slm ben 2 hasfta önce telefonumu hac ledim fakat kırmızı yapmak için denediginde şu hatayı veriyorDetected P-: 90009B6C@n!wa+*R™;2135399' Alıntı:SELAMLAR;
Profesyonel sürümü'müm en güncel ve kusursuz hali ile yine karşınızdayım
Resimli anlatım da ekledim konuma daha yardımcı olabilmek için
Konumdaki anketi kaldırdım çünkü devamlı güncellediğim için anket'de eskiden oy kullananlarda olduğu için yeni özellikleri de göremedikleri için kaldırmak en mantıklısı idi.
Gerekli bütün dosyalar ek halinde konunun altında verilmiştir arkadaşlar gerekse de link halinde.
Telefonunuz için size bir kaç püf nokta
*işlem kaydını ayarladan girerek kayıt'ı 1 gün olarak işaretleyin
*Wlan ağınızın daha iyi çekmesini istiyorsanız,Wlan'a girin ve ayarlara girin seçeneklerden Gelişmiş ayarları seçin çıkan uyarıya evet deyin ve Wlan oto yapılandırılması Kapalı iken Açık yapın ve teli resetleyin.
*Ajandaya girin ve ayarlardan Varsayılan görümü Gün görünümü olarak değiştirin.
*Mesajlarınızı devamlı Hafıza kartında tutun.
Özellikler de herşeyi ile alttaki resim de görebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni eklenen tema efektinin videosu;
Kurulum nasıl yapılacak*;
Navıfırm ile telefonunuzun güncelleme dosyalarını indirip; C/Proğram Files/Common Files/Nokıa/Data Package/Products/RM-356 kalsörüne atacaksınız.
Birde yine ; C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 klasörünede aynı dosyaları atacaksınız.
Eğer bu klasör dizini yoksa kendiniz belirtilen yol ile oluşturabilirsiniz.
Ekte verdiğim 5800 V40 Hack.rar dosyasındaki Rofs dosyasını Navifirmden indirdip attığınız klasördeki klasöre atıp değiştirilsinmi sorusuna evet diyeceksiniz.
Bu yeni Profesyonel güncelleme dosyasınıda Navifirmden indirdiğiniz ve attığınız dizine atıp yine değiştirilsinmi sorusuna evet diyeceksiniz ve Flash işlemini atıp yeni sürümünüzü kullanmaya başlayacaksınız
Rom Patcher tekrar kurmanız gerek yok,özelliklerde yazdığı gibi oto Z'de kurulu hard format sonrası bile silinmeyecektir,sadece oto başlama özelliğini kullanamıyacaksınız Z'ye gömüldüğü için o özelliği çalışmıyor.
&
OGM emülatör linki;
Jaf emülatör;
Navifirm linki;
5800 RM-356 [Professional] Modifications V40 Firmware Linki;
Burada görülen emeğe karşın sende bir TEŞEKKÜR etmelisin..
Şöyle yap;
Galeride klasör aç ve o ikonları felan onun içine at böylece hem galeri hızlanır hemde gereksiz resler gözükmez[/B][/I][/COLOR]
bu arada 6icons ev ekranında telefon etmek için numaraları çıkaramadım :S
aynen kardeş onu ben de yapamadım...
Bu hata çözümünü kaç kere yazdım ben teli bulamıyor,göremiyor yani açamıyor bu yüzden hata veriyor..Şarjı kontrol et ve dolu olduğuna emin yada tekrar pc'ye tanıt telislm ben 2 hasfta önce telefonumu hac ledim fakat kırmızı yapmak için denediginde şu hatayı veriyorDetected P-: 90009B6C
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
......Error booting phone...
ne yapmam lazım yardımcı olursurmusunuz kaç gündür cevap bekliyorum yokmu bir duyan bunu?
--------------- Ekleme ---------------
slm ben 2 hasfta önce telefonumu hac ledim fakat kırmızı yapmak için denediginde şu hatayı veriyorDetected P-: 90009B6C
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
......Error booting phone...
ne yapmam lazım yardımcı olursurmusunuz kaç gündür cevap bekliyorum yokmu bir duyan bunu?
http://www.maxicep.com/editpost.php?do=editpost&p=2219415
Batarya kullanıma bağlıdır..(Bu kadar net)ben bir konuda yardım almak istiyorum bu modifikasyon uygulamasından sonra batarya da bir azalma oldu acaba normal bir durummu?
sorunun ne kardeşim söyle sana da yardım edelimben bunu bir türlü anlayamadım cözemedim![]()

Zaten yazmış olmam lazım ama söyliyeyim;Hocam Sistem oldu Hafıza kartımı yaktım bi şekilde o olaydan sonra herneysede, Bu Müzik çalarda Kütüphaneyi güncellememe rağmen müzikler gelmiyor Müzik çalara .. bunun modifikasyonla alakası war nasıl çözücez??
Bildiğim kadarıyla navifirm ile indirdiğin orijinal dosyaları hiç değişiklik yapmadan aynı şekilde JAF editör ile telefona atıyorsun hepsi bu kadar
çok sağol
inş. işe yarar
olmazsa eski hackli sürümünü tekrardab kurarım zaten :PAynı sorun bende de vardı usb kablosunun driverlarını yükleyince düzeldi. Driverları
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...aslar-buyrun-kisa-anlatim-eklendi-316551.html
Bu linkteki 3 ve 4 ü yap altta da nasıl yapılacağı anlatılıyor.
dedını yapmaya calısıyorum aygıt surucusu yuklenemedı dıye bır ıkaz alıyorum telı tanımıyor pc win 7 kullanıyorum nasıl olacak kı bu ıs of yaa
Antivirüsler bu tarzdaki programları virüs olarak görürler.Flash atma işleminde sorun olmazsa telefona zarar vermez.nod32 ogm jaf pkey emülatör bu dosyayı virüs olarak görüyor tele veya pc ye bi zarar geleblr mi?
hack işi herşey tamam emeğine teşekkür ederim bi sorun var ama müzikçalardaki şarkılar gitti.hafıza kartından silip tekrar yükledim bu sefer müzikler göründü ama yine çalmıyor hiç birini yardımcı olur musunuz??

Tamam abi yaptım teşekkür ederim.Sound klasörüne attım oldusongs klasörüne atman gerek tüm şarkıları.başka klasörlerde arama yapmıyor bu versiyonda.![]()
bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ??????
Error reading phone init data hatasını nasıl çözebilirim ?????
Bi Yardım !