5800 Kullanıcılarının Birbirine Tavsiyeleri...Buyrun Arkadaşlar..

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
:nono: usta ikinden de war kalite farkı war acayib belli

SilentOne

SilentOne

Üye
su silokon kap alıcam siyah çok hosuna gitti 10 tl ye buldum bide su ayna ekran koyucuyu alcam süper bişi ama güneşli havada sms yazarken gozumuzu almasın??

OğuzcanAbi

Üye
almaz usta zaten yok gibi arkadan telin işığı çalışınca

SilentOne

SilentOne

Üye
pekala oyle olsun .. alınca gorucez artıq

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
arkadaşlar bu aynalı koruma gibi bişy war.onun 5800 üstünde çekilmiş bi fotosu war mı bulabilrmsnz ben bulamadm da :hmmm:box

OğuzcanAbi

Üye

--------------- Ekleme ---------------

ama grüntü böle deil

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde bnde ..xD

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
youtube da filan videosunu bulan varsa ekleyebilrmsnz

blueman061453

blueman061453

Üye
Selam arkadaşlar. Açılan konunun dışına çıkılmış ama neyse. Benden sizlere tavsiye navifirm yazılımıyla bugün v31 den v51 versiyonuna yükselttim telefonumun performansının arttığını gördüm. Sizlere V51 versiyonunu tavsiye ederim.
Saygılarımla....

SilentOne

SilentOne

Üye
v51 tmm güzel de bn v50 den memnunum walla fazla hızın sonu iyi değildir:D ama bu v51 v60 için hazırlıktı belli o ama inş. nokia v 60 da bizm istediğimizi ama hepsini ama sağlam bi guncelleme sorunsuz sıfır hata lı bir güncellmeme gelsin bizde rahatlayak onlarda bidaha rahatsız etmeyiz yani ondan sonra istersen 11 i çıkarsın bu teli bozuluncaya çalışmayancaya kadar kullanınırım

blueman061453

blueman061453

Üye
aynen bende sizinle aynı fikirdeyim. adam akıllı yazılımlarını oturtulursa bu tel ömürlük bir tel :)

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar masaüstü ekranında gif uzantılı yani alimasyonlu resimleri çalışır vaziyette görebiliyor musunuz yoksa benim yazılım eksiğim mi var bu konuda bilen bir arkadaşım yardımcı olursa çok sevinirim.
Saygılarımla...

Progressivity

Progressivity

Üye
maalesef .gif uzantılı resimler masaüstünde duvar kagıdı yapınca hareketli olmuyor bu yazılımsal bir eksiklik değil sanırım symbianlarda böyle

ramakm86

ramakm86

Üye
verildimi bilmem ama ana ekranda iken batarya gücünden tarafa dokununca bütün gelen mesaj,cagrı,alarm ve baglantı (bluetoth) dahil ulasabiliyoruz ve secili profilin üzerine dokununca profiller acılıyor, ana menüye kücük kücük resimli 20 kisilik kayar bi rehber koyabiliyoruz.xpress e tıklayıp en kısa yoldan bazı uygulamalara ulasabiliyoruz ve güc tusuna basıp profilleri hem degiştirip hemde en alttan hafıza kartını cıkart diyebiliyoruz..ve bekleme ekranında yapılabilecek daha neler neler...:naughty:

blueman061453

blueman061453

Üye
maalesef .gif uzantılı resimler masaüstünde duvar kagıdı yapınca hareketli olmuyor bu yazılımsal bir eksiklik değil sanırım symbianlarda böyle
daha öncesinde 3230 telimde temayı yüklediğimde yanında yazılım yüklüyor ve gifler ekranda alimasyonlu çalışıyordu. Bu konuda bana tam manada yardımcı olabilir misiniz. Çünkü temada alimasyonlu resim var ama alimasyon yapmıyor...

empa35

empa35

Üye
V51 i yüklenyin telefon ı-phone gibi oldu:oke:

OğuzcanAbi

Üye

Üst Alt