5800 için bedava vodafone messenger... By_Aryscat

Sponsorlu Bağlantılar

NgenX

Üye
İyi akşamLar Benim Telefonda vodofone msn kullanamıyorum jar işletim sistemi var sanal klavye koya bilmeniz umkünmü programa ?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Malesef öyle bi imkanımız yok...

hotbord_34

Üye
ben çalıştıramdım

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Denemeye devam et. Olur.

kenandegim

Üye
Virtual Keyboard'da "_"(alt çizgi) yok. Bunun gibi "_" olan başka bir program var mı ?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
_ var kardeş... Karakterler büyük geldiği için boşluk olarak görünüyor...

avdrecked

Üye
virtual keyde yuklenmiyor serfitika tarafindan kisitlaniyor diyor serfitika hatasi uygulama saglayicisiyla goruşun diyor kardeş yukledim uygulamalara geldi messenger ayarlardan dedigin gibi yaptim tam ekran oldu ama bu kezde ugulama calismiyor ekran donuyor kaliyor

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim... Virtual k ey yüklemezsen öyle donmus gibi kalır zaten... Program sertifikalandırmayı öğrenmen lazım önce. Veya telefonunu hack lemen gerekiyor. Sitede araştırırsan çok güzel anlatımlar var bu konuda.

avdrecked

Üye
ok saol kardeşim deniycem tşkrler emege saygi;)

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
kolay gelsin :)

by_fb

Üye
5230 da çalışır mı???

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
çalışır kardeş... Yani zannedersem :) dene olursa yaz başlığı değiştirelim :)

by_fb

Üye
tmm yarın söylerim çalışıp çalışmadığını

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bildiğimiz msn + 5800 için + tam ekran + bedava girişmi ? heryerde direk gir ? özgürce ??
Öylemi ??
Teşekkürü hak ettin kardeş
Bi bakayım

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle ... Güle güle kullan

sado_27

sado_27

Üye
ıyıde kardes cok guzel olmus ama ekranda donup kalıyor yanı hıc bısey yapamıyoruz bılgılerımızı gıremıyoruz

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
virtual ke y (sanal tuş takımı) uygulamasını da açman lazım.

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
abicim virtual sertifika hatası diyor

Sitede program sertifikalandırma ile ilgili konuları incele. Programı kurabilmen için sertifikalandırmayı veya telefonu hacklemeyi öğrenmen lazım. Sitede araştırırsan çok güzel anlatımlar var. Programların çoğunu kurabilmen için bunları öğrenmen lazım.

meçhulyolcu

meçhulyolcu

Üye
Merhaba ozan eski telefonumada sayende yüklemiştim.bende şimdi 5800 aldım ama hack li değil.sertifikalandırmayı da imei numarası verme olayından pek güvenli bulmuyorum.çünkü daha önce bir nokia 6230 telefonum klonlanmıştı.tek numarayla kullanılabiliyor hala.ve mahkemeye kadar gitmeme rağmen sonuç alamadım.faturası yasal herşeyi olmasına rağmen.
Ama yindede denedim tabi sertifika hatası verdi.
bir fotoğrafta kanka msn gördüm onu da virtula le mi kullanıyorsun.? Oda benim işimi görüyor aslında.sertifika istiyor mu.

Üst Alt