5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
binbaşım bu sürümden vaz geçip beta1 sürümüne dönüyorum rom u tekrar kuramadım defalarca denememe dediğin gibi iki tane hack path ini aktif etmeme rağmen olmadı kurulmadı verdiğin tüm dosyaları orjinaliyle değiştirdim teli flashladım ama olmuyor beta bir sürümü benim için en iyisi ellerine sağlık

arkadasım sen ılk sayfayı okumadın heralde orada yazıyorya rompachk z de ondna tekrar yuklıyemezsın okeee

Rom Patcher tekrar kurmanız gerek yok,özelliklerde yazdığı gibi oto Z'de kurulu hard format sonrası bile silinmeyecektir,sadece oto başlama özelliğini kullanamıyacaksınız Z'ye gömüldüğü için o özelliği çalışmıyor.

peki neden sonradan kurulacak programlar listesinde verilmiş

--------------- Ekleme ---------------

ve bazı unsigned programları kurmuyor hata veriyorr

arakdasım bu yenı cıkan bır versıyon bunda oncekı versıyonda sen sıstem kurduktan sonra yukluyordun ve otomatık baslıyordu ama sımdı z kısmına entekre edılmıs ve hard format atsan bıle sılınmıyor oke onda bırde sen program yuklıyemıyorson İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ aktıf yap olur bıter ıstedıgın programı kur ama tel kapar acarsan tekrar aktıf edmen gerekmekte okee

SİSTEM KURUNCA PC SUITE ILE BAGLANIN HAFIZA KARTINA �atches�KLASORUNU KOPYALAYIN

BU ISLEMLERDEN SONRA UYGULAMALARDAKI �ompatcher�calıstırın gelen kısma ok deyı veİNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ mavı okların ustune tıklayarak yesın yapın sonra cıkın
Evet,kardeşim aynen öyle keşke daha dikkatli okusaydın ana sayfayı ama neyse:box

Dostumun querazma'nın dediği gbi yamaları aktif ederek yükleme yapacaksın:oke:

milestone

milestone

Üye
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. telefon süper oldu,,,gerçi son adımlarda azıcık kafam karıştı lakin başarı ile yükleme işlemini gerçekleştirdim... tekrar tekrar teşekkür ederim

feliks01

Üye
ya benim telefn kırmısı ben navifirm den hangi sürümü indirmem gerekiyor allah rızası için söyleyin

exmurat

exmurat

Üye
selam dostum ben bu programı acıyorum hata verıyo
aynen su sekılde

feliks01

Üye
bu flaşh işlemi telefon açık mı kapalımı yapılacak

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
selam dostum ben bu programı acıyorum hata verıyo
aynen su sekılde

arakdasım benım vermısoldugum lınktekı hazır dosyaları ındır denılenlerı yap super oluyorrrr ılk sayfada asagıda var o sorunlarda gereklı yerde gereklı dosyalar olmamasından kaynaklanıyor sen benım verdıgım lıktekını ındır kur super olacakkk okeee

işte link

bu flaşh işlemi telefon açık mı kapalımı yapılacak

indir nasıl oldugu ıcınde anlatılmakta hem acıkken hemkapalı anlatım ıcınde hazaır klasorlerleee
ARAKDASLAR @n!wa+*R™ ARKADASIMIZI HAZIRLAMIS OLDUGU SISTEMI HAZIR KLASORLER HALINDE VE BAZI PROGRAMLARIN KURLARININ DA ICERDIGI TEK BIR KLASOR SADECE KOPYALA YAPISTIR YAPMAK YETERLI ICINDE ANLATIM DA VAR NASIL YAPACAKSINIZ DIYE

http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=1469936

SAG TARAFTA ALT KISIMDA GERI SAYIMI BEKLEYIN VE INDIRIN BOYURU 329 MB ICINDE TELEFON ICIN CALISAN HER TURLU PROGRAM VE HARITA(GARMIN5.50) OLDUGU ICIN BOYUTU BUYUK HEPSI CALISAN PROGRAMLARDIR HEPSI TESTEDILMUISS PROGRAMLARR

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
exmurat

exmurat

Üye
ALLAH razı olsun ındırıyorum bakalım ınsallah olur sağolasın...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
nisay1996

nisay1996

Üye
Arkadaş ben telefonun nokia hacked değilde nokia diye kapanmasını istiyorum ne yapacağım

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş ben telefonun nokia hacked değilde nokia diye kapanmasını istiyorum ne yapacağım
Hiç bir şey yani bu dosyayı açıp içinden değişriemek lazım o yüzden öyle kullnacaksın ama yani SysAp.mif ve SplashScreen.mif dosyalarıdır açılış ve kapanış ekranları bunları değiştiricesn ama .mif formatında olmalı.

exmurat

exmurat

Üye
kardes word dekı denılenlerı yap super bır sıstem olacak sonra gel @n!wa+*R�teşkur et oke ;)

aksamdan berı 3 defa denedım 180 mb oluyo sora ınmıyo sıte ıptal edıyo baska bı lınk varsa verırmısın arkadasım.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
aksamdan berı 3 defa denedım 180 mb oluyo sora ınmıyo sıte ıptal edıyo baska bı lınk varsa verırmısın arkadasım.

arakdasım lınk calısmakta ama ben sımdı bu dosyayı farklı yerlerede atacam bekle 1 saat ıcınde atarım okeee

şuanda başladım arakadasım bıtınce ıkı ayrı lınk daha eklıcem oke ayrıca suandakıde calısıyor oke ;)

exmurat

exmurat

Üye
ok beklıyorum..

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
%60 tan gidiyor............

%85 olduuuuuuuuuu

ARAKDASLAR @n!wa+*R™ ARKADASIMIZI HAZIRLAMIS OLDUGU SISTEMI HAZIR KLASORLER HALINDE VE BAZI PROGRAMLARIN KURLARININ DA ICERDIGI TEK BIR KLASOR SADECE KOPYALA YAPISTIR YAPMAK YETERLI ICINDE ANLATIM DA VAR NASIL YAPACAKSINIZ DIYE

linkler yenilendi iki link eklendi bitane daha eklicem birazdann

http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=1469936

http://depositfiles.com/files/f2zw5yzmz

SAG TARAFTA ALT KISIMDA GERI SAYIMI BEKLEYIN VE INDIRIN BOYURU 329 MB ICINDE TELEFON ICIN CALISAN HER TURLU PROGRAM VE HARITA(GARMIN5.50) OLDUGU ICIN BOYUTU BUYUK HEPSI CALISAN PROGRAMLARDIR HEPSI TESTEDILMUISS PROGRAMLARR

gokkurt

gokkurt

Üye
ben bu yazılımı yükledim sitede anlatıldığı gibi,bağlantı dışında herşey gayet normal. ne kablosuz bağlantıdan ne de 3g,gprs üzerinden internete bağlanamıyorum. 'web: işlem gerçekleştirilemiyor' hatası alıyorum. formatsız çözüm önerisi olan var mı??

Sehzade

Üye
bende winscard.dll hatası verdi jaf :S

barbunnya

Üye
arkadaşım teşekkür edrim çok güzl olduda artık telefon uygulama yüklüyemiyor yükleyici saten kullanıyor diyo.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım teşekkür edrim çok güzl olduda artık telefon uygulama yüklüyemiyor yükleyici saten kullanıyor diyo.
Tamam,o hafıza kartına önceden yüklü şey olduğu için tekrar yüklemeye çalışıyor o yüzden sen bi reset at tamamdır o:oke:

bende winscard.dll hatası verdi jaf :S
JAf'ı tekrar kur ve Win 7 işletim sistemini kullanıyorsan uyumluluk modunu System Pak2 felan var onu yap ve yeniden dene(Uyumluluk modunu jaf'ın üzerine gel de)

ben bu yazılımı yükledim sitede anlatıldığı gibi,bağlantı dışında herşey gayet normal. ne kablosuz bağlantıdan ne de 3g,gprs üzerinden internete bağlanamıyorum. 'web: işlem gerçekleştirilemiyor' hatası alıyorum. formatsız çözüm önerisi olan var mı??
Şu anki linkteki sistemi yükledin mi? Eğer önceden yüklediğin bir sistem varsa bu linkteki güncel sistemi kur ve yeniden dene hiç bir sorun almaman lazım:oke::oke:

gokkurt

gokkurt

Üye
burdakini yüklemiştim ama sanırım bi yerde yanlış yaptım.tekrar dener sonucu yazarım.

Üst Alt