5800 v 52 .0.007 C6 v 20.0.043

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
bende şimdi flashladım deniyorum kardeş açılış falan güzel olmuş teşekkürler

olumlu ve olumsuz gördüğüm yerleri şu andan itibaren değerlendirip yazıcam umarım katkısı olur.
-açılışta ram 56.73 gözlemledim(ramblow açıkken)
-hız bakımından bi problem yok

olumsuz bi yerini göremedim daha flash atalı 5 dk olmadı fırsat buldukça yazmaya çalışcam

olursa olumsuz yönleri söyle elimden geldiğince düzelticem :oke:

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Bu modder desteği nedir?

kaptanedi

kaptanedi

Üye
avi codec noluyor bu fw yi yapan kardeş pnht de yok böle bişey yalan yanlış şeyler yazmayalımmmmm.............

regasoft

regasoft

Üye
kimsenin burada yalan yanlış konuştuğu yok arkadaşım ayrıca illa phnt de olucak diye bi kaide de yok madem bilmiyorsun ozaman ilk önce insan gibi sor cevabını elbet alırsın ama böle saçma sapan şeyler yazma sana tavsiyem hiç birşeyi araştırmadan bilmeden konuşma...:oke:

kaptanedi

kaptanedi

Üye
neyi araştıracagımı sendenden ögrenmem basbaya sallamışsın bu fw yi yükleyipde avi video oynatan varmı hiç sanmıyorum.... sallama...

nereharme

nereharme

Üye
son güncellemeyi oku zaten çalışmadığı için kaldırıldığını yazmış adam

regasoft

regasoft

Üye
çalıştıran yok ayrıca iyi oku yazdıklarımıda ben avi codec var ve çalıştıran oldu diyede bişey yazmadım ve sanada şu söliyeyim benim bildiklerim senin bilmediklerinin yol haritası olur kafanı yorma...Cfw yi kur dene ondan sonra cvp ver...

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
Bu modder desteği nedir?

fw nin arkasındayım yani hertülü soruna yardım ederim destek kendi cfw için demiyorum herkseinki hertürlü soru ve sorunlara elimden ve bilgim dah
ilinde yardım ederim :oke:

r@sim

r@sim

Üye
eline sağlık tuğrul kardeş

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
avi codec noluyor bu fw yi yapan kardeş pnht de yok böle bişey yalan yanlış şeyler yazmayalımmmmm.............

aga ben binh 24 tabanlı çalışıyom söleyim artı eklenen modların hiç biri gereksiz yada arızalı veya buna benzer şeyler değil ortalı yazı tipİ modu vardı ama bi üstad bu modun rami fazla yediğini ve ayrıca kendisininde uyguladığını ve olumsuz sonuç aldığını bana söylemisi üzerine ben o modu ve bir kaç modları
fw den çıkardım mesela yüksek kalite ses kaydı modu var herkes bilir modderlar bilhassa fakat bilinmeyen bişey var hemen söleyim bu modun hatası şu ses kaydı yaparken seste atlamalar yapıyo deneyen oldumu hiç aranızda bunuda bugün farkettim şunu söyleyim ben yazılımda kusur arıyom arkadaş ben belki mükemmel kelimesi çok abartı olucak ama mükemmele yakım bi fw yapmaya çalışıyorum günde nerden baksan 5 kere tele flaşh atıyom manyak oldu tel modlardan bugün yeni bi mod daha çıktı ve çıkıcakta önüne geçilmez ama burda amaç güzel ve özel bir yazılımın ortaya çıkması gayretim gayem amacım bu ŞUNUDA UNUTMADN SÖYLEYİM YAPILAN HERŞEY TAMAMİYLE SİZİN İÇİN SİZLREDEN ÜCRET TALEP ETMİYOZ VEYA KARŞILIK BEKLEMİYOZ GECEMİZ BELLİ DEĞİL GÜNDÜZÜMÜZ BELLİ DEĞİL SİZLR İÇİN DAHA GÜZEL DAHA DÜZGÜN BİR YAZILIM MODLAMAYA GAYRET EDİYOZ FAKAT GELEN YORUMLARA BAK VALLA HELAL DİYORUM BU GİBİ YORUMLARI YAPANLARA

--------------- Ekleme ---------------

eline sağlık tuğrul kardeş

saol rasim kardeş eyw allah razı olsun

alki58

alki58

Üye
neyi araştıracagımı sendenden ögrenmem basbaya sallamışsın bu fw yi yükleyipde avi video oynatan varmı hiç sanmıyorum.... sallama...
kimsenin birşey salladığı yok yanlışlık olabilir ama düzeltilmiştir sallayan falan yok okumadan araştırmadan sataşmayın millete çok biliyorsanız kendiniz yapın fwnizi adam arkasında yaptığı işin harikada olmuş beğenmeyen yüklemez formu kirletmeyin emeğe saygınız olsun yakışmayan üslüplar bunlar:off:

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
kimsenin birşey salladığı yok yanlışlık olabilir ama düzeltilmiştir sallayan falan yok okumadan araştırmadan sataşmayın millete çok biliyorsanız kendiniz yapın fwnizi adam arkasında yaptığı işin harikada olmuş beğenmeyen yüklemez formu kirletmeyin emeğe saygınız olsun yakışmayan üslüplar bunlar:off:

aynen katılıyorum :oke:

nereharme

nereharme

Üye
olursa olumsuz yönleri söyle elimden geldiğince düzelticem :oke:

tuğrul kardeş cfw genel olarak güzel ama ortam aydınlığına göre ışık sensörü devre dışı bırakılmış sanırım. Bir de dark teması seçiliyken yükleyici barinda bug var. Program yüklenirken sona yaklaşıyor sonra öylece kalıyor ilerlemeden arka planda program yüklendiği halde dolduğu görünmüyor ama programın yüklendiği bilgisi sonradan veriliyor. Dünden beri kurcalamadığım yer kalmadı şimdilik bu kadar bulabildim:)
ses daha kaliteli, media bara otomatik sensör kısayolu baya iyi olmuş,bir iki ufak modlama da ben yaptım tuş kilidi titreşimi kaldırma,tuş ışıkları modu vs. Eğer ışık duyarlılığı sensörünü halleder ve yeni güncelleme olarak yayınlarsan bu cfwyi uzun bir süre kullanırım. Tebrikler kardeşim başarıların daim olsun

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
tuğrul kardeş cfw genel olarak güzel ama ortam aydınlığına göre ışık sensörü devre dışı bırakılmış sanırım. Bir de dark teması seçiliyken yükleyici barinda bug var. Program yüklenirken sona yaklaşıyor sonra öylece kalıyor ilerlemeden arka planda program yüklendiği halde dolduğu görünmüyor ama programın yüklendiği bilgisi sonradan veriliyor. Dünden beri kurcalamadığım yer kalmadı şimdilik bu kadar bulabildim:)
ses daha kaliteli, media bara otomatik sensör kısayolu baya iyi olmuş,bir iki ufak modlama da ben yaptım tuş kilidi titreşimi kaldırma,tuş ışıkları modu vs. Eğer ışık duyarlılığı sensörünü halleder ve yeni güncelleme olarak yayınlarsan bu cfwyi uzun bir süre kullanırım. Tebrikler kardeşim başarıların daim olsun

çok saol kardeş güle güle kullan fakat ışık sensör modunu bulamadım bulsam inan eklerim cfw ye ikincisi program yüklerken yarıda kalıp yüklendi bilgisinin sonradan gelmesi java ile alakalı bi durum içinde java modu olduğundan kaynaklanıyo malesef kendi içinde yani orjinalinde java yoktu biz sonradan ekledik sorun bundan kaynaklı hemen hemen bir çok fw de bu sorun var bakalım halletmeye çalışırız inş ama şu aralar çok kafam ağrıdı bu işlerden biraz dinlenicem

regasoft

regasoft

Üye
tugrul_27 kardeşim benim sorunum yine devam ediyor mesajlarda saat problemi arada sırada oluyor var mı bi önerin yada akşam orjinal fw yükleyip daha sonrada bunu yüklesem düzelirmi sorunum ?herşey gayet iyi bi tek msjlar canımı sıkıyo...:hmmm

alki58

alki58

Üye
arkadaşlar bende mesaj sorunu yok saatleri tarihi normal çok fazla mesaj gönderir alırım tuğrul kardeş t9 sözlük birde sensörler biraz zor geldi bana sensörle ekran döndürmede zorluk çekiyorum sallıyorum 2 3 defa ancak oluyo t9 da çoğu sözcüğü bulmuyo

regasoft

regasoft

Üye
biliyorum arkadaşım cfw de sorun yok sorun benim telefonla ilgili sanırım çözemedim lanet olsun ki...

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Birader sen canını sıkma . Çıkar arada böyle bir iki çıban başı.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
estafirullah kardeşim canım sıkılmıyo saol ben burda bi yazılım paylaşmışım sonuna kadar arkasındayım olsun bazen belki üzücü veya can sıkıcı yorumlar geliyo ama olsun önemli değil bu yazılımı yükleyenden de yüklemeyenden de allah gani gani razı olsun haa amacımız traj yada reyting değil bunu herkes bilsin amaç amme hizmeti vatandaş faydalansın gaye bu

biliyorum arkadaşım cfw de sorun yok sorun benim telefonla ilgili sanırım çözemedim lanet olsun ki...

valla kadreşim çok nadir kişilerden geliyo bu hata bizde mesaj sorunu yok bide üstüne içinde mesaj bugunu gideren mod var ben ayrıca ekledim hani böyle bi sorunla karşılaşılmasın diye ama senin telde donannımsal yada operatörde veya sim kartında bu üçünden birinde sıkıntı var hayır hrkeste olsa tamam yazılımsal dicem ama bizde yok olsa haberimiz olur valla inan elimden gelen bişey olsa seve seve yardım ederim akrdeşim sen onu en güzel orjinal yazılım yükle bi servise yolla bakalım kolay gelsin

arkadaşlar bende mesaj sorunu yok saatleri tarihi normal çok fazla mesaj gönderir alırım tuğrul kardeş t9 sözlük birde sensörler biraz zor geldi bana sensörle ekran döndürmede zorluk çekiyorum sallıyorum 2 3 defa ancak oluyo t9 da çoğu sözcüğü bulmuyo

o sensör ayarlarını ben birazcık kıstım neden batarya ile alakalı bir durum bataryanın daha uzun süre gitmesi için sensörlerde yani dönüş hızında biraz yavaşlık var ben zaten bu cwf yi hız üzerine değil batarya üzerine dayalı modladım bu yüzden ara ara belki telde kasılmalar hissediyor olabilirsiniz gayet normaldir kısacası bıktık artık hergün yada 1.5 günde şarja koymaktan kolay gelsin hatalrı yazalım bidahaki sefere yeni mod ve hatalrı giderilmiş bir cfw çıksın önümüze saygıalrımla herkese hayırlı günler allaha emanet olun :oke:

itirpan

Üye
Selam arkadaşım. Öncelikle eline emeğine sağlık. Çok gzel bir fw olmuş. Fakat 5800 ın orjinal oyunlarını buna nasıl yükleyebiliriz. Mesela global racing thunder ve bounce oyunlarını kurmak istiyorum. Fakat Dahili bileşen hatası alıyorum. Bunlarınasıl kurabilirim. Birde yüklemek için sis dosyalarını bana bulabilir misiniz.? Global racing buldum. Fakat bounce yok. Bir tane n8 bounce buldum. Kuruldu fakat açılmıyor. Şimdiden teşekkürler.