@n!wa+*R
Üye
binbaşım bu sürümden vaz geçip beta1 sürümüne dönüyorum rom u tekrar kuramadım defalarca denememe dediğin gibi iki tane hack path ini aktif etmeme rağmen olmadı kurulmadı verdiğin tüm dosyaları orjinaliyle değiştirdim teli flashladım ama olmuyor beta bir sürümü benim için en iyisi ellerine sağlık
arkadasım sen ılk sayfayı okumadın heralde orada yazıyorya rompachk z de ondna tekrar yuklıyemezsın okeee
Rom Patcher tekrar kurmanız gerek yok,özelliklerde yazdığı gibi oto Z'de kurulu hard format sonrası bile silinmeyecektir,sadece oto başlama özelliğini kullanamıyacaksınız Z'ye gömüldüğü için o özelliği çalışmıyor.
peki neden sonradan kurulacak programlar listesinde verilmiş
--------------- Ekleme ---------------
ve bazı unsigned programları kurmuyor hata veriyorr
Evet,kardeşim aynen öyle keşke daha dikkatli okusaydın ana sayfayı ama neysearakdasım bu yenı cıkan bır versıyon bunda oncekı versıyonda sen sıstem kurduktan sonra yukluyordun ve otomatık baslıyordu ama sımdı z kısmına entekre edılmıs ve hard format atsan bıle sılınmıyor oke onda bırde sen program yuklıyemıyorson İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ aktıf yap olur bıter ıstedıgın programı kur ama tel kapar acarsan tekrar aktıf edmen gerekmekte okee
SİSTEM KURUNCA PC SUITE ILE BAGLANIN HAFIZA KARTINA �atches�KLASORUNU KOPYALAYIN
BU ISLEMLERDEN SONRA UYGULAMALARDAKI �ompatcher�calıstırın gelen kısma ok deyı veİNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ mavı okların ustune tıklayarak yesın yapın sonra cıkın

Dostumun querazma'nın dediği gbi yamaları aktif ederek yükleme yapacaksın