5800 √ - X6 √ - Symbian Anna Fp1 [10.10.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
İnşallah Bekliyoz detaylara dikkat ama :)

SLH.55

SLH.55

Üye
Bu senin paylaştıgın modlarla kendime yaptığım cfw.Mesela icon arkasındaki siyahlık olmasa daha iyi annaya benzer :oke:.Tabi senin çıkarıçağın cfwle arasında hız olcak :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu senin paylaştıgın modlarla kendime yaptığım cfw.Mesela icon arkasındaki siyahlık olmasa daha iyi annaya benzer :oke:.Tabi senin çıkarıçağın cfwle arasında hız olcak :D

güzel olmuş kardeşim
yazı fontunu sony sketch kullanmayı düşünüyorum bakalım belkide yine bu kalır

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocalarımızdan öğrendiğimiz kadar yapıyoruz.Birde temada bazı iconları ben editledim.İconlar annaya uygun olsun uyuşmazlık filan olmasındiye.Lazım olursa atarım temayı :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocalarımızdan öğrendiğimiz kadar yapıyoruz.Birde temada bazı iconları ben editledim.İconlar annaya uygun olsun uyuşmazlık filan olmasındiye.Lazım olursa atarım temayı :oke:
eyvallah..
yok saol icon pakedinde iconların olması ordan görmesi hem temada hem icon pakedinde iconların olması yazılımı ağırlaştırır o yüzden temada icon olmaması daha iyi :)

SLH.55

SLH.55

Üye
Bak işte Hız farkı :D
Ben şahsen çıkarıçağın cfw şu özelliklerin olmasını isterim en başta :
Menu meşgul simgesi (paylaştığım resimdeki uygulamalar klasörün üzerindeki simgenin aynısı)
Yazı tipi
3x4 menu düzeni
Kaydırma çubugu
ful anna icon paketi :)

Tabi sen daha iyi bilirsin..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bak işte Hız farkı :D
:) hehe
en iyi ram miktarı nedir bu yazılımda...
başlangıçtamı gezinmedemi uygulama açıkta denedin bana bunu belirtirsen sevinirim...
onun üstüne çıkarmaya çalışıcam bakalım :)

SLH.55

SLH.55

Üye
Valla tema efekti açık başlangıçta 51 mb,gezinmede ve bazı programların açık olduğunda (müzik çalar,mesajlar,fotograflar,web tarayıcı) 40,64 mb düşüyor şimdi denedim :)

Tema efekti kapalıyken başlangıçta : 55 mb oluyor.
Birde ben cfw hiçbir dosya filan kaldırmadım.Kendi temamı kullanıyorum boyutlar böyle.
Senin paylaştıın symbian anna v7.9 üzerine kurdum herşeyi.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Valla tema efekti açık başlangıçta 51 mb,gezinmede ve bazı programların açık olduğunda (müzik çalar,mesajlar,fotograflar,web tarayıcı) 40,64 mb düşüyor şimdi denedim :)

Tema efekti kapalıyken başlangıçta : 55 mb oluyor.
Birde ben cfw hiçbir dosya filan kaldırmadım.Kendi temamı kullanıyorum boyutlar böyle.
Senin paylaştıın symbian anna v7.9 üzerine kurdum herşeyi.
anladım tamam saolasın...

SLH.55

SLH.55

Üye
Sen çıkarıçağın cfw dosyaların içine kadar girersin.Gereksiz dosyaları temizlersin ram kullanım farkı olur illa.

SLH.55

SLH.55

Üye
Hayırlısıyla Bekliyoruz..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısıyla Bekliyoruz..
saolasın..
tema efekti açıkken 57 mb iyimidir ondan önce mem check i kurdum öyle ölçtüm :)
başlangıçta 61 mb
gezinmede 61.45 mb ın altına düşmüyor :)

jr_jamis

Üye
kurulan prolar nire gidio bana biri adres vesin bakem

guneyli93

Üye
öncelin yaptığın cfw çok güzel olmuş annadan önce belleyi kurdum ama belle shell tam bütünleşik olmadığından anna daha çok hoşuma gitti ama müzik çalarda mp3 parçalarımı gösterbilmek için hangi klasörde olması gerekiyor?

music-müzik-müziğim-sound denedim ama bir türlü müzik çalarda göstertemedim :))

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öncelin yaptığın cfw çok güzel olmuş annadan önce belleyi kurdum ama belle shell tam bütünleşik olmadığından anna daha çok hoşuma gitti ama müzik çalarda mp3 parçalarımı gösterbilmek için hangi klasörde olması gerekiyor?

music-müzik-müziğim-sound denedim ama bir türlü müzik çalarda göstertemedim :))

sounds digital a at.. Ben kısıtlama yapmadım ama heer yerde görmesi gerek... Neyse bi dene bakalım bulucakmı ona göre bakarız çaresine

guneyli93

Üye
dosya sisteminde ses dosyaları klasörüne atınca gördü. :) dediğin gibi x-plore ilede sounds klasöründe :)

Üst Alt