5800 Kullanıcılarının Birbirine Tavsiyeleri...Buyrun Arkadaşlar..

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
you tube niz açılmıo mu :haha:

SilentOne

SilentOne

Üye
bnimde açılmıyor nekadr dns değiştirsemde

M3L!H

M3L!H

Üye
bnimde açılmıyor nekadr dns değiştirsemde
Aslında çok kolay, Ayarlar --> Bağlantı ---> Hedefler --->İnternet ---> (Kullanılan WLAN Ağı) --->Daha sonra seçeneklerden Gelişmiş Ayarlar ----> IPv4 Ayarları ---> DNS Adresleri ----> Birincil DNS'e 4.2.2.2 ----> İkincil DNS'e 4.2.2.3 diyeceksin ve tamamen çıkacaksın. Daha sonra tarayıcına, yazacaksın. ve gireceksin. Videoları görüntülemek için Flash Lite yüklü olması lazım ve RAM hafızanın yeterli olması gerekiyor..

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
bişey sorcam benim tel zaten son versiyonda ama güncellemelere baktıgımda telefon güncellemesi buluyo yine varmı bilgisi olan ?

OğuzcanAbi

Üye
format attın mı güncellemden sonra

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
illegal site açmasına çok kolay açmak tabiki. ancak sevmiyorum..
v51 se seninki güncellemene gerek yok. değilse telefonda yazanı boşver ovi suite den arka arkaya 2-3kez dene görür güncellemeyi.pc suite değil ama ovi suite.

SilentOne

SilentOne

Üye
gün geçtikce bu teelfonu sewmeye başladım yha

OğuzcanAbi

Üye
ya ne demessin

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Gerçekten Güzel. İmzadaki anket kanıtı ;)

OğuzcanAbi

Üye
telefona söz yok kullanıyoruz ihanet olur

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Yani usta.

Progressivity

Progressivity

Üye
daha öncesinde 3230 telimde temayı yüklediğimde yanında yazılım yüklüyor ve gifler ekranda alimasyonlu çalışıyordu. Bu konuda bana tam manada yardımcı olabilir misiniz. Çünkü temada alimasyonlu resim var ama alimasyon yapmıyor...

başka bi program yükleyince animasyonlu resimleri duvar kagıdı yapar mı bilemem öyle bi program bilmiyorum ama ztn bataryadan çok harcar tavsiye etmiyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 bişey keşvettim duvar kağıdını slayt halinde yapıon ama biraz şarj gotuyor bn 1 dk yaptım süper oluyo

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
5800 bişey keşvettim duvar kağıdını slayt halinde yapıon ama biraz şarj gotuyor bn 1 dk yaptım süper oluyo

Evet o ayar duvarkağıdı ayarlarına bakan herkes görebilir slayt seçeneğini :oke:

blueman061453

blueman061453

Üye
slayt yapıyor ama mesela kar yağışlı bir resim alimasyonlu kar yağışı olmuyor. onun için yazılım var diye hatırlıyom 3230dan

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
slayt yapıyor ama mesela kar yağışlı bir resim alimasyonlu kar yağışı olmuyor. onun için yazılım var diye hatırlıyom 3230dan

Arkadaşlar olmuoyr diyo ama program bulursam ekliycem konuya. Ayrıca o animasyon aşırı şarj götürür olsa bile tavsiye etmem.

OğuzcanAbi

Üye
zaten telefona şarj dayandıramıoz:d:

mr_problem

mr_problem

Üye
V50 sürümü var bende ovi suit ten sürekli bakıyorum ama v51 bulamıyor çok ilginç :D

Üst Alt