5800 v 52 .0.007 C6 v 20.0.043

Sponsorlu Bağlantılar

numan.tr

numan.tr

Üye
güle güle kullan kardeşim için rahat olsun :oke:

Gerçekten de süper bir fw olmuş; gps, e-mail, işcep, ovi store gayet seri bir şekilde çalışıyor.(bunlar benim için önemli ondan yazdım, ölçü değildir.:nono:)
Soruna rastlamadım.(rastlayacağımı da sanmıyorum!)
Hızlı ve kaliteli bir fw, tavsiye isteyen varsa; herkese tavsiyemdir.:oke:

Tekrar ellerine, emeğine sağlık tuğrul kardeş, teşekkürler.:hoba:

:disko:

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
bence de valla süpr ben memnunum

--------------- Ekleme ---------------

Gerçekten de süper bir fw olmuş; gps, e-mail, işcep, ovi store gayet seri bir şekilde çalışıyor.(bunlar benim için önemli ondan yazdım, ölçü değildir.:nono:)
Soruna rastlamadım.(rastlayacağımı da sanmıyorum!)
Hızlı ve kaliteli bir fw, tavsiye isteyen varsa; herkese tavsiyemdir.:oke:

Tekrar ellerine, emeğine sağlık tuğrul kardeş, teşekkürler.:hoba:

:disko:

aynen katılıyorum kardeşim güle güle kullan:oke:

bihterberk

Üye
orjinal yazılıma yani en son sürüm v 52.0.007 sürümüne elbetteki dönebilrisin ama önceki sürümlre dönemezsin
olaki beğenmedin ve orjinale geri dönmek istedin nasıl yapıcaksın v52.0.007 dosyalarını C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 klasör yolunu izleyerek v 52 dosyalarını en sondaki rm-356 klasörüne atıcaksın sonra hafıza kartını çıkart teli usb den pc ye bağla jaf emülatörü aç ve go de açılan jaf programında bb5 sekmesine gel ordan manuel flash-dead usb- normal mode factory set kutucuklarını işaretle crt 308 deki tiki kaldır use ını ye tik koy bi pencere açılacak ordan 5800-d1 bunu seç ve teli kapat sonra flasha bas searching phone yazısı çıkınca telin açma kapama tuşuna kısa süreli bas flashlamaya geçer eğer olaki başlamzsa pcye pc suiti kur telefonunu pc suite tanıt çünki driver yüklemsi lazım sonra bu işlemi tekrar baştan bidaha yap flashlama bittikten sonra alt alta done yazısı çıkınca işlem bitmiştir tel kendi kendine açılır tel açılınca tele muhakkak hard format yeşil+kırmızı+kamera tuşu+açma kapama tuşalrına telefon kapalı iken pin kodu ekranı gelinceye dek basılı tut sonra ülke ekranı gelmiş ise hard format atılmış demektir sonra hafıza kartındaki yedeklerini al ve hafıza kartını da biçimlendir hafıza kartı biçimleme bittikten sonra kartı tele tak ve kartın içine bi defaya mahsusu gir girki klasörleri oluştursun sonra kartı çıkar ve kişisel verlerini yükle sonra tak tele ve kullan mutlu son 2. soruna gerlince bu hazırlanan fw de radyo sorunu yok için rahat olsun kullanabilirsin kolay gelsin saygıalrımla
Kardeş acemi olduğumuz için yanlış yapmak istemedim.güzel anlatmışsın ancak şu orjinal fw yi yedekleme işini biraz ayrıntılı yazarmısın

fatikngage

fatikngage

Üye
arkadaslar konu basliginda c6 v20.043 yazili acaba c6 v20.042 ile arasindaki fark nedir tugrul-27 aciklarmisin.ben kendi modladigim c6 v42 yi sorunsuz kullaniyorm ve zamani gelince paylasacagim.bu bahsettigin 043 un gorulur ve hissedilir farki nelerdir aciklayarak yazarmisin.tesekkurler

axaturk

axaturk

Üye
ekran görüntüsü atabilir misiniz ?? teşkkrler

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar konu basliginda c6 v20.043 yazili acaba c6 v20.042 ile arasindaki fark nedir tugrul-27 aciklarmisin.ben kendi modladigim c6 v42 yi sorunsuz kullaniyorm ve zamani gelince paylasacagim.bu bahsettigin 043 un gorulur ve hissedilir farki nelerdir aciklayarak yazarmisin.tesekkurler

kardeşim bir farkı yok aslında sadece biraz daha hız ve stabilite ve yeni eklenen modlar olay bu:oke:

BetaBong

BetaBong

Üye
Fw süper olmus peki buna baska bir dil ekleyebilirmiyim ? nasil yapabilirim italyanca ve fransizca yüklemek istiyorum

Edit: Okadar ugrasmissin ama bi resim koymadin :) Al buda benden olsun :)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
saol çok teşekküler ama ben resim ekleyemiyorum pc de sorun var buna dili nfe ile ekleye bşilirsin

BetaBong

BetaBong

Üye
nfe nedir nasil yapilir ?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
nokia firmware editör demektir rofs dosyasını bu pro ile düzenleye bilirsin sitede anlatımalr var

fatihcsv

Üye
arkadaşlar bu yazılıma hacked yapıldı mı yoksa bizim mi yapmamız lazım?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
elbetteki hackli kardeşim için rahat olsun

omer9035

Üye
benim senserlerde bir problem var bazen dönüyor bazen hiç dönmüyor napmam lazım

tamam halletim sensör olayını bu arada c6 fw kullanmam artık diyordum ama hakkaten yükleme talimatlarını yerine getirdim tam istediğim gibi birşey olmuş gereksiz şeyler yok abartı yok mükemmel ben de tam böyle birşey arıyordum bir de şarj konusunda çok abartı değilse tamamdır 10 üzerinden 10

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeş elimizden geleni yapmaya çalıştık beğendiğine sevindim güle güle kullan

bluemai

bluemai

Üye
teşekkürler az önce kurdum.
dizüstümden artık c6 ile inernete bağlanıyorum..

bekleme ekranında temalar ikonuna tıkladım fakat aradan 20 saniye geçti hala temalar açılmadı açılmıyor.. mesajlara tıklıyorum aynı şeyi yaşıyorum menü tuşuna basıınca bekleme moduna geçiyor, tekrar basınca az önce açılmayan uygulamalar çalışıyor görünüyor..

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bak teli flaşh ladıktan sonra mutlaka ama mutlaka hard format sonrasında soft format at bu bir ikincisi ise hafıza kartınıda biçimlendir yoksa sorunlarla karşılaşırsın

ben hiç sorunn yaşamıyorumm bu dediklerimi yapınca

omer454

Üye
teşekkürler bi deneyelim bakalım.

bluemai

bluemai

Üye
hard format sonrasında soft format attım, hafıza kartınıda biçimlendirdim bilgisayarda, dediklerini aynen uyguladım, iki kere tekrardan jaf la fw yi yükledim çok güzel duruyordu ama belki benimle yada telefon ile ilgili bi sorun olabilir.. ilgin için teşkk..

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeş bak fw yi güncelledim istersen onu dene bu tamamen sorunsuz

omer454

Üye
tuğrul kardeş eline emeğine sağlık senin fw yi kurdum çok güzel ve hızlı. tek problemi ekran parlaklığı modunu tekrardan bi gözden geçir. mesela ben ekran ayarlarından parlaklığı minimum yapıyorum ışığa göre ekranın parlaklığı kendini ayarlıyor. senin fw de bu olay olmuyor (olması gereken gündüz ekran parlaklığının açılıp gece kapanması). şimdilik tek sorun bunu gördüm. eline sağlık.