geçekten güzel ve kaliteli fotolar var. güzel bir havada gerçekten güzel foto çekiyor ki videoları bile mükemmlel çekiyor. kamerası sadece gece çekimlerinde iyi değil.. onun bi çözümünü daha bulamadılar.. gece çekimleri iyi değil ama gündüzleri çok güzel..
tmm kardeşşş inandım..... senin gibi başkası foto paylaşmasaydı inanmazdım valla
Canon demişsin, Nikon D90 kullanıyorum. Canonda kullandım. Burda "fotoğraf makine"lerini karşılaştırmıyoruz. Adam telefonun resim kalitesi hakkında bir fikir vermiş. Bir kere DSLR ile kompakt makineyi karşılaştıramazsın, klasmanları farklı. Kaldı ki sen telefon konusuna fotoğraf makinesi karıştırmışsın. Oynama yok benim telefonumda da böyle....Arkadaşım telefonu profesyonel fotoğraf makinesi olsun diyemi yaratmışlar hem carl zeis dünyanın en iyilerinden biri die güzelmi çekmek zorunda Oynama yapmışssın
SEN MERAK ETME TELEFONUN KAMERASINI ADAM GİBİ KULLANMAK MARİFET DEĞİL MARİFET 4-5MİLYARLIK CANON FOTĞRAF MAKİNESİYLE GÜZEL ÇEKEBİLMEK
bide tutupta gerçek 5800 kullanıcı inanırdı falan deme
Canon demişsin, Nikon D90 kullanıyorum. Canonda kullandım. Burda "fotoğraf makine"lerini karşılaştırmıyoruz. Adam telefonun resim kalitesi hakkında bir fikir vermiş. Bir kere DSLR ile kompakt makineyi karşılaştıramazsın, klasmanları farklı. Kaldı ki sen telefon konusuna fotoğraf makinesi karıştırmışsın. Oynama yok benim telefonumda da böyle....
tamam da bunlar iyi kalite degil ki. zaten 3,2 mp anca bu kadar çeker. yani olması gereken bu. abartmayın.
arkadaşım anlamamak için yermi arıyorsunuz adamlar telefonu FOTOĞRAF ÜZERİNE YAPMAMIŞLAR altı üstü bi 3.2 abartılacak ne var bunda ayrıca nikon yada canon sonuçta ikiside profesyönel markalar ve cep telefonu değil harbi makineler üretiyorlar NOKİA cep telefonu FOTOĞRAF MAKİNESİ DEĞİL
--------------- Ekleme ---------------
BİZDE ABARTIOZ AMA BUKADAR ABARTMIOZ DİMİ MUXO
3.2 foto çekiolar sanıorsunki 20mp bi kamera ile çekim yapıyorlar sanki
kendi kendini kandıryosun yanı kısacası POLYANACILIK yapıyosun
3.2 megapiksel kamera bende 5800xm kullanıyorum neden bukadar iyi görünt alamıyorum
BİRAZ CİDDİ OLALIM
Arkadaşım telefonu profesyonel fotoğraf makinesi olsun diyemi yaratmışlar hem carl zeis dünyanın en iyilerinden biri die güzelmi çekmek zorunda Oynama yapmışssın
SEN MERAK ETME TELEFONUN KAMERASINI ADAM GİBİ KULLANMAK MARİFET DEĞİL MARİFET 4-5MİLYARLIK CANON FOTĞRAF MAKİNESİYLE GÜZEL ÇEKEBİLMEK
ben sana inandım ama benimki böyle çekmiyor gündüz bile resim çekmeyi bilicen demişsin burada birkaç tio versen diyorum![]()
ama kardeş belki arka kapak varya onun kamera camı varya ( allah kahretsin açıklayamadım
) bazen orası tozlu oluyo ve net çekmeni engelliyo... fotograf çekerken arka kapagı çıkar çek daha net sonuçlar elde edersin

ya bende güzel çekiyorum gündüzleri ama geceleri sırf şu kapak yüzünden etraf yeşilimsi oluyo kapağı çıkarınca düzeliyo acaba bu kapağın camına bir çözüm bulamazmıyızzaten biz nokia'ya fotograf makinesi demiyoruz... elimdeki 5800telefonun kamerasını en üst düzeyde kullandırmaya çalışıyorum... size yine abartılı gelir ama "elimdekinin kıymetini biliyorum" birşey demiyorum kardeşim 3.2 mp kamera... fakat bu fiyatta aynı bu bnm çektiğim kalitede kaç telefon var??? ben bulamadım varsa söyle... bak sen konuyu burada sapıttın kızma da... ilk yorumun ile bu yorumun arasında dağlar kadar fark var...
göründügü gibi İNANMADIN 5800 ile çekindiğine... oynadın diyorsun bak... hatta sen baya uçtun fotoğraf makinesine... 4-5milyarlık... onlar olsa bnde adam gibi kullanırım fakat yok... zaten 400 ile 4-5 milyar arasında da ne kdr fark war... Burada 4-5 milyarlık fotograf makineleriyle de karşılaştırmam... imkansız zaten...
yani demek istediğim iyi sonuç verebiliyor bu telefon... kullanmasını bilmek lazım... 400tl ye kadar indi telefon... illa 3.2 mp die bir köşeye de atmamak lazım... kolay kolay telefonlarda carl zeiss koymuyorlar... makro çekimleri normal bir dijital fotoğraf makinesinde bile yapabiliyorum.. yetmiyor mu ?? yetiyor...
--------------- Ekleme ---------------
valla kardeşim saol inandığın için de benim bi tüyom yok ki normal çekiyorum işte bi ayarım yok![]()
ama kardeş belki arka kapak varya onun kamera camı varya ( allah kahretsin açıklayamadım
![]()
![]()
) bazen orası tozlu oluyo ve net çekmeni engelliyo... fotograf çekerken arka kapagı çıkar çek daha net sonuçlar elde edersin
![]()
![]()
ya bende güzel çekiyorum gündüzleri ama geceleri sırf şu kapak yüzünden etraf yeşilimsi oluyo kapağı çıkarınca düzeliyo acaba bu kapağın camına bir çözüm bulamazmıyız

Hayret, süper çekimler
Arkadaşım telefonu profesyonel fotoğraf makinesi olsun diyemi yaratmışlar hem carl zeis dünyanın en iyilerinden biri die güzelmi çekmek zorunda Oynama yapmışssın
konuyu açan arkadaşın amacı,orda burda `3.2 bile değil resmen 1.3 mp`den kötü çekiyor` diye kötülemekten bıkmayanlara cevap vermek.