Her şey ana sayfada yazılı..Rompatcher yüklemeye çalıştığımda sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor
eyw.teşekkürler

Küçük harf var..Yazı yazarken küçük harf yok.Herşeyi büyük horfte yazıyor.Ama küçük harf yazmam gerekiyor.Bunun bir yolu var mı?
Neden yazma dilini ingilizce yapıyorsun?Merhaba Telefonuma inilizce dili lazım bunu ayrıyetten nasıl bulabılırım. Mesaj yazarken yazma dili ingilizce yapıyordumda ? Paylaşım için teşşekürler.
--------------- Ekleme ---------------
Bu sistemi kaldırmak ıstemıyorum suan yukledıgım prof. Sistemini ama ayriyetten ing. dil pakedi nerden bulabilirim bir bilginz varmı ?
Dil ayarlarından. Yazma dilini türkçeden ingilizce yapıyordum eski yazılımda. Bu yazılımı yükledim sadece türkçe var. Benim derdim şu bu yazılımı silmeden ingilizce dil yüklüyebilirmiyim. ?@n!wa+*R™;2183549' Alıntı:Küçük harf var..
@n!wa+*R™;2183549' Alıntı:Küçük harf var..
Neden yazma dilini ingilizce yapıyorsun?
kardeşim şimdi ben bunu yükledim ya garantisi ne oluyor telefonun iptal mi birde geri dönüşü varmı eskiye dönüş gibi bi yardımci olursanız güzele benzio![]()
Dostum öyle ortaya dalacağına bi bak bakalım bak 32 sayfa olmuş yorumlar bi bak bakalım Flash ne demk..bu flash nası yapılıor bende çalışmıor o programlar
nasıl yedek alcam peki
Eklenir kardeşim de birz uzun iş..Dil ayarlarından. Yazma dilini türkçeden ingilizce yapıyordum eski yazılımda. Bu yazılımı yükledim sadece türkçe var. Benim derdim şu bu yazılımı silmeden ingilizce dil yüklüyebilirmiyim. ?
Nedeni şu cünkü kız arkadasıma mesajlarım ayrık gıdıyor ve yazma dil ingilizce olunca bu sorun ortadan kalkıyor mesela nap ıyosun seklınde gıdıyor. Bide mesaj yazmak hızlanıyor o yüzden
@n!wa+*R™;2183881' Alıntı:Dostum öyle ortaya dalacağına bi bak bakalım bak 32 sayfa olmuş yorumlar bi bak bakalım Flash ne demk..
Dostum öyle ortaya dalacağına bi bak bakalım bak 32 sayfa olmuş yorumlar bi bak bakalım Flash ne demk..
soryyacaba msn varsa özelden verırmısn
Rom P. 'dan "Hide Menu" yamasını aktifleştirmişsin onu kapat,yazılım güncelleme olayına gelince opnun için ne t bağlantısı gerekli o yüzden öyle aksi halde sorun yok..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Küçük harf sorunu orjinal fontu yükleyince düzeldi.Fakat mesajlar kısmına girince böyle boş bir bölüm çıkıyor.Tıklıyorum.Hiçbirşey çıkmıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bütün menülerde düzenleme seçenekleri diye bir bölüm çıkıyor.Buna da tıklayınca birşey olmuyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yazılım güncellemeye girince ekran bu şekilde kalıyor.Sonra menüye dönüyor.Bu hatalardan başka alan var mı veya ben nerde hata yaptım?Yardımcı olur musunuz?
Önemli değil kardeşim..Teşekkür ederim yardımların için.

"SON NOKTA N97kardeş yyeri değil ama n97 yi nasıl jaf ile flashlayacahız kablo bağlantılarında rm-505 çıkmıyor n97 için jaf ın hangi versiyonunu kullanmamız lazım
" hıı kardeşim ne ara attın 5800 xP
hacı son nokta ne N900 maemo nede 97 son nokta "İphone 3Gs"(İnş.
)