haqanguven
Üye
yakındır yakınHer şu başlık altına bişe yazıldığında özellikle giriyorum bakıyorum
haqanguven Symbian Anna çalışmalarım başlamıştır
Mesajı varmı diye![]()

yakındır yakınHer şu başlık altına bişe yazıldığında özellikle giriyorum bakıyorum
haqanguven Symbian Anna çalışmalarım başlamıştır
Mesajı varmı diye![]()

tamaminşallah bekliyoz detaylara dikkat ama![]()

güzel olmuş kardeşimBu senin paylaştıgın modlarla kendime yaptığım cfw.Mesela icon arkasındaki siyahlık olmasa daha iyi annaya benzer.Tabi senin çıkarıçağın cfwle arasında hız olcak
eyvallah..Hocalarımızdan öğrendiğimiz kadar yapıyoruz.Birde temada bazı iconları ben editledim.İconlar annaya uygun olsun uyuşmazlık filan olmasındiye.Lazım olursa atarım temayı![]()

Bak işte Hız farkı![]()
hehe 

anladım tamam saolasın...Valla tema efekti açık başlangıçta 51 mb,gezinmede ve bazı programların açık olduğunda (müzik çalar,mesajlar,fotograflar,web tarayıcı) 40,64 mb düşüyor şimdi denedim
Tema efekti kapalıyken başlangıçta : 55 mb oluyor.
Birde ben cfw hiçbir dosya filan kaldırmadım.Kendi temamı kullanıyorum boyutlar böyle.
Senin paylaştıın symbian anna v7.9 üzerine kurdum herşeyi.
belle kalitesinde olucak budaSen çıkarıçağın cfw dosyaların içine kadar girersin.Gereksiz dosyaları temizlersin ram kullanım farkı olur illa.
saolasın..Hayırlısıyla Bekliyoruz..

İyi iyi
saolasın..
tema efekti açıkken 57 mb iyimidir ondan önce mem check i kurdum öyle ölçtüm
başlangıçta 61 mb
gezinmede 61.45 mb ın altına düşmüyor![]()

öncelin yaptığın cfw çok güzel olmuş annadan önce belleyi kurdum ama belle shell tam bütünleşik olmadığından anna daha çok hoşuma gitti ama müzik çalarda mp3 parçalarımı gösterbilmek için hangi klasörde olması gerekiyor?
music-müzik-müziğim-sound denedim ama bir türlü müzik çalarda göstertemedim)