Merhaba bende yüklemeye çalıştım fakat warning başlıklı uyarı sonrası evet deyip power tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor. Bir süre bekleyip Not found diyor telefon kapalı konumda usb takılı fakat yüklemeye geçmiyor Nasıl çözebilirim.
Ayrıca sorun diye bahsedilen konularda (şarj süresi, font, el yazısı, sensör) ilk mesaja güncelleme yapılması, gün geçtikçe çoğalan mesajları okuyarak zaman kaybetmemek için daha uygun olduğunu düşünüyor ve konuyu açan arkadaştan konu bütünlüğü açısından rica ediyorum. Halen bu romda sorun var mı acaba sorusu kafamda beni aydınlatabilirmisiniz?
--------------- Ekleme ---------------
Evet arkadaşlar büyük uğraşlar sonunda yine sitedeki başka bir konudan faydalanılarak driver eksikliği giderilmiş ve kurulum yapılmıştır. Harika bir rom . Fakat Rom patcher ne işe yarar içinde ki leri tıkladığın başlarında bir ok işareti oluşuyor bunlar nedir bilemiyorum bu konuda birileri aydınlatırsa sevinirim bu arada el yazısı normal çalışıyor font orijinal font merak edenler için
--------------- Ekleme ---------------
Tekrar Merhaba sevgili Animator harika bir rom çalışmalarının devamını dilerim Yeni çalışmalarda galeri de kurulan programların ikonlarını görmememizin bir yolu varsa çok iyi olur.