5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa

mustafa

Üye
hadi bakalım v50 de sıra :oke:

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
arkadas v40 ı hackladık tamamda simdi v50 yapamıyoz nolacak bu sorun bi yardım et nolur

eerdogan85

eerdogan85

Üye
evet katılıyorum v40 yaptık 50 ye geçemiyoz :)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Navifirmden dosyaları indirip jaf emulatör yardımıyla kurarsanız sorun olmaz sanırım.
Teşekkürler bende öyle yaptın son çare olarak . Bu konuyu açan arkadaştan v50 hack bekliyoruz bu arada :D

anyy_ra

Üye
nasıl yaptıgınızı bir acıklasanız da bende yapsam. Navifirmden son sürümü indirdim ama jat ta flas atmak istediğimde indirdiğim dosyayı bulamıyorum.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
nasıl yaptıgınızı bir acıklasanız da bende yapsam. Navifirmden son sürümü indirdim ama jat ta flas atmak istediğimde indirdiğim dosyayı bulamıyorum.
arkadaşım bak konunun ilk sayfasında zaten jaff la ilgili bilgi war buraya dikkatli bakarak yaparsan yüksek ihtimal başarırsın
Win 7 kullanıcıları için bi tavsiyem OGM_JAF_PKEY_Emulator ü çalıştırırken sağ tıklayıp uyumluluk sorunu giderme desinler ve Win xp sp2 yi seçsinler. Direk çalıştırdığımda hata veriyordu bu şekilde açıldı.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...irmware-professional-modification-323631.html

4w3e

Üye
benim versiyon v50 nasıl olcak şimdi

anyy_ra

Üye
arkadaşım bak konunun ilk sayfasında zaten jaff la ilgili bilgi war buraya dikkatli bakarak yaparsan yüksek ihtimal başarırsın
Win 7 kullanıcıları için bi tavsiyem OGM_JAF_PKEY_Emulator ü çalıştırırken sağ tıklayıp uyumluluk sorunu giderme desinler ve Win xp sp2 yi seçsinler. Direk çalıştırdığımda hata veriyordu bu şekilde açıldı.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...irmware-professional-modification-323631.html

dostum ben Navifirmden v50 ait tüm dosyaları indirdim. program filesteki ilgili yerine kopyaladım. jaff ı calıştırıp eruo 2 turkey red v50 ....... isim li dosyayı sevtim ve flash ı telefona yükledim. amanın ne göreyim. telefon v40 ve orjinal ing. hemde tr dil seceneği bile yok. sen kende telefonunda *#0000# v50...... gördünmü.

ilkgul

ilkgul

Üye
arkadaşlar ben modifeyi çok sevmiştim çok kullanışlı bir çalışmaydı şimdi yeni versiyonun çalışmasını dört gözle bekliyorum şimdiden kolay gelsin

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Arkadaşlar telefonumu burda anlatılanlara göre v40 hackledim. Şimdi v50 kuramıyorum. Navifirmden EURO Turkey Black indirdim, v40 ın hacklediğimiz yolu izleyerek kurmaya çalışıyorum, fakat telefon flash moduna geçmiyor. Dolayısıyla Navifirm telefonu reset attıktan sonra bulamıyor. Bi yardımcı olurmusunuz.
Not: açma düğmesine bir defa basıyorum bilgisayar aralıksız USB taktığımızda çıkan sesi çıkarıyor fakat olmuyor. 3 farklı bilgisayarda denedim. XP Win7 fakat olmadı.

İşletim sistemi Win7
JAF çıktım :

Loading INI list...
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Reading product code...
Product Code: 0573741
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\

Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Scanning ini files...
Checking path: \Products\RM-356\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C03_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Done!
Backing up CRT...
Reading IMEI...
C:\Program Files\ODEON\JAF\ProgData\359339032796780_CRT_backup_1029224.pm
Done!
Backup CRT OK!
Searching for phone...Found
Reading SW version...ICPR72_09w44.4 40.0.005
Reading battery value...4120 mV
Init usb flashing...
Reading flashid...
CMT: 004000EC <=> SAMSUNG (SEC) -> KAT00F00RA
APE: 00000000 <=> Flash -> not detected
Verifing ADL communication... Status byte 7
Rebooting to flash mode...
Waiting for the phone to reboot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...

ilkgul

ilkgul

Üye
flaş flaş arkadaşlar bugün sabah v50 yükledim uygulamaları gezerken rompatcher durdugunu silinmediğini farkettim bütün patcherleri otomatik yaptım veeeee istediğim uygulamayı sorunsuz yükledim. şimdi bir isteğim var buradaki temaları özellikle ev ekran temalarını ayrı verme şansı olan var mı.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar telefonumu burda anlatılanlara göre v40 hackledim. şimdi v50 kuramıyorum. Navifirmden euro turkey black indirdim, v40 ın hacklediğimiz yolu izleyerek kurmaya çalışıyorum, fakat telefon flash moduna geçmiyor. Dolayısıyla navifirm telefonu reset attıktan sonra bulamıyor. Bi yardımcı olurmusunuz.
Not: Açma düğmesine bir defa basıyorum bilgisayar aralıksız usb taktığımızda çıkan sesi çıkarıyor fakat olmuyor. 3 farklı bilgisayarda denedim. Xp win7 fakat olmadı.

Işletim sistemi win7
jaf çıktım :

Loading ını list...
Detected p-: 90009699
p- nokia module version 01.02
ınit usb communication...
Reading product code...
Product code: 0573741
searching for jaf saved location of ini...
Checking path: C:\program files\nokia\phoenix\products\rm-356\

searching for default location of ini...
Checking path: \products\rm-356\
searching for jaf saved location of ini...
Checking path: C:\program files\nokia\phoenix\products\rm-356\
scanning ini files...
Checking path: \products\rm-356\
checking path: C:\program files\nokia\phoenix\products\rm-356\
fıles set for flashıng:
Mcu flash file: C:\program files\nokia\phoenix\products\rm-356\rm-356_50.0.005_prd.core.c00
ppm flash file: C:\program files\nokia\phoenix\products\rm-356\rm-356_50.0.005_prd.rofs2.v02
cnt flash file: C:\program files\nokia\phoenix\products\rm-356\rm-356_50.0.005_c03_prd.rofs3.fpsx
ape variant file: C:\program files\nokia\phoenix\products\rm-356\rm-356_50.0.005_026_000_u01.uda.fpsx
languages in ppm: English,french,turkish,german,dutch
done!
Backing up crt...
Reading ımeı...
C:\program files\odeon\jaf\progdata\359339032796780_crt_backup_1029224.pm
done!
Backup crt ok!
Searching for phone...found
reading sw version...ıcpr72_09w44.4 40.0.005
reading battery value...4120 mv
ınit usb flashing...
Reading flashid...
Cmt: 004000ec <=> samsung (sec) -> kat00f00ra
ape: 00000000 <=> flash -> not detected
verifing adl communication... Status byte 7
rebooting to flash mode...
Waiting for the phone to reboot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...

telefon kapalı olacak bilgisayarda donanım sesi geliyorsa telefon acık demek ona bak

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
5800 v50 hackledim sorunsuz rompach lerde gayet guzel ve otomatık calısmakta

HATTA BEN @n!wa+*R&#8482; ARAKDASIMIN VERMIS OLDUGU TEMA EFEKTINI KURDUM SUPER OLDU SIMDILIK
NOKYA DAHA IYISINI YAPANA KADAR DEGIL
@n!wa+*R&#8482; DAHA IYISINI YAPANA KADAR SIMDILIK BU

eerdogan85

eerdogan85

Üye
dostum ben Navifirmden v50 ait tüm dosyaları indirdim. program filesteki ilgili yerine kopyaladım. jaff ı calıştırıp eruo 2 turkey red v50 ....... isim li dosyayı sevtim ve flash ı telefona yükledim. amanın ne göreyim. telefon v40 ve orjinal ing. hemde tr dil seceneği bile yok. sen kende telefonunda *#0000# v50...... gördünmü.
Sanırım dosyaları karıştırdın yoksa ben aynen dediğim gibi yaptım vede Türkçe *#0000# yapıncada v50.0.0.5 yazıyor :)

anyy_ra

Üye
dostum v40 farkı nedir yenilikler nelerdir kullanımda gözle görülür bir performans artısı ve kolaylık varmı. düşünceler nedir belirtirmisin.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50 hackledim sorunsuz rompach lerde gayet guzel ve otomatık calısmakta

HATTA BEN @n!wa+*R&#8482; ARAKDASIMIN VERMIS OLDUGU TEMA EFEKTINI KURDUM SUPER OLDU SIMDILIK
NOKYA DAHA IYISINI YAPANA KADAR DEGIL
@n!wa+*R&#8482; DAHA IYISINI YAPANA KADAR SIMDILIK BU

:sarıl:

master_s

master_s

Üye
Bu çok önemli bilgisi olan arkadaşlardan yardım isityorum!
5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification

versiyonunu yükledim. şimdi
V50 Firmware versiyonu çıktı. telefon güncellemeyi görüyor. Ama tüm versiyon değiştirme yöntemlerim bir noktadan sonra iptal oluyor ve v50 yi yükleyemiyorum. Lütfen yardım! bu konudaki güncellemeden kaynaklanıyor sanırsam. V50 yi yüklemenin yolu konusunda yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

tiker

Üye
telefonuma v50 versiyonumu yükledim. başkada hiç bir şey yüklü değil @n!wa+*R&#8482; arkadaşın verdiği tema efekttini yüklemek istiyorum ne yapmam gerek indirmem gereken dosyalar hangileri ben hiç bir şey anlamadım :( lütfen bilgili arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum.Şimdiden verilecek cevaplar için teşekkürler

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Bekle bırazdan hazırlıcam bı paket hersey hazır ve guzel olacak oke ;)

Üst Alt