5800 kendiliginden kapaniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turacı77

Üye
aynı sorun bendede var. günde belki 10 defa kanapıyo kendiliginden. ama buradan biçok oyun yükledim telefona bir ara. sanırım telefon virüs kapınca bu olayı yaşıyor. telefona format atmadan bir virüs programıyla halledemezmiyiz bu durumu ? bayadır bir virüs programı arıyorum ama telfonum için sertifika istemeyen bir virüs programı hala bulamadım. yardımcı olabilicek varmı ?

M3L!H

M3L!H

Üye
Aynı durum benim de başıma geldi. Eğer telefonunuz, sürekli 5,10 dakikada bir kapanıp açılıyorsa, Telefonunuzun içinde ki yeşil kartın değişmesi gerekiyor. Tabii virüs nedeniyle de olabilir..

travolta61

Üye
vmenü yükümü arkadaşlar oda yapar soft format kesin çözüm

begacce

begacce

Üye
ewt bencede vmenü kasıyor telefonu

bozok6666

bozok6666

Üye
5800 telefonunuzu usb ile bilgisayara takıp bellek kartına format atın düzeliyo benimkide böyleydi

Ornitorenkk

Üye
Arkadaşlar bu sorun v50ye telefon üzerinden güncelleyince ortaya çıkmıştı bende de.Şöyle çözdüm hafıza kartına panasonic sd formatterla format attım.Telefonuda phoenix ile hackledim.

travolta61

Üye
v menü ve garmin yüklü olan arkadaşlar bu 2 sini silin hem sorun ortadan kalkar hemde tel daha hızlı olur v50 çıktı zaten artık navigasyon beleş oldu

sabourne

Üye
ya arkadaşlar bu sorun bende de var. ama benimki kapanınca tekrar kendiliğnden açılmıyo kapanıyo öyle kalıyo. hatta bazen kendim açmak istediğimdede açılmıyo. v40 ta böyle bişey yoktu, v50 ye yükseltince böyle olmaya başladı. o zamanda garmin vardı. şimdide garmin var. tekrar v40 a nasıl dönebilirim.. ??

idris_35

idris_35

Üye
v50 yi yükledikten sonra bendeki sorun gitti umarım sizede çözüm olmustr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...