5800 Kullanıcılarının Birbirine Tavsiyeleri...Buyrun Arkadaşlar..

Sponsorlu Bağlantılar

mr_problem

mr_problem

Üye
onun için telefon kodunu değiştirceksin forumda anlatım mevcut.

Araştırıcam..:D herhangi bir sorun oluştururmu peki bu kod değiştirme olayı?
ya birde kamera berbat çekim yapıyor onun adam gibi bi ayarı vrmı?

erenalp1234

Üye
kardeş 5800 ımı alalı 1 ay oldu nası güncelliyebilirim acil yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler!!!

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Araştırıcam..:D herhangi bir sorun oluştururmu peki bu kod değiştirme olayı?
ya birde kamera berbat çekim yapıyor onun adam gibi bi ayarı vrmı?

kod değiştirmeyi denemedim bilmiyorum kesin birşey diyemem ama Nadir abinin önerisi o yüzden sorun çıkaracağını sanmam.
Kapağı değiştiren arkadaşlar memnun kalite yükseliyormuş.arka kapağı söküp sil temizle plastiği kameraya dokunma ama. 1. sayfadada alıntı bikaç ayar mevut deneyebilirsin..

--------------- Ekleme ---------------

kardeş 5800 ımı alalı 1 ay oldu nası güncelliyebilirim acil yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler!!!

Yanında gelen cd de pc suite var yada forumda mevcut ovi suite var indirip kurup bunlarda güncelle seçeneği mevcut buralardan güncelleyebilirsin.

disslexi

disslexi

Üye
telefonu güncellemek için ovi suiti software updater ile güncelle işlemlerini yaptım telefonunuz zaten güncel yazısı geldi 1 hafta olmadı alalı. 40.0.005 yazıyor versiyona da siz v51den bahsedince? nasıl yükseltebilirim ? :hmmm

OğuzcanAbi

Üye
Nokia Software Updater dene yada başka bi program olmadı en iyisi nokia shop a wer 1 saat içinde weriolar

blueman061453

blueman061453

Üye
arkadaşlar navifirm yazılımı ile versiyonun dosyalarını indir arkadaşım sonrada jaf yazılımı ile yükle ben yükledim on numara oldu telim.

KnHktn

Üye
Nokia 5800'ı SonyEricson'un modeliyle karsılastırmak isteyen arkadaşımız var mı ?
1 hafta öncesinde 4. sayfada bi yorumda bulunmuştum fakat kimseden cevap qelmedi, yine en alta o yorumu atayım okumak isteyen okusun yanıt vermek isteyenlerin de yorumlarını bekliyorum...

5800 Şubat'ta aldım Nisan'da teknik servise verdim.
Açılış sesi haddinden aşırı şekilde az qelio,
Menülerdeyken cihaz kapanıp açılmaz hale qeliyo,
Tuş kilidi aç-kapa yaparken titreşim durmaksızın devam edio vs vs vs...

Teknik servis "yazılımdandır" dedi ve zaten yüklü olan yeni yazılımı tekrar kurmuşlar! Servisten qeldiqinin ikinci qünü aynı problemler devam etti.(sorunları buraya yazarak daha uzun bi yorum atmak istemiyorum fakat, karşılaştıqım problemlerin hepsini size özelden yazabilirim)
Şuan cihazı halen kullanıyorum ve problemler bitmek bilmiyor. Haa eqer tlfnun özellikleri için deqil de yalnızca arama, sms için felan kullanıyorsanız bi problem yaşamazsınız, fakat böylesi bi cihazı özellikleriyle birlikte kullanmayanın da neden aldıqına anlam veremem!
Velhasılı yazılım sorunlarım hiç bitmedi..!
Yeminle diyorum dün Teknosa'ya qittim Nokia'nın vazqecılmez kullanıcılarından olduqum için yeni cihazımda kararsızım ve X6'yı incelemek için elime aldım, tabii oraya qiden tüm müşteriler zırt pırt menülere qirip menüleri kapatma özürlü olduqu için tlfnu kapatıp yeniden açarak araştırmayı uyqun qördüm.
Görmez olsaydım :D tlf acıldı acılmasına da yalnızca ekrandaki "rehber" ve "numara çevir" menüleri haricinde hiçbir yere qirmedi. Menüye tıklıyorum ama cihazda tık yok!
Anladım ki Nokia artık kendini aşmış ama yazılım hatalarını aşamamış.
Hayatım boyunca kullandıqım cihazları sıralıyorum;
Nokia= 8100, 6110, 3310, 3330, 6630, 6680, N73, XpressMusic 5800...
Nokia'ya bu kadar düşkünken N73 ile proqramları kullanabilmenin süper zevkine varırken, dokunmatik evrenin en büyük şoklarını yaşadım...
Arkadaşlar yazmıslar, naviqasyon problemini felan ama bu cihazın tüm özelliklerini kendi yaşantımda işime yarayan ve en zor durumlarda bile özelliklerini kullanarak bu cihazı yapanlara dualar bile ettim. (Örneqin en önemli 2 qezimde İstanbul ve Adana'da yol bulmam için tam noktalara ulaşmayı bu cihazda hallettim, hem de hiç qitmediqim yolları, ve arkadaşım uzman çavuşluk sınavına qirdiqinde üye numarası lazımdı Allah'ın daqındaydık internet yoktu internete qirerek onu da halletmiştik)
Cihaz qüzel,özellikler şahane ama qelqörelim yaşanılan problemler ise qözardı edilecek kadar küçük deqil, sonuçta bi dünya markasını kullanıyorsun ve verilen 530 TL var! Bu parayı veriyorsam, cihaz da hakkını vermeliydi...
Ama burada beni tatmin edecek hiç kimse çıkmazsa artık Nokia uykusuna son vermek istiyorum.
Tek sorun soruyorum
Nokia X6 mı yoksa Sony Ericson Aino mu ?
İlqilenenlere şimdiden tşk (lütfen cihaz bilqisi olanlar yorum yapsın). :oke:

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800'ı SonyEricson'un modeliyle karsılastırmak isteyen arkadaşımız var mı ?
1 hafta öncesinde 4. sayfada bi yorumda bulunmuştum fakat kimseden cevap qelmedi, yine en alta o yorumu atayım okumak isteyen okusun yanıt vermek isteyenlerin de yorumlarını bekliyorum...

Teknik servis "yazılımdandır" dedi ve zaten yüklü olan yeni yazılımı tekrar kurmuşlar! Servisten qeldiqinin ikinci qünü aynı problemler devam etti.(sorunları buraya yazarak daha uzun bi yorum atmak istemiyorum fakat, karşılaştıqım problemlerin hepsini size özelden yazabilirim)
Şuan cihazı halen kullanıyorum ve problemler bitmek bilmiyor. Haa eqer tlfnun özellikleri için deqil de yalnızca arama, sms için felan kullanıyorsanız bi problem yaşamazsınız, fakat böylesi bi cihazı özellikleriyle birlikte kullanmayanın da neden aldıqına anlam veremem!
Yeminle diyorum dün Teknosa'ya qittim Nokia'nın vazqecılmez kullanıcılarından olduqum için yeni cihazımda kararsızım ve X6'yı incelemek için elime aldım, tabii oraya qiden tüm müşteriler zırt pırt menülere qirip menüleri kapatma özürlü olduqu için tlfnu kapatıp yeniden açarak araştırmayı uyqun qördüm.
Görmez olsaydım :D tlf acıldı acılmasına da yalnızca ekrandaki "rehber" ve "numara çevir" menüleri haricinde hiçbir yere qirmedi. Menüye tıklıyorum ama cihazda tık yok!
Nokia'ya bu kadar düşkünken N73 ile proqramları kullanabilmenin süper zevkine varırken, dokunmatik evrenin en büyük şoklarını yaşadım...
Arkadaşlar yazmıslar, naviqasyon problemini felan ama bu cihazın tüm özelliklerini kendi yaşantımda işime yarayan ve en zor durumlarda bile özelliklerini kullanarak bu cihazı yapanlara dualar bile ettim. (Örneqin en önemli 2 qezimde İstanbul ve Adana'da yol bulmam için tam noktalara ulaşmayı bu cihazda hallettim, hem de hiç qitmediqim yolları, ve arkadaşım uzman çavuşluk sınavına qirdiqinde üye numarası lazımdı Allah'ın daqındaydık internet yoktu internete qirerek onu da halletmiştik)
Cihaz qüzel,özellikler şahane ama qelqörelim yaşanılan problemler ise qözardı edilecek kadar küçük deqil, sonuçta bi dünya markasını kullanıyorsun ve verilen 530 TL var! Bu parayı veriyorsam, cihaz da hakkını vermeliydi...
Ama burada beni tatmin edecek hiç kimse çıkmazsa artık Nokia uykusuna son vermek istiyorum.
Tek sorun soruyorum
Bu yazıyı başka birisinin bir yorumunda daha okumuştum bikaç hafta önce. Sorunlarınızda mı alıntı?!..

KnHktn

Üye
Bu yazıyı başka birisinin bir yorumunda daha okumuştum bikaç hafta önce. Sorunlarınızda mı alıntı?!..
Yorum istediysem cihaz hakkında istedim arkadaşım, eleştiri konusunda yorum yap demedim!
Üstelik sitede "yüzbaşı" ünvanındasın, yakışmıyor. :bann: Yorumun içinde özellikle belirtmiştim; "cihazlar hakkında bilqisi olmayan yazmasın" diyerek... Böyle davrananlarla bazen karşılaşıyorum yoksa onlar hep sen misin (!)

OğuzcanAbi

Üye
Yorum istediysem cihaz hakkında istedim arkadaşım, eleştiri konusunda yorum yap demedim!
Üstelik sitede "yüzbaşı" ünvanındasın, yakışmıyor. :bann: Yorumun içinde özellikle belirtmiştim; "cihazlar hakkında bilqisi olmayan yazmasın" diyerek... Böyle davrananlarla bazen karşılaşıyorum yoksa onlar hep sen misin (!)

rütbeyloe alakalı bişi yok sonuçta hepimiz insanız :ah

KnHktn

Üye
Arkadaşlar ben sadece vermiş olduqum bilqiler doqrultusunda yanıt almak istiyorum, lütfen daha duyarlı olabilir miyiz... Tşkler...

Tartışma çıkartan cümle çıkarılmıştır. + ChavRash

Bitiriw

Üye
Çok süper paylaşım eline sağlık kardeşim.

OğuzcanAbi

Üye
kavga yeri burası deil

Bosnalı86

Üye
Aynalı ekran koruyucu ile gündemi değiştireyim ki kawga büyümesin :D Ben bi zamanlar kullandım,içeride hiçbi problem yok,gayet şık duruyo fakat güneşe çıktığım anda Allah'ım sen yardım et demeye başladım :aha: Gelen çağrılara bakmak,mesajları okumak için gölgelik yer arıyordum :D Bu durum çok sinir bozmaya başlamıştı ki o anda söktüm attım,rahat ettim :naughty:

anyy_ra

Üye

Tek sorun soruyorum

dostum merhaba. bende 5800xm kullanıyorum ve bu güne kadar hiç bir sorunla karsılasmadım. şiddetle tavsiyem yine 5800 xm yada x6. tamam geçmişte yasadıgın bir problem senin hevesini kırmıs ola bilir ama bazen imalat hatası olabiliyor.

OğuzcanAbi

Üye
Aynalı ekran koruyucu ile gündemi değiştireyim ki kawga büyümesin :D Ben bi zamanlar kullandım,içeride hiçbi problem yok,gayet şık duruyo fakat güneşe çıktığım anda Allah'ım sen yardım et demeye başladım :aha: Gelen çağrılara bakmak,mesajları okumak için gölgelik yer arıyordum :D Bu durum çok sinir bozmaya başlamıştı ki o anda söktüm attım,rahat ettim :naughty:

o kötü o zaman bu arada kaça almıştın

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
saolsasın Bitiriw kardeş. aynalı ekran koruyucuda o sorunu yaşayan çok kişi var evet ya. Geçen gün sordum telefoncuya aynasızı daha iyi diyo 5tl ye telefona da takarız hava falan yaptırmadan diyo.. Ekranım çizilmesin diyenler için ideal. Birde tüm telefonu kaplayan şeffaf koruyucu varmış ince. ama onun fiyatı yüksek 30-40 civarı.

disslexi

disslexi

Üye
telefonu nokia software updater ile güncelledim. su anki versiyonu 51.0.006 oldu. degisiklik olarak muzik calardaki ikonlar degismiş ama tüm müzikler menusundeyken 'bul' secenegi yok! daha onceki versiyonda vardı :off: müzik>müzik calar>tüm sarkilar>secenekler>bul seceneginin olmaması bence büyük eksiklik.baska degisiklik gozlemleyen var mı versiyonda farkedilir olarak? veya baska bug, eksiklik benzeri birsey goren.?

OğuzcanAbi

Üye
sen çok eski wersiyon dan geldin galiba bu arada tolga kardeş ben 2 liraya almıştım çıkarttım şimdi normal kuulanıorum iki yer yan yana biri 5 biri 2.5 a satıo başka yerlere bak

Üst Alt