fedata
Üye
herşey güzelde kardeşim bu tehditkar tavırlarda ne öyledostum ne diyorsun sen baya güldüm bu dedigine . bu telin donanımsal ram i 120 dir. bunu güncellemeyle falan yükseltemezler.
ben güncelledim. ve kayda deger hiç bi özelligi yok. sadece dokunmatik (basmatik) ekranın tepki süresi birazcık daha kısaltılmıs. zaten basmatik ekran diye tırnagımın ucuyla kullanıyom. degişen bisey yok. yine aynı şekilde devam. BENCE yüklemeye bile deymez. simdi gelde bu tele hard format atmakla ugras..(güncellestirmeden sonra tele format atılır ) valla hiç deymedi.
ha bir de bazi arkadslar sevinerek diyorki hafizada 15-20 mb artıs var. zaten telin hafıza 8gb.ben 3 mp3 silseydim yine o kadar boş hafiza kalırdı. yani gereksiz bi farklılık.
ek özellik *#0000# yazınca versiyon isminde artık 51.0.6 yerine 52.0.7 yaziyo . nokia resmen dalgasını geçmiş. alın len size farklılık diyor
ayrıca yeni ev ekranı da yok
flashda gelmemiş.
ana ekradna widget gelmemiş..
rds düzelmemiş.
önceden radyo bende donma yapmıyordu. yeni güncellemeyle sık sık donmaya başladı.
5800 hack versiyonlarını yapan adamlar bile bu nokiadan daha iyi iş çıkartıyor.
özet: bu teli alan aklımın ırzına geçiyim.
ek: olumsuz yorum yaptım diye telden anlamıyorsun diyeni sallandırırım kızılay meydanında. 2005 yılından beri symbian sistemli telefonlardan kullaniyorum.forum sitesi bu hacı..emin ol kimse sana bilmiyosun demez
![]()

forum sitesi bu hacı..emin ol kimse sana bilmiyosun demez