5800 xm v.40 radyo donma sorunu v50 de devam ediyorrrrrrr:off:

Sponsorlu Bağlantılar

punqermojo

Üye
bi format at bakalım düzelir belki googlede yadaforumda aratır olmassa güncelle ;) sorun çözülmediyse teknik sevise ver ama bnce teknik servislik bir durum yok geçmiş olsun inş çözülür kardeşim

OğuzcanAbi

Üye
blue v50 hiç bir sorun yok

aysamero

Üye
bnmde blue v50 ama hem bluetoothda hem radyoda sorun var.radyo donuyordu,v3deyknde,aldığım yere gittim yazılım güncellemesi lazm dediler.dün yazılım güncellemsi yaptım.sorun düzelmedi.başka hafıza kartını taktığımda müzik buluyor ama bnmkinde bulmuyor.bunada dünden beri uğraşıyorum.olmuyor bir türlü malesef.bir yardımcı olun çok rica ediyorum.

Perfect!

Üye
5800 kırmızı bende sorun yok

daniel_23

daniel_23

Üye
kırmızı v50 var bende (mavi güncelleme yapmış servistekiler ama) radyo falan filan sorunsuz ara sıra kinetik takılıyo sadece

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim telefonu servis degişime aldı demek ki bu sorun donanımsal, yazılım ile ilgili degil öle olsa idi herkesde bu surun olurdu baksanıza bazı kullanıcılarda sorun falan yokmuş herşey yolun da imiş yani verin servise anlatın sorununuzu, oyalıcaklar ilk gidişde yazılım güncellemesi yapacaklar geri verecekler 2 gidişde parça degiştirecekler 3 gidişde parça degiştirecekler 4 gidişde parça degiştirecekler 5 gidişde parça degiştirecekler ki siz degişim isteyin ki degişime alsınlar yada hiç zahmete girmeyin teli atın çöpe nokia falan kullanmayın ben degişim cihazımı bekliyorum 1 ay oldu bakalım gelecek cihaz sorunlumu degilmi bakıcaz eger gene sorun çıkarırsa para iadesi isticem, resmen soğudum telefondan 550.00 tl almışdım doğru dürüs keyif ala ala kullanamadım bi dahada nokia almayı düşünmüyorum tam dört aydır servis yolu aşındırmaktayım

silver_cover

silver_cover

Üye
kardeş bende de aynı sorun vardı tüm kayıtlı kanalları sildim.sadece frekanslardan dinliyorum radyoyu.ne yapalım başka çaremiz yok.inş yeni bi güncelleme daha gelirde nokia bunu düzelttir.

Epidemix

Epidemix

Üye
Bende Nokia 5800 XM gri kullanıyorum, yazılım V50 var hard-reset atıp kartıda komple formatlamama rağmen radyo aynı sizlerinde bahsettiği gibi problemli. Kayıtlı kanalları silip frekans aramadan dinlediğimde sorun yok.

kardeş bende de aynı sorun vardı tüm kayıtlı kanalları sildim.sadece frekanslardan dinliyorum radyoyu.ne yapalım başka çaremiz yok.inş yeni bi güncelleme daha gelirde nokia bunu düzelttir.

saygılar.

macserver

Üye
.....GPS E dikkat....
bende de 5800 x.m var... herşeyiyle güncel hiç bir sorun yaşamadım. Fakat nokianın ovimaps sitesine bağlanıp bir kaç ücretsiz gps uygulaması telefona yükledim. Telefonda donmamı dersin, konuşurken birden kendi kendine resetlememi dersin, tüm tuşlara dokunarakta dahil olmak üzere hiç bir cevap vermememi dersin... yok yok... hemen tüm gps programlarını sildim... telefon eski haline döndü...

falcon93

Üye
bende mavi v40 var radyomda sorun var donuyor reset atmadan düzelmiyor

americanboy

americanboy

Üye
v31 den sonra bozdu bu tel v60 beklemeni tavsiye ederim

Progressivity

Progressivity

Üye
aynen bozdu v31 gayet iyiydi kinetic falan yoktu ama çatır çatır çalışıyodu tell v50 cacık çıktı ya

frowell

frowell

Üye
v60 da düzelir inş bütün sorunlar

americanboy

americanboy

Üye
v50 v40danda beter çıktı face e girdinmi kitleniyo telefon v50 olanlar denesin v40 da yoktu bu sorun

Epidemix

Epidemix

Üye
Arkadaşlar, radyo sorunu yaşamayan varsa x-plore ile rom'un içinden "radioutility_stub.sis" dosyasını gönderebilir mi?

bendeki 32,0 KB (32.768 bayt)

kraltay

Üye
arkadaşlar benimki v50 siyah radyo donuyor,sensör takılıyor,internette donmalar sık oluyor,birde bu telefona ne yüklemek istesem uyumlu değil diyor bu tele ne uyuyor anlamadım zaten ses az bu canımı sıkıyordu bide bu sorunlar oluştu (siz sormadan ben söyliyim hard format attım ) son güncelleme berbat bunu v 40 nasıl yapabiliriz

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonumu servis degişim yapmışdır gerçi daha teslim almadım fakat haftasonu na kada teslim ederler tahmin ederi
Arama Sonuclari :
ONARIM TAMAMLANMISTIR
Onemli not: Kapanis tarihinden itibaren en fazla 2 gun cihaziniz son test asamasi icin bekleyebilir Is Emri No : N0*****
Model : N5800
IMEI / Seri No ****
Ariza Aciklamasi : Not: Kapaklarda soyulma ve cızıkler var!!!!!
Müşteri cihazın değişimini talep ediyor
Uygulama hatası (5500)
RADYO VE KANAL DEGISTIRIRKEN DONUYOR
Aksesuarlar : PIL *****
ON KAPAK
BATARYA KAPAGI
KALEM
MEMORY CARD8GB
Yapilan Islemler : Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
Kayit Tarihi : 17-06-2010
Kapanis Tarihi : 17-07-2010

pitylady

Üye
:nono:arkadaşlar siyah xm kullanıyorum v.40 dan sonra radyo :off:can sıkmaya başladı
:oke:bu sorun genel fakat türe göre degişiklik gösteriyormuş
:hmmmsizden bir istegim olacak
:allalla:bu konu altında hangi 5800 modelini kullandıgınızı ve radyo da sorun olup olmadıgını yazarsak belki sorunsuz olan tür var ise yazılımı tekrardan günceller yeni versiyon beklemek zorunda kalmayız.
demişdim fakat gelen yeni yazılımda da donmalar oluyor malesef :off::off::off::off:
benim teldede oluyordu son versiyon indirdikten sonra düzeldi.en son versiyondan öncekinde bendede radyo kanallarını değştirirken donuyodu hiçbirşey yapamıyordum.şimdi düzeldi.

atraides

Üye
Arkadaşlar, radyo sorunu yaşamayan varsa x-plore ile rom'un içinden "radioutility_stub.sis" dosyasını gönderebilir mi?

bendeki 32,0 KB (32.768 bayt)

mantıklı , belki çözüm olabilir gönderen bir arkadaş olursa

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar v31 olan bir arkadaştan radioutility_stub.sis dosyasını alıp v50 yapıştırsak ne olur acaba

ucube

Üye
Ben de 5800 siyah kullanıyorum. v5.0 dan sonra radyodan kanal değiştirirken donuyor, işlem yapmıyor.

Üst Alt