Dğerli arkadaşlar telefon ayarları diye bir bölüm gelmiş orada yaz.güncelle var adobe flashlite 3.1 e basıyorum güncelleme başarısız diyor. Ayrıca facebook taki videoları hala seyredemiyorum.
video üstüne tıklıyorum yeni güncelleme vardiyor yap diyorum.
1İşlem başlatılamıyor. Yükleyici zaten kullanılıyor." diyor ne buya bilen varmı.

bundan önceki güncellemede düzelmişti zaten ama bunda dahada iyi olmuuş kardeşim tavsiye ederim kesinlikle pc suite ile güncellemesaj yazmada donma problemi varmı arkadaslar düzelmişmi![]()

neyle güncelliyorsun? updater ile mi?bende R&D sertifikası eksik diyip güncelleme yapmıyor ne yapmam lazımn_?
bende var pc ye atmıştım ne olur olmaz diyemsn ovi

arkadasım ben yapamadım nss görmuyor daha acık yazarmısın bunuarkadaşlar nemesiste sorun bende yaşadım ama şu yöntemle düzelttim.bi deneyin
nokia pc suiteyi kapatın. Aygıt yöneticisini açın portable devices ten telefonunuzu kaldırın. O zaman görecektir(telefon pc suiteye bağlıyken ancak görüyor normalde görünmez)
fakat ilk seferde yine görmedi.nemesisi telefonunuzu görene kadar açın kapatın read diyin görmezse kapatın tekrar çalıştırın görünce işlemleri yazıldığı şekilde yapın ama nokia software update i çalıştırmadan önce bunu kapatın
dikkat taskbarda minimize olarak kalmasın tam kapatın. Sonra pc suiti açın ardından da software updatei çalıştırın pc suiti açmayınca telefonu görmüyo software update. şuan benimki yükleyiyor 137,4 mb bekliycez artık . Birinize faydam olduysa ne mutlu herkeze kolay gelsin.
not win7 de software update çalışmaz sağtıklayıp uyumluluk modunda çalıştırmanız lazım.