5800 için bedava vodafone messenger... By_Aryscat

Sponsorlu Bağlantılar

komşukızı

Üye
desteklenmeyen dosya tipi yazıyo zıp dosyasıymiş

--------------- Ekleme ---------------

uygulamalardan dosya yöneticisine girdim hafıza kartı downland klasörunu açtım içinden vodafon msn yazan dosyaya tıkladım ama dosya tipi desteklenmiyor uyarısı çıktı ekranda

yardımcı olursanıs sevinerim

şu anda nete cepten giriyom wlanla ama o yüklemeyi başaramadım

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Telefona atmadan önce zip ten çıkarıp telefona at. Sonra jad uzantılı dosyayı tıklayarak kur.

komşukızı

Üye
off nasıl yapacam yaf

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda zip dosyalarını açabilmen için xplore 1.35 var. Dosya yöneticisi programı. Onu kullanabilirsin. Os9.3 uygulamaları içinde var.

komşukızı

Üye
atmadan önce zıpten nasıl çıkaracam abi yaa

_spectral_

Üye
Birader ellerine sağlık güzel paylaşım ama virtual dosyası sertifika hatası veriyor ,ya güvenilmeyen uygulama diyerek yada sertifika hatası diyerek yüklemeyi durduruyor teli hacklemek mi gerekiyor virtual yüklemek için?

komşukızı

Üye
var ya hiçbirşey anlamadim ne edecem şimdi sırasıyla anlatır misinizmisiniz

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Birader ellerine sağlık güzel paylaşım ama virtual dosyası sertifika hatası veriyor ,ya güvenilmeyen uygulama diyerek yada sertifika hatası diyerek yüklemeyi durduruyor teli hacklemek mi gerekiyor virtual yüklemek için?

Tabi hacklemen gerekiyor. Yoksa olmaz

komşukızı

Üye
o uygulama nerde şu os'un içinde olan explorer

off nasıl yapacam yaf

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
var ya hiçbirşey anlamadim ne edecem şimdi sırasıyla anlatır misinizmisiniz

Ablası. Sen önce telefonu hac k yapacaksın.
2. Bir bilgisayarda indirdiğin zip dosyasını çıkarıp bütün dosyaları telefonunda diğerleri klasörune atacaksın
3. Dosya yöneticisinden Jad uzantılı dosyayı tıklayıp kuracaksın.
4. Sonra virtual programını kurup vodafone live ayarlarınla programı kullanacaksın.

komşukızı

Üye
off hiç anlamam ki bu program konularından

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağolasın Ozan..

komşukızı

Üye
çok saçmaca olcak belki ama hack nasıl oluyo ve ben bunu bilgisayara değil direk tle indirdim net bağlantısı olmayan bilgisayarda o dediğn olar mi abey

çok saçma olacak ama o hacklene olayı nasıl oluyo ve ben bunu direkt olarak tle yükledim pcde net yok da ondan

çok cahilim yaf

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
çok saçmaca olcak belki ama hack nasıl oluyo ve ben bunu bilgisayara değil direk tle indirdim net bağlantısı olmayan bilgisayarda o dediğn olar mi abey

çok saçma olacak ama o hacklene olayı nasıl oluyo ve ben bunu direkt olarak tle yükledim pcde net yok da ondan

Telefonun bazı uygulamaları yüklemene izin vermez. Bunlara sertifikasız uygulama demir. Bunları yüklemen için telefonu hac k yaparsın veya kurmak istediğin programı sertifikalandırırsın. Sitede bunların anlatımları mevcut. Sitenin s60v5 os9.4 bölümünü biraz araştır. Ben yatıyorum şimdi. Iyi geceler.

komşukızı

Üye
abey orda misin bi yol göster kendimi ezik hissediyorum

sağol by

komşukızı

Üye
hatla bağlanacak olursam dediğn programı mi kullancam onu yükledim

himm

abey sağol çok çok çok sağol yüklendi inşallah açılır saygılar :)

yaf bu ıngilizce ve çince olan msn programini sadece wirelessle kullana biliyorum acaba niçin.?

bi de vodafon live ayarlarını nasıl yapacaz ya bu bana önerdiğin iki programi da yükledim wirelessle açılıyo operatör şebekesiyle açmak için ne yapacağım

S@H!N

Üye
arkadaşlar pro. güzel çalışıyor knt gitmiyor fakat kullanmasınıda anlatsaydın iyi olurdu mesengerin yanında bi tane daha pro kuruluyor onu açınca çizgi gibi şeyler çıkıyor onunla birlikte mesengerda hareket ediyor yazı yazıyorsunuz ama biraz zor oluyor fakat beleş olsun o kadar ;) yakında vodefone bunun orjinal pro. çıkarırsa daha kolay olabilir..

tnddd2c

Üye
ben teLefonu yeni aLdmda virtuali açtm messengeride açtm id ile password nereye yazıcaz onu anLayamadm?

Üst Alt