5800 için bedava vodafone messenger... By_Aryscat

Sponsorlu Bağlantılar

ziyaettin

ziyaettin

Üye
yaw açıyorum vodafone messenger yazısı geliyor ama gitmiyor :D virtual keyboard da açık.. dendiği gibi yaptım herşeyi

birde istediğimiz kadar girelim kontor gitmiyor mu? Avea da olur mu?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
yaw açıyorum vodafone messenger yazısı geliyor ama gitmiyor :D virtual keyboard da açık.. dendiği gibi yaptım herşeyi

birde istediğimiz kadar girelim kontor gitmiyor mu? Avea da olur mu?

Aveada olmaz. Vodafone live ayarlarını yapman gerekiyor. Kırmızı ekran gelince sağ seçim tuşuna bas.

kortoz

Üye
kardeş ben herşeyi yapıyorum ama bağlantı başarısız diyor nedir acaba sorun varmı bi bilgin bağlantı sağlanamadı diyor...:(

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben herşeyi yapıyorum ama bağlantı başarısız diyor nedir acaba sorun varmı bi bilgin bağlantı sağlanamadı diyor...:(

1. Hat vodafone olacak
2. Program jad dosyası üzerinden kurulacak.
3. Vodafone live ayarlarını yapıp o ayarlarla baglanilacak.

asd16

asd16

Üye
bu 2 tane keyboard pro.da yükLenmio..bi yaRdımcı oLuversen aciLL ????????????????

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
bu 2 tane keyboard pro.da yükLenmio..bi yaRdımcı oLuversen aciLL ????????????????

Sertifikalandırman gerekiyor. Nasıl sertifika alacağını sitede birçok konuda araştırıp bulabilirsin.

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Nadir...

iL_DuCe

Üye
Ben seritifikalandirdim dosyayi fakat yuklerken uygulama erisimine izin verilmedi dedi!Ne yapamam gerekir?

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Ben seritifikalandirdim dosyayi fakat yuklerken uygulama erisimine izin verilmedi dedi!Ne yapamam gerekir?

Virtual K ey dosyasını sertifikalandırsanda kuramazsın. Telefon hac k li olmalı. 2. Verdiğimi kuracaksın malesef.

iL_DuCe

Üye
kardess ben yaptim ilk 2 gun girdim msn sorunsuz fakat son zmanlar bir baglanti basarisiz 38 hatasi veriyor:stekrar yukledim ayni neden kaynaklanior?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
kardess ben yaptim ilk 2 gun girdim msn sorunsuz fakat son zmanlar bir baglanti basarisiz 38 hatasi veriyor:stekrar yukledim ayni neden kaynaklanior?
Bağlantıdan kaynaklanan bi sorun olabilir. KAldırıp jad üzerinden tekrar kur derim. ben halen kullanıyorum. sorun yok

cankantayfun

Üye
Kardeş bu sorunla hiç karşılaşmadım. Ama jar ve jad dosyalarının telefonunda aynı klasörde olmasına dikkat et. Örneğin diğerleri klasörune iki dosyayıda koyup sonra jad dosyasını açmayı dene...

denedim ama olmuyor.. bi yardım lütfen. öz nitelikler eksik hatasını veriyor

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama olmuyor.. bi yardım lütfen. öz nitelikler eksik hatasını veriyor

O dediğin havayı vermesi için ya jar dosyası aynı klasörde olmadan jad dosyasını kurmaya çalışman yada dosyalarda isim değişikliği yapman gerekiyo. Yani şimdi indirip kontrol ettim. Bi problem yok. Jar ve jad dosyalarını zip ten çıkar. "Diğerleri " klasörune olduğu gibi at. Dosya yöneticisinden .jad uzantılı olan dosyayı tıklayarak aç. Kurulun esnasında bağlantı isterse vodafone live ayarlarıyla bağlan. Anlatabileceğim başka birşey yok malesef...

ghl_

Üye
ustam eline sağlık eminim çlsydur ama ben beceremedm snrm. Dosya uyumlu dgl diyo we kurmuyo o pc dosyası hangisi buarada .yardnci olursan sevinrm.

Rocco1

Üye
kardeş virtual yi teli hacklemeden çaşlıştıramzmıyız ? yada teli nasıl hackleriz ? yardımcı olurmsn. sürüm v40

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
kardeş virtual yi teli hacklemeden çaşlıştıramzmıyız ? yada teli nasıl hackleriz ? yardımcı olurmsn. sürüm v40

Telefonu nasıl hack leyeceginle ilgili konuları s60 v5 sistem modifikasyon uygulamaları kısmında bulabilirsin. Arkadaşlar çok güzel resimli anlatımlar yapmışlar. Ayrıca virtual k e y uygulamasının sign edilebilen versiyonunu 1 sayfaya 4shared linkiyle koydum zaten .

--------------- Ekleme ---------------

ustam eline sağlık eminim çlsydur ama ben beceremedm snrm. Dosya uyumlu dgl diyo we kurmuyo o pc dosyası hangisi buarada .yardnci olursan sevinrm.

Önce dosyaları rar dan çıkart. Telefona öyle at. Virtual ky dosyasınıda sertifikalandırılabilir olanını 1 sayfada verdiğim 4 shared linkinden indir. Umarım yardımcı olmuşumdur. Yine olmazsa yaptığın herşeyi basamak basamak buraya yaz. Nerede eksiklik olduğunu bulmaya çalışalım.

Rocco1

Üye
kardeş sorum şu virtual yi hacklemeden kurabiliomuyuz pc ye ?

Rocco1

Üye
"Sertifikaile kurabiliyorsun. " sornda orda ztn kardes benim bi bilgim yok nasıl yapabilirim.msn yı kurdum tele sadece virtual kaldı onuda tıklıyorum sertifika hatası uygulama saglayıcısıyla görüşün diyo. bunu halletmemde yardımcı olursan sevinirim. ugrastırıyoruz senıde k.bakma

Üst Alt