5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Lyre1907

Üye
dostum sun lınkte bı pro cfw war eleman macar ev ekranı olarak samsung omnıa temasını yuklemıs

bu temayı ekleyebılırmısın yada bız nasıl eklerız senınkının uzerıne ? super bı ev ekranı oluyor...

adamın sıtesınden RM-356_40.0.005_C03_prd.rofs3.fpsx uzantılı bı tek dosya var ama bunu kullanamıoz sanırım bı bakarsan belkı cfw nı dahada gelıstırmıs olursun cfw font harıc mukemmeldı bununla muhtesem olur sanırım...

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Ne temasından bahsediyorsun zaten hepsi var benim FW'de Orange Home screen hariç onuda yükle sitede var.

ben biraz karıştırdım nokia editör ü fontu orjinal yaptım sizinkinin su yeni 3 buton varya telefon rom patcker mesajlar onu nasıl kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz o çok kötü bir görüntü yaratıyor

arkadaslar smdide böyle bir sorun yaşıyorum..sebebini bilen varsa yardm edebilir mi..?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslr bu sfr o ekrana qeldm ama yeşil ışıklr yanmıyor..napabilirim..?

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Ne yap biliyor musun,ana sayfayaı tamamen ve dikkatli bir şekilde oku ve araştır..

Lyre1907

Üye
Ne temasından bahsediyorsun zaten hepsi var benim FW'de Orange Home screen hariç onuda yükle sitede var.

haklıymıssın dostum orange temasını da bulup yukledım sımdı muhtesem oldu ıste hersey ıstedıgım gıbı kafanı son kez agrıtacagım ama fontu orjınale cevırmeme ragmen operayı yukledıgımde operanın fontu hala senın yuklemıs oldugun font yanı o orjınale donemdı bunu duzeltebılırmıyız?? baska sorum yok

tum emeklerın, yardımların ıcın ayrıca tesekkur ederım...

arkadaslr herseyi yptm.fakat flasha basıyorum ve aynı anda telin gün düqmesine basıyorum 1 defa.sonra arkadasn verdiqi resmdeki 2.hata bnde ilk cıkıyor diqr resmdekide bnde 2.olrk cıkıyor.ve bn aynı anda güç tusuna bastıqım halde böyle oluyor..ve bir hata cıkıyor alttaki yazılarda..

arkadaşlar burdaki tema efektini nasıl bulabilirim yardımcı olursanız çok iyi olur teşekürler şimdiden

Lyre1907

Üye
arkadaşlar burdaki tema efektini nasıl bulabilirim yardımcı olursanız çok iyi olur teşekürler şimdiden

orange homescreen diye arat google dan bulursun bende oyle buldum...

bak flash dumesına bastıgın anda telefonun acma tusuna basılı tut ekrana bı mesaj cıkacak ona evet deyınce elını acma tusundan cek sonra programda press power on yazan bı uyarı gelıo hemen tekrar bı kere acma dugmesıne basıon hızlıca yaparsan oluyor yanı ılk evet den sonra programada o hata uyarısını aldıgın yerde press power on yazan uyarıyı gorur gormez dugmeye basman gerekıo bıraz dene mutlaka olacaktır...

telefonun tus kilidi acıkken flasha basıyorm ve aynı anda qün dqmesine basılı tutuyorm.flasha basar basmaz bi hata cıkıyor.arkadasın 2.verdiqi resmdeki hata bnde ilk olarak cıkıyor.bnm elm hala gün düqmesnde.evet diyorum 2.bi hata cıkıyor oda arkadasn verdıqı resmn ilki bnde 2.olrk cıkıyor o anda elimi kaldırıyorm telefnda tbi kapalı hale qecio.snra press power on cıktımı basıyorm 1 deefa.snra tel acılıo fakat searchng phone not found hatası alıyorm..arkadasm bu olayı tam tesekkrlü anltmk için 10 dkikanı msnden qrsmek için ayırabilirmisin..? msn adresim=byali_ozer@hotmail.com.smdiden tsk ederm.

emrex3

Üye

Bu sorumun cvbı yok mu??

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorumun cvbı yok mu??
Cevap..Braz yorum sayfalarına bak istersen kaç kere cevaplamışımdır bunuda..

[CeZZaR]

Üye
bu firmware modifikasyon sacdece OS 9.4-5 temi oluo yoqsa E50 m de denesem olur mu Os 9.1 de olur mu yani?

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

ttnn

Üye
dün akşam daha yeni gördüm konuyu ve hemen yüklemeyi yaptım rompatch işinde sorun var gibi idi ama sonradan tekrar flash atınca kendiliğinden yüklendi güzel bir çalışma olmuş telefon baya bir hızlandı yanlız 5800 red konudu navfirmde yok malesef netten bulup yaptım onun dışında problemsiz yükleniyor söyledii adımları uygulanınca çalışmarınızın devamı bekler tebrik ederim

ben ovi store yi kurarken dahili bir bileşen hatası alıorum yardımcı olurmusunuz

bnde buqun flashayabildim.fakat flasladıktan sonra telefon norml qibiydi.uygulamalarda rompatcher vardı onu actm ve hepsini aktif hale getirdiqimde 1 tanesnde carpı işareti cıkıyor.herneyse kapattıqımda menü seceneklerinde fln bürsürü secenek cıkıyor.bazı secenklern ismi yok beyz seklde.cok sacma oldu.ne yapabilirim acaba..? :S ayrıca font fln deqsmedi acılıs deqişmedi.hersey eskisi qibi sadece rompatcher qldi ondada hepsini işaretliyorm fakat 1 tane carpı oluyor işte..nerde hata yapıyorum acaba :S ??

LACQSTE

Üye
ADANALI hemşerim @n!wa+*R yükledim 10 numara oldu ve cihaz satarken müşteriye bu özelliklerini gösterince tereddüt bile etmeden alıyolar çok teşekkürler başarıların devamını bekliyorum