yaw açıyorum vodafone messenger yazısı geliyor ama gitmiyorvirtual keyboard da açık.. dendiği gibi yaptım herşeyi
birde istediğimiz kadar girelim kontor gitmiyor mu? Avea da olur mu?
kardeş ben herşeyi yapıyorum ama bağlantı başarısız diyor nedir acaba sorun varmı bi bilgin bağlantı sağlanamadı diyor...![]()
bu 2 tane keyboard pro.da yükLenmio..bi yaRdımcı oLuversen aciLL ????????????????
Ben seritifikalandirdim dosyayi fakat yuklerken uygulama erisimine izin verilmedi dedi!Ne yapamam gerekir?
Bağlantıdan kaynaklanan bi sorun olabilir. KAldırıp jad üzerinden tekrar kur derim. ben halen kullanıyorum. sorun yokkardess ben yaptim ilk 2 gun girdim msn sorunsuz fakat son zmanlar bir baglanti basarisiz 38 hatasi veriyortekrar yukledim ayni neden kaynaklanior?
Kardeş bu sorunla hiç karşılaşmadım. Ama jar ve jad dosyalarının telefonunda aynı klasörde olmasına dikkat et. Örneğin diğerleri klasörune iki dosyayıda koyup sonra jad dosyasını açmayı dene...
denedim ama olmuyor.. bi yardım lütfen. öz nitelikler eksik hatasını veriyor
kardeş virtual yi teli hacklemeden çaşlıştıramzmıyız ? yada teli nasıl hackleriz ? yardımcı olurmsn. sürüm v40
ustam eline sağlık eminim çlsydur ama ben beceremedm snrm. Dosya uyumlu dgl diyo we kurmuyo o pc dosyası hangisi buarada .yardnci olursan sevinrm.
kardeş sorum şu virtual yi hacklemeden kurabiliomuyuz pc ye ?