5800 için bedava vodafone messenger... By_Aryscat

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Forumda program sertifikalama konuları var onlara bakman lazım

giryanrap

Üye
slm millet ben programı kurdum ama sertifika problemi verdi. onu nasıl halledecem yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

sertifika sorununu nasıl halledecem

gs2108

Üye
hcbse sertfkalandıramıyoruummmmm:-@

ruzgar515

ruzgar515

Üye
tşkler

kesbi

kesbi

Üye
Beyler öyle sanal klavye filan uğraşmayın. Telefondan get.ebuddy.com adresine girin. Marka model seçip indirin. Olay tamamdır. Zaten 1 kasımdan sonra paralı galiba.

mustıx mert

Üye
kardeş bende ıphon var senin jar dosyasını açıyor ama sisx dosyasını açmıyor benim tel jarı yüklüyorum ama ekranda yarım oluyor msn sisx açamıyorumm bunun çaresini bana bi bul kardeşimm

filiz1974

Üye
jad dosyasını kurdugumuz zaman zorunlu öz nitelikler eksik diyor .

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
jad ve jar dosyaları isim değistirmeden aynı klasöre konacak. Sonra jad dosyası tıklanıp kurulacak

kardeş bende ıphon var senin jar dosyasını açıyor ama sisx dosyasını açmıyor benim tel jarı yüklüyorum ama ekranda yarım oluyor msn sisx açamıyorumm bunun çaresini bana bi bul kardeşimm

ben hayatımda i phone görmedim bile :) malesef birşey yapamam...

malieem

Üye
selamlar arkadaşlar ben 5530 kullanıyorum, herşeyi denildiği gibi yaptım, sanal klavyede sorun yok çalışıyor, ancak essenger programını açarken bağlantı seçiyorum vodafone live diyorum bekletiyor bi süre ve sonra yine bağlantı hatası 38 uyarısı alıyorum, telefonda 3G olmamasından Edge ile bağlanmasından mı kaynaklı acaba? yardımcı olurmusunuz...

sawyer32

sawyer32

Üye
Sadece Vodafone de mi çalışıyor ?? (Benim Avea )

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
selamlar arkadaşlar ben 5530 kullanıyorum, herşeyi denildiği gibi yaptım, sanal klavyede sorun yok çalışıyor, ancak essenger programını açarken bağlantı seçiyorum vodafone live diyorum bekletiyor bi süre ve sonra yine bağlantı hatası 38 uyarısı alıyorum, telefonda 3G olmamasından Edge ile bağlanmasından mı kaynaklı acaba? yardımcı olurmusunuz...

Vodafone messenger a desteğini kapatmış olabilir.

Sadece Vodafone de mi çalışıyor ?? (Benim Avea )

bu vodafone un programı avea da çalışmaz.

sawyer32

sawyer32

Üye
Vodafone messenger a desteğini kapatmış olabilir.

bu vodafone un programı avea da çalışmaz.

teşekkürler.. söylemesen yükleyecektim valla :d:

rapboi

Üye
çalıştırdım bağlanamadım

eray_41

eray_41

Üye
teşekkürler

semih024

Üye
çalıştırmadık msn

kinq411

Üye
her şey güzel hoşta benim telefonum hacksiz nasıl sertifikalıyacağım 2. dosyayımı indirip sertifikalıyacağım biraz yardımcı olurmusunuz :S

kurtcakoca

kurtcakoca

Üye
Kardeş dosyaları aynı klasöre koydum ama gene eksik öz nitelikler diyor şimdi ne yapacam

2009sirin

Üye
tşk

Üst Alt