Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 titreşim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ca_sus
Üye
Konu Sahibi
nereden alırsan al hepsi aynı bunların
xXHeroLordXx
Üye
hard format naasıl atıyoruz yardım edin!!!
ca_sus
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar formatmı atmadım yazılımmı yüklemedim v51 herşey yaptım aynı yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlarrrrr
s.a arkadaşlar 1 hafta önce 5800 aldım yazılım v51 ama tercihlerden dokunmatik ekran titreşimini açıyorum 2. seviyede kafasına göre işleve giriyo bazen ekrana dokununca titriyo bazen titreşim kapalı gibi titremiyor neden olabilir birde kasa açıklığı varmı diye baktım yoktu gündüz bakmıştım tabi gece bi baktım kaçak ışık var ama fazla deil ilerde sorun çıkarırmı yada yapılabilirmi lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun a.e.o
A.Selam. Öncelikle telefonun hayırlı olsun. Ekranın dokunmatik titreşimi çalışmıyorsa önce sisteme format at. Eğer format işe yaramaz sorun devam ediyorsa Üretim hatasıdır. Servise vermek zorunda kalırsın. Kasa açıklığı ilerde başına kesin bela olur. Dikkat et.
ca_sus
Üye
Konu Sahibi
servise verdim 2 kere şerefsizler başka telefonla aynı testlere tabi tutmuşlar sorun yokmuş standartlara uygunmuş diyolar sorun yok diyolar olmadı birkere daha yollarım sonra tüketici mahkemesine