istiyyorum tamam gece çekimleri berba neden çünkü arka kapak camı yüzünden onu çıkar bakalım o fotoyu nasıl çekiyo. bi dene bakalım

off neyse kardeş..dandik bi telefon kamerası yüzünden kalbimizi kırmaya gerek yok dimi akşam akşam.belkide ben hep yüksek kalite telefonlar kullandığım için bana dantik gelmiştir bunun kamerası..(samsung wawe-Nokia N95-Nokia N86-Nokia N8 vs..)..dediğim gibi biz bu işi yapıyoruz kardeş..iatanbul ve zongudakta telefon dükkanlarımız var..Neyse dükkan ziyareti ve kahve ikramı konusundan ciddiyim.:oke:

5800 cı

5800 cı

Üye
off neyse kardeş..dandik bi telefon kamerası yüzünden kalbimizi kırmaya gerek yok dimi akşam akşam.belkide ben hep yüksek kalite telefonlar kullandığım için bana dantik gelmiştir bunun kamerası..(samsung wawe-Nokia N95-Nokia N86-Nokia N8 vs..)..dediğim gibi biz bu işi yapıyoruz kardeş..iatanbul ve zongudakta telefon dükkanlarımız var..Neyse dükkan ziyareti ve kahve ikramı konusundan ciddiyim.:oke:
ok ya madem telefoncusun bu 5800 ın arka kapağın camına ne yapabiliriz bi çözümü varmı acaba yaa sırf bu yüzden gece berbat çekiyo kapağı çıkarmak zorunda kalıyorum

--Usta--

--Usta--

Üye
ok ya madem telefoncusun bu 5800 ın arka kapağın camına ne yapabiliriz bi çözümü varmı acaba yaa sırf bu yüzden gece berbat çekiyo kapağı çıkarmak zorunda kalıyorum

onun için yapcak bişi yokki dostum ya kapağı çıkarcan yada o kamera camını sökelim biz ordan en iyisi :kop: ama oylede toz girer içine daha kotü olurr :ah

5800 cı

5800 cı

Üye
onun için yapcak bişi yokki dostum ya kapağı çıkarcan yada o kamera camını sökelim biz ordan en iyisi :kop: ama oylede toz girer içine daha kotü olurr :ah
anasını satayım flaş yüzünden oluyo zaten flaşla arasına kağıtta sıkıştırdım olmadı camı sökmek aklıma gelmedi değil ama hem toz girer hemde güzel görünmez

R34Lw0rd

Üye
Arkadaşlar burda kimseyi inandırmak zorunda degiliz inanan inanır inanmayanda inanmaz .. o fotoğraflar 5800 kamerası ile çekilmiştir .. 5800 kamerasıda gayet iyidir kullanmasını bilenlere söylüyorum

--Usta--

--Usta--

Üye
anasını satayım flaş yüzünden oluyo zaten flaşla arasına kağıtta sıkıştırdım olmadı camı sökmek aklıma gelmedi değil ama hem toz girer hemde güzel görünmez

evet flash cok yakın kameraya :nono:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar burda kimseyi inandırmak zorunda degiliz inanan inanır inanmayanda inanmaz .. o fotoğraflar 5800 kamerası ile çekilmiştir .. 5800 kamerasıda gayet iyidir kullanmasını bilenlere söylüyorum

tamam birader biz o konuyu kapattık :evet:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
buda gariban 5230 :D

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
Çok güldüm.sen galiba üreticilerin yaptığı kalite üzerinden marifetliyim diye geçiniyorsun :) konuyu açan arkadaşın amacı,orda burda `3.2 bile değil resmen 1.3 mp`den kötü çekiyor` diye kötülemekten bıkmayanlara cevap vermek.

Ya 5800`dan çıktığına inanmayan arkadaşlar şunu kabul edin artık,aletin megapikselinin düşük olması böyle çekimler yapamayacağı anlamına gelmez.megapiksel kalite demek değildir,yalnızca boyuttur.Tamam aşırı kaliteli demiyorum ama ufak birkaç ayarla çok güzel çekimler çıkabilir.ki zaten hiçbir ayarını kullanmayan kişiye `4-5MİLYARLIK CANON FOTĞRAF MAKİNESİ` verilse de harika fotoğraflar çekemez.

HE HE 5800 DA DÜNYANIN EN İYİ KAMERASI VAR ANLADIK SUSUN YETERKİ

SANKİ ADAMLAR NOKİA NIN FABRİKA SAHİPLERİ

anlama zorlugu çekiyosunuz oynuyosunuz fotolarla sonra milleti keriz yerine koyuyosunuz konu tartışmaya döndü KONU KAPANSIN
bendede 5800 var ama demekki biz özürlüyüz hiç telefondan anlamıyoruz

5800 cı

5800 cı

Üye
HE HE 5800 DA DÜNYANIN EN İYİ KAMERASI VAR ANLADIK SUSUN YETERKİ

SANKİ ADAMLAR NOKİA NIN FABRİKA SAHİPLERİ

anlama zorlugu çekiyosunuz oynuyosunuz fotolarla sonra milleti keriz yerine koyuyosunuz konu tartışmaya döndü KONU KAPANSIN
bendede 5800 var ama demekki biz özürlüyüz hiç telefondan anlamıyoruz

son söylediğinde kesinlikle haklısın :oke:

By_Casparov

By_Casparov

Üye
x6 olmazsa olmaz dimi =)

Uploaded with [/URL]

ama ben şimdiden söyleyeyim... kontrastını çok az yukarı çektim ve netliği yüksek yaptım kamera ayarlarından... o kadar yani =)

5800 cı

5800 cı

Üye
durun siz akşam çektiğim birkaç fotoyu koyacam buraya bilgisayar anakartındaki ufacık yazıları çektim bakalım bu fotolara ne diyeceksiniz akşamı bekleyin ;)

Üst Alt