5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

milestone

milestone

Üye
Merhaba,,
bu ayrıntılı hazırlanmış rehber için öncelikle teşekkür ederim,, ben telefonumu hackleyeceğim lakin öncelikle sormam gereken bir kaç soru var cevaplayabilirseniz çok memnun olurum,,
Bilgiler :
a) Telefonumu yeni aldım, *#0000# tuşladığımda telefonumun versiyonu v40.0.005 ( birde özel sürüm diye bir satır var o ise 40.0.005.C03.01 ) sürüm tarihleri 29-12-2009... ve nokiadan telefonuma uygun indirdiğim software updater'i kullandığımda ise telefonun son sürüm olduğunu söylüyor.
b) Ayrıca *#0000# tuşlandığında telefonun
dil paketi 02
model 5800 xpressmusic
"tür" RM-356 olarak görünüyor.
c) telefonun rengi siyah

Sorular:

1.) yukarıda verdiğim bilgiler ve üstteki resim doğrultusunda navifirm'de "variants" kısmında nereyi seçmem gerekiyor? Çünkü kırmızı ile işaretlediğim I ve II üzerine geldiğimde files kısmında indirilecek dosya isimleri değişiyor.

2.) İkinci olarak telefonum en son firmware'e sahip olduğundan dolayı burada anlatılanları uygulama sırasında herhangi bir sorun yaşarmıyım?

Çok açık bir şekilde yazmaya ve anlatmaya çalıştım, cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,,
bu ayrıntılı hazırlanmış rehber için öncelikle teşekkür ederim,, ben telefonumu hackleyeceğim lakin öncelikle sormam gereken bir kaç soru var cevaplayabilirseniz çok memnun olurum,,
Bilgiler :
a) Telefonumu yeni aldım, *#0000# tuşladığımda telefonumun versiyonu v40.0.005 ( birde özel sürüm diye bir satır var o ise 40.0.005.C03.01 ) sürüm tarihleri 29-12-2009... ve nokiadan telefonuma uygun indirdiğim software updater'i kullandığımda ise telefonun son sürüm olduğunu söylüyor.
b) Ayrıca *#0000# tuşlandığında telefonun
dil paketi 02
model 5800 xpressmusic
"tür" RM-356 olarak görünüyor.
c) telefonun rengi siyah

Sorular:

1.) yukarıda verdiğim bilgiler ve üstteki resim doğrultusunda navifirm'de "variants" kısmında nereyi seçmem gerekiyor? Çünkü kırmızı ile işaretlediğim I ve II üzerine geldiğimde files kısmında indirilecek dosya isimleri değişiyor.

2.) İkinci olarak telefonum en son firmware'e sahip olduğundan dolayı burada anlatılanları uygulama sırasında herhangi bir sorun yaşarmıyım?

Çok açık bir şekilde yazmaya ve anlatmaya çalıştım, cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
Dostum Euoro 2 Turkey Blue Fimware'yi indir bütün dosyalarını zaten şu anda sende en son sürümü kullanıyorsun V40,özel sürüm yazar ona takılma herkesde var o:oke: Zaten bu benim yaptığım sürümde Son güncelleme dosyası v40 asla sorun yaşamayacaksındır :)

Herşey tamam Navi'den gerekli Fimwarelerini indir ve yapmaya başla:oke:

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkdasım bak eger beklersen sana hazır klasorler halınde yollarım sadece kopyala yapıstır yapman yeterlı hazır yanı daha oncede yayınlamıstım @n!wa+*R™ hazırlamıs oldugu son sıstemı oke 30 dakka surmez oke

milestone

milestone

Üye
@n!wa+*R™ cevabın için çok teşekkür ederim, dediğin gibi euro 2 Turkey Blue ( 0559373 ) indireceğim.. Lakin resimdeki gibi euro 2 turkey blue'da da 2 seçenek var,,kafamı karıştıran bunlardan hangisini seçmem gerekiyor lakin ikisindede indirilecek dosyalar farklı

querezma cevabını şimdi gördüm tabiki beklerim

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ARAKDASLAR @n!wa+*R™ ARKADASIMIZI HAZIRLAMIS OLDUGU SISTEMI HAZIR KLASORLER HALINDE VE BAZI PROGRAMLARIN KURLARININ DA ICERDIGI TEK BIR KLASOR SADECE KOPYALA YAPISTIR YAPMAK YETERLI ICINDE ANLATIM DA VAR NASIL YAPACAKSINIZ DIYE

http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=1469936

SAG TARAFTA ALT KISIMDA GERI SAYIMI BEKLEYIN VE INDIRIN BOYURU 329 MB ICINDE TELEFON ICIN CALISAN HER TURLU PROGRAM VE HARITA(GARMIN5.50) OLDUGU ICIN BOYUTU BUYUK HEPSI CALISAN PROGRAMLARDIR HEPSI TESTEDILMUISS PROGRAMLARR

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ARAKDASLAR @n!wa+*R™ ARKADASIMIZI HAZIRLAMIS OLDUGU SISTEMI HAZIR KLASORLER HALINDE VE BAZI PROGRAMLARIN KURLARININ DA ICERDIGI TEK BIR KLASOR SADECE KOPYALA YAPISTIR YAPMAK YETERLI ICINDE ANLATIM DA VAR NASIL YAPACAKSINIZ DIYE

SAG TARAFTA ALT KISIMDA GERI SAYIMI BEKLEYIN VE INDIRIN BOYURU 329 MB ICINDE TELEFON ICIN CALISAN HER TURLU PROGRAM VE HARITA(GARMIN5.50) OLDUGU ICIN BOYUTU BUYUK HEPSI CALISAN PROGRAMLARDIR HEPSI TESTEDILMUISS PROGRAMLARR

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

Güzel anlatım querezma kardeşim,yardımın için sağolasın:oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
nedemek hazır bır paket oldu sen sıstemı baştan yaptın ben sadece bır arada topladım asıl iş sende sana teşekkürlerr.....
Kardeşim; fedakarlığını alçakgönüllüğüm ile tamamlıyorum,emeğimi göz ardı etmediğin için..:sarıl:

milestone

milestone

Üye
İkinizinde ellerine sağlık,
Birçok yerde olduğu gibi ben yaptım çalıştı gerisinden bana ne yada yazdım yapabilen yapsın yapamayandan bana ne diyerek konuyu öksüz bırakmamışsınız,sorulan sorulara anında cevap geliyor ve yardımı esirgemiyorsunuz,çok teşekkürler...

Bari bir arsızlık daha yapayım bir saatten fazla oldu dosya daha %50lerde keşke rapid'e yükleseydin :D ( pre aldıydım ne güzel indirirdim hemen )

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
İkinizinde ellerine sağlık,
Birçok yerde olduğu gibi ben yaptım çalıştı gerisinden bana ne yada yazdım yapabilen yapsın yapamayandan bana ne diyerek konuyu öksüz bırakmamışsınız,sorulan sorulara anında cevap geliyor ve yardımı esirgemiyorsunuz,çok teşekkürler...

Bari bir arsızlık daha yapayım bir saatten fazla oldu dosya daha %50lerde keşke rapid'e yükleseydin :D ( pre aldıydım ne güzel indirirdim hemen )
Sağolasın dostum evet konuyu nasıl sürekli güncellediğim gibi yorum sayfalarıda aynı hızda cevaplar ile sürüyor. :)

Uzun sürebilir kardeşim, çünkü küçük boyutta dosyalar değil sonuçta bütün Firmware dosyaları ve birde kardeşimin verdiği bi kaç oyun,pro felan var extra paket yapmış ondan braz zaman alabilir:oke:

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Sağolasın dostum evet konuyu nasıl sürekli güncellediğim gibi yorum sayfalarıda aynı hızda cevaplar ile sürüyor. :)

Uzun sürebilir kardeşim, çünkü küçük boyutta dosyalar değil sonuçta bütün Firmware dosyaları ve birde kardeşimin verdiği bi kaç oyun,pro felan var extra paket yapmış ondan braz zaman alabilir:oke:

@n!wa+*R™ aynen katılıyorum normalde senın pc ye ındırmen gereken programlar ve dıger tel ıcın kurman gereken programların ıcınde bulundugu bır klasor o yuzden ole ama sen ındır cok kısa surecek merak etme sadece anlatımı oku ve gereklı klasorlerı gereken yere kopyala okadar yukle sıstemı :evet:

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşım acaba şu telefonun 6 iconlu ev ekranına ve navi iconlu ev ekranına şu üç farklı simgeyi ekleyebilirmisin ana ekrana gelen üç simge varya onu diyorum ....yani dediğim ev ekranı temalarının içine sadece onları koyabilirmisin..çünkü diğerlerini seçincede şu 3 simge olayı üst üste oluyor ana ekranda acaba şu 3 simgeyi 6 icon ve navi ev ekran temalarının içine gömemezmisin...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım acaba şu telefonun 6 iconlu ev ekranına ve navi iconlu ev ekranına şu üç farklı simgeyi ekleyebilirmisin ana ekrana gelen üç simge varya onu diyorum ....yani dediğim ev ekranı temalarının içine sadece onları koyabilirmisin..çünkü diğerlerini seçincede şu 3 simge olayı üst üste oluyor ana ekranda acaba şu 3 simgeyi 6 icon ve navi ev ekran temalarının içine gömemezmisin...
HAyır,öyle yapılamıyor yani ya o üç simgeyi koyacan yada koymayacaksın..yani ev ekranı temalaına alternatif olarak ekleyemiyoruz:bilmm

fatih82

fatih82

Üye
binbaşım bu sürümden vaz geçip beta1 sürümüne dönüyorum rom u tekrar kuramadım defalarca denememe dediğin gibi iki tane hack path ini aktif etmeme rağmen olmadı kurulmadı verdiğin tüm dosyaları orjinaliyle değiştirdim teli flashladım ama olmuyor beta bir sürümü benim için en iyisi ellerine sağlık

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
binbaşım bu sürümden vaz geçip beta1 sürümüne dönüyorum rom u tekrar kuramadım defalarca denememe dediğin gibi iki tane hack path ini aktif etmeme rağmen olmadı kurulmadı verdiğin tüm dosyaları orjinaliyle değiştirdim teli flashladım ama olmuyor beta bir sürümü benim için en iyisi ellerine sağlık

arkadasım sen ılk sayfayı okumadın heralde orada yazıyorya rompachk z de ondna tekrar yuklıyemezsın okeee

Rom Patcher tekrar kurmanız gerek yok,özelliklerde yazdığı gibi oto Z'de kurulu hard format sonrası bile silinmeyecektir,sadece oto başlama özelliğini kullanamıyacaksınız Z'ye gömüldüğü için o özelliği çalışmıyor.

fatih82

fatih82

Üye
peki neden sonradan kurulacak programlar listesinde verilmiş

--------------- Ekleme ---------------

ve bazı unsigned programları kurmuyor hata veriyorr

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
peki neden sonradan kurulacak programlar listesinde verilmiş

--------------- Ekleme ---------------

ve bazı unsigned programları kurmuyor hata veriyorr

arakdasım bu yenı cıkan bır versıyon bunda oncekı versıyonda sen sıstem kurduktan sonra yukluyordun ve otomatık baslıyordu ama sımdı z kısmına entekre edılmıs ve hard format atsan bıle sılınmıyor oke onda bırde sen program yuklıyemıyorson İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ aktıf yap olur bıter ıstedıgın programı kur ama tel kapar acarsan tekrar aktıf edmen gerekmekte okee

SİSTEM KURUNCA PC SUITE ILE BAGLANIN HAFIZA KARTINA “Patches” KLASORUNU KOPYALAYIN

BU ISLEMLERDEN SONRA UYGULAMALARDAKI “rompatcher” calıstırın gelen kısma ok deyı veİNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ mavı okların ustune tıklayarak yesın yapın sonra cıkın

mole70

Üye
benim bi sorum olcak bende kendi telefonumda hack işini denemek istedim fakat birsürü dosya olduğundan bilemedim benim sorum sadece telefonda otomatik mesajı iptal ve rompatch entegre etmek istiyorum hangi dosyalara ve ne yönde müdahele etmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim saygılar

Üst Alt