5800 titreşim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
5800 titreşim
s.a arkadaşlar 1 hafta önce 5800 aldım yazılım v51 ama tercihlerden dokunmatik ekran titreşimini açıyorum 2. seviyede kafasına göre işleve giriyo bazen ekrana dokununca titriyo bazen titreşim kapalı gibi titremiyor neden olabilir birde kasa açıklığı varmı diye baktım yoktu gündüz bakmıştım tabi gece bi baktım kaçak ışık var ama fazla deil ilerde sorun çıkarırmı yada yapılabilirmi lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun a.e.o

SilentOne

SilentOne

Üye
bi aldııqn yere tekrar gotur adam belik bişeyler yapr

Esendağlı

Esendağlı

Üye
v51 e güncellemesinden sonra hard format attınmı?

black war

Üye
arkadş teknik servise nedersin ?:oke:

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
beyler 1 hafta oldu alalı ya titrşim hemen bozulurmu yada bu nokıa nın ben varya neyse kasa açıklığı ile ilgili bişi yazan olmamış

JayJayyy

Üye
bir hard format atmayı dene.

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
önce fabrika ayarlarına geri döndüm sonra hard format attım aynı acaba yazılımdanmı kaynaklanıyo bir arkadaş kesin çözüm yazsın ya

--------------- Ekleme ---------------

bir Allahın kulu yok ya birşey yazan net bir şekilde yardım ednnnnnnnnnnn

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar servise gönderdim tabiki hayal kırıklığı yine kafasına göre işleve giriyo titreşim yazıklar olsun nokıa sana birde telefon şimdi ahize den ses cızırtılı gibi geliyo olan yine bana oldu neyse böyle kullanayım titreşim kafasına göre takılsın ahize çok problem çıkarırsa bir servis daha yaparız şerefsizler ya

pcwolf

pcwolf

Üye
E kapat titreşimi nolcak ki ekrana basınca titreşim geldiğinde, titreşim olmadan dokunduğunu mu anlamıyon?:)

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş sorun o deil sorun yaratırmı ekran bozuk olabilirmi o açıdan yoksa titreşim sorun deil benim için

pcwolf

pcwolf

Üye
Peki telefona hard format atıp "hiçbir yükleme yapmadan" denedin mi düzgün çalışıp çalışmadığına?

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
denedim kardeş ya aynı

pcwolf

pcwolf

Üye
Yazılımı yeniden yükle o zaman çözüm o olacaktır büyük ihtimalle.

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş aklına ne geliyorsa yaptım formatmı fabrika ayarlarımı yazılımmı ne geliyosa sorun aynı

pcwolf

pcwolf

Üye
Tekrar yazılım yükleyip de sorun çözülmediyse bir de C6 FW yükle bakalım eğer aynısı olursa sorunun donanımsal olduğu belli olur.

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş bir daha yollayacaz artık bakalım

okeane3110c

okeane3110c

Üye
bu sorun pilin zayıflamasından kaynaklanıor pil 2 diş fln kaldımı titreşim çok az işlev görüor bnce sorun bataryaa

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yorumun için sağolasın ama batarya kende aynı hiçbir fark yok

batarta ken

ful

rizeli53100

rizeli53100

Üye
arkadaş bukadar uğraşacağına telefon mademki yeni aldığın yere iade et yada başka telefon al.

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
şerefsizler kabul etmiyor neymiş sim kartı takmışım o yüzden olmazmış onlarda servise gönderirlermiş başka brşey yapamazlarmış kardeş bunları araştırdık tabi aldığım yerde vatan bilgisayar yani düşün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt