5800 √ - X6 √ - Symbian Anna Fp1 [10.10.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Hakan abi sen torbalıda yaşadınmı

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam Anna için güzel bir cfw yapsanda kullansak köküne kadar :)

Kartepe41

Üye
Valla Hakan ben belle hayranıydım ama bütün cfw leri de elimden geldiğince denemeye çalışıyorum. Fakat bu senin anna müthiş stabil çıktı. Hani neredeyse yavaşlasın yada çöksün diye gözünün içine bakıyorum yeni cfw leri denemek için. Ama tık yok. 70 - 80 tane tema kurdum. Diğer cfw lerde bu sayıda yükleme yapınca uygulama kaldırma menüsü çalışmıyordu, bu tıkır tıkır çalışıyor. Bunun daha iyisi nasıl olur heyecanla bekliyorum. Selamlar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Valla Hakan ben belle hayranıydım ama bütün cfw leri de elimden geldiğince denemeye çalışıyorum. Fakat bu senin anna müthiş stabil çıktı. Hani neredeyse yavaşlasın yada çöksün diye gözünün içine bakıyorum yeni cfw leri denemek için. Ama tık yok. 70 - 80 tane tema kurdum. Diğer cfw lerde bu sayıda yükleme yapınca uygulama kaldırma menüsü çalışmıyordu, bu tıkır tıkır çalışıyor. Bunun daha iyisi nasıl olur heyecanla bekliyorum. Selamlar

güzel yorumun için cok teşekkürler. Güle güle kullan. İnşallah daha daha detaya inip dahada güzel olucak...

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam mesela orjinal symbian annada sadece icon olan widgetlerde arkaplanında siyahlık yok .Diğerlerinde var.
[video=youtube;vu-tyLgIhTc]http://www.youtube.com/watch?v=vu-tyLgIhTc[/video]
Bunun gibi orjinala yakın yaparsın inşallah. :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam mesela orjinal symbian annada sadece icon olan widgetlerde arkaplanında siyahlık yok .Diğerlerinde var.
[video=youtube;vu-tyLgIhTc]http://www.youtube.com/watch?v=vu-tyLgIhTc[/video]
Bunun gibi orjinala yakın yaparsın inşallah. :)
bakarız o kadarda anna beklemyin ama

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam Sen yaparsın :P:.Bekliyoz valla :)

koray670

koray670

Üye
Eline sağlık :)

felenar

Üye
flasha bastıktan sonra ne kadar zamanda açılır telefon

jr_jamis

Üye
ar ben yapamadım galiba olmadı yaw sabahtan beri ugraşıom yaw

SLH.55

SLH.55