5800 için bedava vodafone messenger... By_Aryscat

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba ozan eski telefonumada sayende yüklemiştim.bende şimdi 5800 aldım ama hack li değil.sertifikalandırmayı da imei numarası verme olayından pek güvenli bulmuyorum.çünkü daha önce bir nokia 6230 telefonum klonlanmıştı.tek numarayla kullanılabiliyor hala.ve mahkemeye kadar gitmeme rağmen sonuç alamadım.faturası yasal herşeyi olmasına rağmen.
Ama yindede denedim tabi sertifika hatası verdi.
bir fotoğrafta kanka msn gördüm onu da virtula le mi kullanıyorsun.? Oda benim işimi görüyor aslında.sertifika istiyor mu.

Kardeş kanka msn ve diğer java tabanlı msn programları sertifika istemez. Internet kota problemin yoksa nokia nın orjinal msn programı var . Onu tavsiye ederim. Sertifika istemez.

meçhulyolcu

meçhulyolcu

Üye
Nokia da Nimbuz finger falan var orjinal.ama arayüzü kanka msn kadar kullanışlı değil.Ben kankayı yükledim sende görünce.sınırsız internetim yok ama bazen günlük alıyorum.kanka oluyormuş.teşekkür ederim.

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan.

Strestr

Üye
bu cihazaza virtual i yukleyemedim sertifika kisitlandi filan diyor ikisinide denedim olmadi telefonu nasil hack yaparim yardimci olurmusunuz en son surum updateleri yapili yardimci olursaniz sevinirim kolay gelsin yada baska bir cozumu varsa destek verirseniz sevinirim

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
kardeş s60v5 sistem modifikasyon uygulamaları bölümünde sertifika alma ve telefon hackleme konuları çok güzel bir şekilde anlatılmış. Oraya bakacaksın. Burada ayrı bi anlatım hem uzun sürer hemde gereksiz olur.

KeDi_FaReYi_7

Üye
kardeş virtual .sis programı açmıyor sertifika diyor bunu nasıl yapabilirim yartdımcı olurmusun :(

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hacklemen veya opda sitesinden kendi imei numaranla sertifika üretmen gerekiyor. S60v5 sistem uygulamaları bölümüne bak.

poyraz5355

Üye
teşekkürler eline sağlık

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan kardeş.

west1

Üye
tesekkürler

gokhan148

gokhan148

Üye
harika teşekkürler ama bi türlü msj yazamadım karsıdakıne :D ugrasıyom ama hallledecem :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkürler kardeşim güzel paylaşım

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın arkadaşlar. Rahat yazı yazmak istiyorsanız ayarlara girip herzaman t9 kullan seçeneğini işaretleyin. Böylece telefonun kendi klavyesiyle mesaj yazabilirsiniz

alenkolik

alenkolik

Üye
boklu bi msn için telefon hack leme zart zurla uğraşıp başımı derde sokacak değilim, adam gibi bi program yapsınlar yükleyelim kullanalım, ne gerek var sertifika şuna buna, zaten giderek ayar oluyorum şu 5800 ın sertifika sorununa, o güzelim telefonu böyle hatalarla etmişler. aldığıma bin pişmanım.

OğuzcanAbi

Üye
emeğine sağlık kardeş saol

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
boklu bi msn için telefon hack leme zart zurla uğraşıp başımı derde sokacak değilim, adam gibi bi program yapsınlar yükleyelim kullanalım, ne gerek var sertifika şuna buna, zaten giderek ayar oluyorum şu 5800 ın sertifika sorununa, o güzelim telefonu böyle hatalarla etmişler. aldığıma bin pişmanım.

O boklu msn için ben günlerce internet kafelerde süründüm. Emeğe saygın olsun Telefon senin. Ister hackle ister hackleme o senin bileceğin iş. O boklu msn le insanlar bedava msn kullanıyorlar.

--------------- Ekleme ---------------

emeğine sağlık kardeş saol

Güle güle kullan kardeş

multechi

multechi

Üye
Kardeş bu sorunla hiç karşılaşmadım. Ama jar ve jad dosyalarının telefonunda aynı klasörde olmasına dikkat et. Örneğin diğerleri klasörune iki dosyayıda koyup sonra jad dosyasını açmayı dene...

bağlantı hatası 38 uyarısı alanlar bu bölümü atlamasınlar bendede aynı sorun oldu jad dosyasısını pc den degıl telefondan yukleyınce herhangı bı sorun olmadan baglanıyr :megafon: aryscat emeğine sağlık :yuru

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
bağlantı hatası 38 uyarısı alanlar bu bölümü atlamasınlar bendede aynı sorun oldu jad dosyasısını pc den degıl telefondan yukleyınce herhangı bı sorun olmadan baglanıyr :megafon: aryscat emeğine sağlık :yuru

Ben teşekkür ederim desteğin için. Güle güle kullan.

ademcevahir

Üye
virtual yuklerken sertifika hatası alıyorum

Üst Alt