5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

transpesser

Üye
teşekkürler

aytoli80

Üye
Rompatcher yüklemeye çalıştığımda sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor

alicem123

alicem123

Üye
Merhaba Telefonuma inilizce dili lazım bunu ayrıyetten nasıl bulabılırım. Mesaj yazarken yazma dili ingilizce yapıyordumda ? Paylaşım için teşşekürler.

--------------- Ekleme ---------------

Bu sistemi kaldırmak ıstemıyorum suan yukledıgım prof. Sistemini ama ayriyetten ing. dil pakedi nerden bulabilirim bir bilginz varmı ?

aytoli80

Üye
Yazı yazarken küçük harf yok.Herşeyi büyük horfte yazıyor.Ama küçük harf yazmam gerekiyor.Bunun bir yolu var mı?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Yazı yazarken küçük harf yok.Herşeyi büyük horfte yazıyor.Ama küçük harf yazmam gerekiyor.Bunun bir yolu var mı?
Küçük harf var..

Merhaba Telefonuma inilizce dili lazım bunu ayrıyetten nasıl bulabılırım. Mesaj yazarken yazma dili ingilizce yapıyordumda ? Paylaşım için teşşekürler.

Bu sistemi kaldırmak ıstemıyorum suan yukledıgım prof. Sistemini ama ayriyetten ing. dil pakedi nerden bulabilirim bir bilginz varmı ?
Neden yazma dilini ingilizce yapıyorsun?

alicem123

alicem123

Üye
@n!wa+*R™;2183549' Alıntı:
Küçük harf var..
Dil ayarlarından. Yazma dilini türkçeden ingilizce yapıyordum eski yazılımda. Bu yazılımı yükledim sadece türkçe var. Benim derdim şu bu yazılımı silmeden ingilizce dil yüklüyebilirmiyim. ?

@n!wa+*R™;2183549' Alıntı:
Küçük harf var..

Neden yazma dilini ingilizce yapıyorsun?

Nedeni şu cünkü kız arkadasıma mesajlarım ayrık gıdıyor ve yazma dil ingilizce olunca bu sorun ortadan kalkıyor mesela nap ıyosun seklınde gıdıyor. Bide mesaj yazmak hızlanıyor o yüzden

canavar_gs

Üye
kardeşim şimdi ben bunu yükledim ya garantisi ne oluyor telefonun iptal mi birde geri dönüşü varmı eskiye dönüş gibi bi yardımci olursanız güzele benzio :D

alicem123

alicem123

Üye
kardeşim şimdi ben bunu yükledim ya garantisi ne oluyor telefonun iptal mi birde geri dönüşü varmı eskiye dönüş gibi bi yardımci olursanız güzele benzio :D

Garantisi iptal olmuyor. Eğer eski dosyalarnı yedekleyp geri yüklersen eski yazılıma dönersin.

canavar_gs

Üye
bu flash nası yapılıor bende çalışmıor o programlar

nasıl yedek alcam peki

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
bu flash nası yapılıor bende çalışmıor o programlar

nasıl yedek alcam peki
Dostum öyle ortaya dalacağına bi bak bakalım bak 32 sayfa olmuş yorumlar bi bak bakalım Flash ne demk..

canavar_gs

Üye
Jaf ı açtığımda can't load winscard.dll die bi hata verior acill yardımm

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Dil ayarlarından. Yazma dilini türkçeden ingilizce yapıyordum eski yazılımda. Bu yazılımı yükledim sadece türkçe var. Benim derdim şu bu yazılımı silmeden ingilizce dil yüklüyebilirmiyim. ?

Nedeni şu cünkü kız arkadasıma mesajlarım ayrık gıdıyor ve yazma dil ingilizce olunca bu sorun ortadan kalkıyor mesela nap ıyosun seklınde gıdıyor. Bide mesaj yazmak hızlanıyor o yüzden
Eklenir kardeşim de birz uzun iş..

alicem123

alicem123

Üye
@n!wa+*R™;2183881' Alıntı:
Dostum öyle ortaya dalacağına bi bak bakalım bak 32 sayfa olmuş yorumlar bi bak bakalım Flash ne demk..

acaba msn varsa özelden verırmısn

canavar_gs

Üye

pardon özrü dilerim ben ilk sayfa ile ilgilendim ordaki analtımla yola çıktım karşımdaki sorunlarıda sorarak halletmek istedim 32 sayfa boşuna olmamıştır ama benim gibiler yapmışta olabir :) soryy

acaba msn varsa özelden verırmısn

özel mesaj olmuytor sen bana at istersen

arkadaşlar yokmu yardım edecek kimse

kardeş birşeyler yaptım 1. sayfaya göre stage 2 dedi starting dedi böyle kaldı birşey yapmam gerek mi acaba

aytoli80

Üye

Küçük harf sorunu orjinal fontu yükleyince düzeldi.Fakat mesajlar kısmına girince böyle boş bir bölüm çıkıyor.Tıklıyorum.Hiçbirşey çıkmıyor.

Bütün menülerde düzenleme seçenekleri diye bir bölüm çıkıyor.Buna da tıklayınca birşey olmuyor.

Yazılım güncellemeye girince ekran bu şekilde kalıyor.Sonra menüye dönüyor.Bu hatalardan başka alan var mı veya ben nerde hata yaptım?Yardımcı olur musunuz?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

Küçük harf sorunu orjinal fontu yükleyince düzeldi.Fakat mesajlar kısmına girince böyle boş bir bölüm çıkıyor.Tıklıyorum.Hiçbirşey çıkmıyor.

Bütün menülerde düzenleme seçenekleri diye bir bölüm çıkıyor.Buna da tıklayınca birşey olmuyor.

Yazılım güncellemeye girince ekran bu şekilde kalıyor.Sonra menüye dönüyor.Bu hatalardan başka alan var mı veya ben nerde hata yaptım?Yardımcı olur musunuz?
Rom P. 'dan "Hide Menu" yamasını aktifleştirmişsin onu kapat,yazılım güncelleme olayına gelince opnun için ne t bağlantısı gerekli o yüzden öyle aksi halde sorun yok..

aytoli80

Üye
Teşekkür ederim yardımların için.

fatih82

fatih82

Üye
kardeş yyeri değil ama n97 yi nasıl jaf ile flashlayacahız kablo bağlantılarında rm-505 çıkmıyor n97 için jaf ın hangi versiyonunu kullanmamız lazım

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim yardımların için.
Önemli değil kardeşim..:oke:

kardeş yyeri değil ama n97 yi nasıl jaf ile flashlayacahız kablo bağlantılarında rm-505 çıkmıyor n97 için jaf ın hangi versiyonunu kullanmamız lazım
"SON NOKTA N97 :off:" hıı kardeşim ne ara attın 5800 xP :d: hacı son nokta ne N900 maemo nede 97 son nokta "İphone 3Gs"(İnş.:ehe)

Valla baba verisyon yok ama sen dedin dşye araştırdım şimdi bak sana rar'ladım onu indir aç ve Jaf'ı nereye kurduysan Proğram Files'a git "ODEON" klasörünü bul ve bu yapılandrmayı o klasörün içine at kardeşim:oke:

Üst Alt