ah kardeşim ya bu kadar insan yalan mı söylüyor?hani ya ben pc suite ile aratıyorum ıkı gundur bişi çıkmıyo
dediklerini aynen yaptık yine olmadı kardeşBazi bilgisayarlarda güncelleme yaparken 15 dk kaldi diyip cihazla usb baglantisi kayboldu hatasi verip cihaz kurtarma ekrani gelir ve güncelleme tamamlanamaz bircok forumda gördüm ayni sorun bizdede vardi ama net cevabi kimse verememis hicbiryerde bizde kendimiz baya ugrastik ve cözümü bulduk bi arkadasla ilk önce burada yazalim dedik çözümünü, yazilanlari dikkatlice uygulayin, ilk once usb kablosu cikartilir cihaz kapatip acilir bu arada pc de görev yöneticisinde nokia ile ilgili islemlere son verilir örnegin (NclRSSrv.exe, NclUSBSrv.exe, NokiaMserver.exe, ServiceLayer.exe, nokiaaserver.exe, NokiaOviSuite.exe) bu işlemler sonlandırılır sonra telefona usb kablosu takılır telefonun ekraninda pc suite ye tiklanir sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızacilir ve tekrar denenir %100 yeni yazılım yüklenir... (j0ebaris ve Morgenstern)
ah kardeşim ya bu kadar insan yalan mı söylüyor?
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar ben çıkıyorum..güncelleme yapamayan ve yarıda kesilen arkadaşlar ilk sayfada notları okusunlar..hepinize iyi geceler..
arkadaşlar ekran kaydırma ne tam olarak açıklarmısınz 5800 nasıl aktif oluyorr CEVAP PLUS
ya bu cihaz kurtarma ne bole ya offff...
butun gecemi harcadım.
olmuyo.

Bazi bilgisayarlarda güncelleme yaparken 15 dk kaldi diyip cihazla usb baglantisi kayboldu hatasi verip cihaz kurtarma ekrani gelir ve güncelleme tamamlanamaz bircok forumda gördüm ayni sorun bizdede vardi ama net cevabi kimse verememis hicbiryerde bizde kendimiz baya ugrastik ve cözümü bulduk bi arkadasla ilk önce burada yazalim dedik çözümünü, yazilanlari dikkatlice uygulayin, ilk once usb kablosu cikartilir cihaz kapatip acilir bu arada pc de görev yöneticisinde nokia ile ilgili islemlere son verilir örnegin (NclRSSrv.exe, NclUSBSrv.exe, NokiaMserver.exe, ServiceLayer.exe, nokiaaserver.exe, NokiaOviSuite.exe) bu işlemler sonlandırılır sonra telefona usb kablosu takılır telefonun ekraninda pc suite ye tiklanir sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızacilir ve tekrar denenir %100 yeni yazılım yüklenir... (j0ebaris ve Morgenstern)
((
Aynen bu hatayı veriyor işte,
evet yaptım, nokia ile alakalı sizin yazdığınız herşeyi kapattım(teli usbden çıkarttım).
Antivirüs programım kapalı, artık ne bileyim... şimdilik pessss![]()