@n!wa+*R
Üye
Tamam,ama dediğim gibi bnda asla sorun almayacaksınburdakini yüklemiştim ama sanırım bi yerde yanlış yaptım.tekrar dener sonucu yazarım.

Tamam,ama dediğim gibi bnda asla sorun almayacaksınburdakini yüklemiştim ama sanırım bi yerde yanlış yaptım.tekrar dener sonucu yazarım.

sorun çözüldü....Sanırım hallettin..şimdi anladım olayı.daha önceki sistemin ayarlarının yedeğini almıştım.kolaylık olsun diye buna da o yedeği (rehber,yer imleri,ayarlar) yükledim.ilk başta sorun yoktu ama şimdi yine var.en iyisi sadece rehber ve yer imlerini yedekten yüklemek ayarları da tekrar baştan yapmam lazım.
--------------- Ekleme ---------------
flaslamadan sadece format attım bu yazılıma. rompatcher kurmam gerekiyo şimdi.. flash atıp bunu yüklemem mi gerekiyodu yaa
çok aceleciyim galibasorun çözüldü....
KArdeşim biz zaten ana konuda verdik ya eklenti halinde altta o klasörü hemde 5800'ın bütün yamaları ile birlikte alıp Karta copy yapacaktın bu kadrevet hallettim. bu sefer de patchleri atamıyorum.. patches klasörü yok. kendim açıyorum.bu sefer de içine attıklarım görünüyo diğerleri kayboluyo (install server ve open for all) klasörü siliyorum geri düzeliyo.![]()
Nasıl oluyr anlamadım neyse hallettiysen..karta yaptım zaten.karta kopyalayınca install server ve open for all kayboldu.xplorela hallettim zaten
ben indirdim programı yazanların aynını yaptımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızboyle hata verıyo bu seferde. bı modıfıye edemedık su telı yahu bı yardımcı olun
ARAKDASLAR @n!wa+*R™ ARKADASIMIZI HAZIRLAMIS OLDUGU SISTEMI HAZIR KLASORLER HALINDE VE BAZI PROGRAMLARIN KURLARININ DA ICERDIGI TEK BIR KLASOR SADECE KOPYALA YAPISTIR YAPMAK YETERLI ICINDE ANLATIM DA VAR NASIL YAPACAKSINIZ DIYE
http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=1469936
http://depositfiles.com/files/f2zw5yzmz
SAG TARAFTA ALT KISIMDA GERI SAYIMI BEKLEYIN VE INDIRIN BOYURU 329 MB ICINDE TELEFON ICIN CALISAN HER TURLU PROGRAM VE HARITA(GARMIN5.50) OLDUGU ICIN BOYUTU BUYUK HEPSI CALISAN PROGRAMLARDIR HEPSI TESTEDILMUISS PROGRAMLARR
ozamn sole dıyım benım verdıgım lınktekı tum program ve klasorler kurlar hersey ben kendım testettım ve kendı telefonuma kurmadıgım veya kuramadıgım hıcbır seyı oraya eklemedım emın ol %100 çalısıyor benım yaptıgım sızın ındırecegınız dosyaları onceden ındırıp hazırlamak sen kendı pc yapacagın herseyı ben onceden hazaırladım kopyala yapıstır hersey tamamsenın verdıgın lınkten ındırdım kurdum
winscard.dll arattım google da buldum attım programın ıcıne sımdıde original.dll. eksık dıyo ne sacma bısey bu vista ondan mı acaba
Oradaki resimle bundan önceki güncellemedeki resim arasında hiçbir fark yok.Nedir değişen göremedim ?@n!wa+*R™;2203744' Alıntı:Zahmet olacak ama ana sayfaa özelliklerin olduğu bir resim var onu baştan sona okuyabilirsen neyin güncellendiğini görebilirsin![]()
O zaman önyargısız ve daha dikkatli bakOradaki resimle bundan önceki güncellemedeki resim arasında hiçbir fark yok.Nedir değişen göremedim ?

Neden önyargılı olayım ki ? Ben zaten sizin yaptıklarınızı takdir ediyorum ve her yeni güncellemenin ardından yenisini yüklüyorum.Bu yeni versiyonu indirdim.Aynı anda bundan önceki versiyonla aynı klasöre attım.Aıkıştırılmış dosyayı açarken tüm dosyaların birebir aynı olduğu uyarısını aldım.Ayrıca tekar teker tüm maddeleri de yeniden inceledim ve iki resimde de aynı maddelerin aynı sırayla ve hiçbir şekilde değişmeden yeraldığını gördüm.Yani 3 Nisan ve 8 Nisan güncellemeleri arasında bir fark yok gibi.@n!wa+*R™;2212052' Alıntı:O zaman önyargısız ve daha dikkatli bak![]()
Demek yine göremedim;Neden önyargılı olayım ki ? Ben zaten sizin yaptıklarınızı takdir ediyorum ve her yeni güncellemenin ardından yenisini yüklüyorum.Bu yeni versiyonu indirdim.Aynı anda bundan önceki versiyonla aynı klasöre attım.Aıkıştırılmış dosyayı açarken tüm dosyaların birebir aynı olduğu uyarısını aldım.Ayrıca tekar teker tüm maddeleri de yeniden inceledim ve iki resimde de aynı maddelerin aynı sırayla ve hiçbir şekilde değişmeden yeraldığını gördüm.Yani 3 Nisan ve 8 Nisan güncellemeleri arasında bir fark yok gibi.
@n!wa+*R™;2212124' Alıntı:Demek yine göremedim;
*Rom Patcher Z'ye entegre edilki Hard Format sonrası hack manuel olarak yapılabilsin
*N97'nin orjinal fontu entegre edildi
*Nokia orjinal sözlüğüne Türkçe dili eklendi
*5800'In bütün orjinal temaları eklendi(SoundWaves)
*Rofs 23 mb'a oldu
ben indirdim programı yazanların aynını yaptımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızboyle hata verıyo bu seferde. bı modıfıye edemedık su telı yahu bı yardımcı olun

selam dostum ben bu programı acıyorum hata verıyo
aynen su sekılde