5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
ben bunu bir türlü anlayamadım cözemedim :(

ahmet meço

ahmet meço

Üye
slm ben 2 hasfta önce telefonumu hac ledim fakat kırmızı yapmak için denediginde şu hatayı veriyorDetected P-: 90009B6C
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
......Error booting phone...
ne yapmam lazım yardımcı olursurmusunuz kaç gündür cevap bekliyorum yokmu bir duyan bunu?

--------------- Ekleme ---------------

@n!wa+*R™;2135399' Alıntı:
SELAMLAR;:bye2:
Profesyonel sürümü'müm en güncel ve kusursuz hali ile yine karşınızdayım :)

Resimli anlatım da ekledim konuma daha yardımcı olabilmek için:oke:

Konumdaki anketi kaldırdım çünkü devamlı güncellediğim için anket'de eskiden oy kullananlarda olduğu için yeni özellikleri de göremedikleri için kaldırmak en mantıklısı idi.:oke:

Gerekli bütün dosyalar ek halinde konunun altında verilmiştir arkadaşlar gerekse de link halinde. :)
Telefonunuz için size bir kaç püf nokta;)
*işlem kaydını ayarladan girerek kayıt'ı 1 gün olarak işaretleyin
*Wlan ağınızın daha iyi çekmesini istiyorsanız,Wlan'a girin ve ayarlara girin seçeneklerden Gelişmiş ayarları seçin çıkan uyarıya evet deyin ve Wlan oto yapılandırılması Kapalı iken Açık yapın ve teli resetleyin.
*Ajandaya girin ve ayarlardan Varsayılan görümü Gün görünümü olarak değiştirin.
*Mesajlarınızı devamlı Hafıza kartında tutun.
:)
Özellikler de herşeyi ile alttaki resim de görebilirsiniz:)

:megafon:Yeni eklenen tema efektinin videosu;

Kurulum nasıl yapılacak*;

Navıfırm ile telefonunuzun güncelleme dosyalarını indirip; C/Proğram Files/Common Files/Nokıa/Data Package/Products/RM-356 kalsörüne atacaksınız.
Birde yine ; C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 klasörünede aynı dosyaları atacaksınız.

Eğer bu klasör dizini yoksa kendiniz belirtilen yol ile oluşturabilirsiniz.

Ekte verdiğim 5800 V40 Hack.rar dosyasındaki Rofs dosyasını Navifirmden indirdip attığınız klasördeki klasöre atıp değiştirilsinmi sorusuna evet diyeceksiniz.

Bu yeni Profesyonel güncelleme dosyasınıda Navifirmden indirdiğiniz ve attığınız dizine atıp yine değiştirilsinmi sorusuna evet diyeceksiniz ve Flash işlemini atıp yeni sürümünüzü kullanmaya başlayacaksınız;)

Rom Patcher tekrar kurmanız gerek yok,özelliklerde yazdığı gibi oto Z'de kurulu hard format sonrası bile silinmeyecektir,sadece oto başlama özelliğini kullanamıyacaksınız Z'ye gömüldüğü için o özelliği çalışmıyor.:oke:
&
OGM emülatör linki;

Jaf emülatör;

Navifirm linki;

5800 RM-356 [Professional] Modifications V40 Firmware Linki;

Burada görülen emeğe karşın sende bir TEŞEKKÜR etmelisin..:box
slm ben 2 hasfta önce telefonumu hac ledim fakat kırmızı yapmak için denediginde şu hatayı veriyorDetected P-: 90009B6C
PRESS POWER ON NOW!
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Sending RAW Loader...
ne yapmam lazım yardımcı olursurmusunuz kaç gündür cevap bekliyorum yokmu bir duyan bunu?

http://www.maxicep.com/editpost.php?do=editpost&p=2219415

mehce

mehce

Üye

ttnn

Üye
ben bir konuda yardım almak istiyorum bu modifikasyon uygulamasından sonra batarya da bir azalma oldu acaba normal bir durummu?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
PRESS POWER ON NOW!
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Sending RAW Loader...

PRESS POWER ON NOW!
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Sending RAW Loader...

http://www.maxicep.com/editpost.php?do=editpost&p=2219415
Bu hata çözümünü kaç kere yazdım ben teli bulamıyor,göremiyor yani açamıyor bu yüzden hata veriyor..Şarjı kontrol et ve dolu olduğuna emin yada tekrar pc'ye tanıt teli

ben bir konuda yardım almak istiyorum bu modifikasyon uygulamasından sonra batarya da bir azalma oldu acaba normal bir durummu?
Batarya kullanıma bağlıdır..(Bu kadar net)

ben bunu bir türlü anlayamadım cözemedim :(
sorunun ne kardeşim söyle sana da yardım edelim:oke:

Hocam Sistem oldu Hafıza kartımı yaktım bi şekilde o olaydan sonra herneysede, Bu Müzik çalarda Kütüphaneyi güncellememe rağmen müzikler gelmiyor Müzik çalara .. bunun modifikasyonla alakası war nasıl çözücez??
Zaten yazmış olmam lazım ama söyliyeyim;
Galeri ve Müzik çalar hızlandırıldı,peki nasıl;gerekli klasörleri araması sağlanarak yani sen müziklerini her zman Sounds klasörüne atcaksın.Sounds klasöründe başka bir klasör açabilirsin ama Sounds klasöründe olmalaı yoksa görmez.

olcay.bozdemir

Üye
Bildiğim kadarıyla navifirm ile indirdiğin orijinal dosyaları hiç değişiklik yapmadan aynı şekilde JAF editör ile telefona atıyorsun hepsi bu kadar

şimdi deneyecem :D çok sağol :D inş. işe yarar :D olmazsa eski hackli sürümünü tekrardab kurarım zaten :P

muaythai

muaythai

Üye
ben yaptım ama normal hacklenmiş gibi oldu değişmedi :S yanlış yaptım galiba

etherkes

etherkes

Üye
nod32 ogm jaf pkey emülatör bu dosyayı virüs olarak görüyor tele veya pc ye bi zarar geleblr mi?

mathman20

Üye
nod32 ogm jaf pkey emülatör bu dosyayı virüs olarak görüyor tele veya pc ye bi zarar geleblr mi?
Antivirüsler bu tarzdaki programları virüs olarak görürler.Flash atma işleminde sorun olmazsa telefona zarar vermez.

erdigutekin

erdigutekin

Üye
hack işi herşey tamam emeğine teşekkür ederim bi sorun var ama müzikçalardaki şarkılar gitti.hafıza kartından silip tekrar yükledim bu sefer müzikler göründü ama yine çalmıyor hiç birini yardımcı olur musunuz??

ttnn

Üye
batarya kullanıma bağlıdır yazmışsınız ama malesef dediğiniz gibi değil hiç kullanmasam bile en fazla 2 gün gidiyor ama normalde 4 günden fazla gidiyordu eski yüklediğim nbu dosyasından yedekleme yapmıştım şimdi yükleyip tekrar sonuçları yazacağım

crazy_scorpıon

crazy_scorpıon

Üye
Flash butouna tıklayınca listelemese şöyle bi hata veriyor
Error reading phone init data

eerdogan85

eerdogan85

Üye
arkadaşım eline emegine saglık fakat. Sadece z: yi düzenleyip içindeki youtube skyfire winrar gibi proları çıkarsan ve bunu tele uygulayacak bir dosya halinde bize sunsan olmazmı. Çünkü devamlı güncelleniyor o prolar ve yükleyemiyoruz.

hitachi

hitachi

Üye
hack işi herşey tamam emeğine teşekkür ederim bi sorun var ama müzikçalardaki şarkılar gitti.hafıza kartından silip tekrar yükledim bu sefer müzikler göründü ama yine çalmıyor hiç birini yardımcı olur musunuz??

songs klasörüne atman gerek tüm şarkıları.başka klasörlerde arama yapmıyor bu versiyonda.:oke:

kingsaban

kingsaban

Üye

Error reading phone init data hatasını nasıl çözebilirim ?????

Bi Yardım !

Error reading phone init data hatasını nasıl çözebilirim ?????

Bi Yardım !
bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ??????

mathman20

Üye
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bunun içindekilerin hepsini

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 buraya kopyalayıp sonra denerseniz sorun çözülecektir.

Eğer söylenilen klasörler yoksa siz oluşturunuz.

Üst Alt