5800 için bedava vodafone messenger... By_Aryscat

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
"Sertifikaile kurabiliyorsun. " sornda orda ztn kardes benim bi bilgim yok nasıl yapabilirim.msn yı kurdum tele sadece virtual kaldı onuda tıklıyorum sertifika hatası uygulama saglayıcısıyla görüşün diyo. bunu halletmemde yardımcı olursan sevinirim. ugrastırıyoruz senıde k.bakma

sitede bu işi açıklayan birsürü konu var. S60v5 sistem modifikasyon uygulamaları içinde bulabilirsin. Burada yeniden anlatmak hem uzun sürer hemde orada anlatımlar daha geniş kapsamlı.

hotbord_34

Üye
ben 6600 da kullanıyordum ama 5800 kullanamıyorum nasıl çözebilirim

protrojen

Üye
Sorunsuz çalıştı, teşekkürler emeğinize sağlık.

hotbord_34

Üye
kleyve çalıştıramadım ben 5800 sertifa hatası veriyor

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
tesadf

tesadf

Üye
Merhaba ; aryscat

Ben programı kurdum dediğin gibi işlemleri sonuna kadar takip ettim hatta messenger kısmı açıldığı ekranı jpg olarak ekliyorum. Tek sıkıntım şudur program kuruldu messenger başlattım resimdeki ekran geliyor ve o şekilde kalıyor ne kadar dokunsamda hiç bir haraket yoktur. Yani öylece kalıyor ne e-posta adresimi yazabiliyorum nede şifre girebiliyorum donup kalıyor ekranda öylece. Bu konuda yardımlarını rica ederim. Şimdiden teşekkürler..

Resim ;

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba ; aryscat

Ben programı kurdum dediğin gibi işlemleri sonuna kadar takip ettim hatta messenger kısmı açıldığı ekranı jpg olarak ekliyorum. Tek sıkıntım şudur program kuruldu messenger başlattım resimdeki ekran geliyor ve o şekilde kalıyor ne kadar dokunsamda hiç bir haraket yoktur. Yani öylece kalıyor ne e-posta adresimi yazabiliyorum nede şifre girebiliyorum donup kalıyor ekranda öylece. Bu konuda yardımlarını rica ederim. Şimdiden teşekkürler..

Resim ;

Işte burada virtual k ey dosyasını çalıştırıp giriş bilgilerini yazacaksın. Pro dokunmatik olmadığı için giriş bilgilerini yazmak için bu programı kullanıyoruz.

mrd66

mrd66

Üye
çok teşekkürler emeğine sağlık çok işe yarayacak bir şey

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan

hotbord_34

Üye
evet gene setifika hatası veriyor

matrakalper01

Üye
off yha

WANHELSİNG

Üye
ya ben ılk dedıklerını yaptım ama o sıs dosyasını kurdugumda sertıfıka hatası cıkıyor ne yapabılırım ?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
ya ben ılk dedıklerını yaptım ama o sıs dosyasını kurdugumda sertıfıka hatası cıkıyor ne yapabılırım ?

Önce opda sitesinden sertifika alma konularını incele. Şimdi bizim telefonlara bazı uygulamaları yuklerken sertifikalandırma diye bi işlem yapmamız gerekiyor. Kolay bir işlem. Her kullanıcı kendi imei numarası ile kendi sertifikasını üretmek zorunda. Sertifikanı aldıktan sonra sonradan verdiğim bi 4shared linki var. Onu sertifikalandırıp kur.

kadir02

Üye
kjdlgl

extreme58

Üye
emeğine sağlık teşekkürler kardeşim

Üst Alt