haqanguven
Üye
ne zaman helecek peki güncelleme?![]()
şuan bişe diyemem
ne zaman helecek peki güncelleme?![]()
senin wifi ile alakalıdır.. başka cfw at öyle dene bakalım bu cfw denmi kardeşimUsta wifi ile bağlandığımda net çok yavaş hatta yok bile whatsap bile indiremedim bir çözümün var mı ?
Yok en son paylaştığını fp2 yi yanlışıkla buraya yazmışım format falan da attım ama değişen bir şey yok 10 mbit internet var benim modemle alakası olucağını zannetmiyorum bide şöyle bir şey var haritalara girdiğimde süper çekiyor ama nete girdiğimde facebook falan girmiyor yüklemede 15 kb yüklüyor sonra orda takılıyorUsta wifi ile bağlandığımda net çok yavaş hatta yok bile whatsap bile indiremedim bir çözümün var mı ?
bitek facedemi oluyor buYok en son paylaştığını fp2 yi yanlışıkla buraya yazmışım format falan da attım ama değişen bir şey yok 10 mbit internet var benim modemle alakası olucağını zannetmiyorum bide şöyle bir şey var haritalara girdiğimde süper çekiyor ama nete girdiğimde facebook falan girmiyor yüklemede 15 kb yüklüyor sonra orda takılıyor
Hhım bellede öyle bi hata yok kardeşimHayır bütün sitelerde 2-3 kb yükleniyor sonra takılıyor
üstad emeğine sağlık aradığım gibi olmuş. hafızası da sesli arama olmasına rağmen gayet iyi.
ancak,
pekçok cfw de yaşadığım sorun bundada var. Kişiyi bulduğumuz, her harfi için bir sayıya bastığımız arama ekranında sadece yaklaşık ilk 100 kişiyi bulabiliyorum. rehberim exchange ile senkronize, 500 den fazla kişi var. çok kullanışlı olan bu ekrandan faydalanamıyorum.
malesefyapacak bir şey yok diyorsun![]()
hmm belki txt dosyalarından artırma sayısı vardır ama inan hiç bir bilgim yok bu konudatam olarak ilk 88 kaydı bulabiliyor. tüm rehberi silip tekrar yüklüyorum hatta silip senkronizasyonu kaldırıp hafıza kartına kopyalıyorum ilk birkaç dakika problem yok sonrasında ilk 88 kaydı bulabiliyorum. eski tip rehber kaydı aramasından bakınca problem yok ama ortadaki 3 nokta ikonlu arama yerinde ilk 88 kayıt bulunabiliyor.
görseller farklıdır 2 de bir birine yakın performansdadır hangisi hoşuna giderse onu kur kardeşimÇok özür dileyerek bir soru sormak istiyorum verdiğin bu cfw ve önceden yayınlamış olduğun symbian belle fp2 cfwlerinden birisini kurmak istiyorum. arada bi fark var mı ? hangisini tercih etmeliyim tamamen bilgim olmadığı için soruyorum öneriniz nedir ?
tamam teşekkürler
rica ederimtewekkurler