5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

salyazza

Üye
fw linklerini göremiyorum arkadaşlar.. birde nasıl yükleyeceğimizi gösteren bir link eklerseniz çok makbule geçer..
şimdiden teşekkürler.

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
tmm tmm doğru sylüyorsun kullanmasakta olur efekti... ;) eskisinden daha iyi oldu bu linkler ne zaman yüklenir acaba.arkadaşım bu fw ye yüklediğin temanın defult ikonlusu var mı ? peki

ismini telden bakıp aratırsan bulursun nette pizero nickli vatandaş yapmış

5800 cı

5800 cı

Üye
bisürü resim çekip sildim o hatayla hiç karşılaşmadım... efektler yine eskisi gibi ..bence çok güzel efekt onlar ... sadelik isteyen efektleri zaten kapatır yanlış mı ? (:
helal abi efektleri iyiki kapatmamışın valla ben çok sevdim o efektleri :)

lord_keles

lord_keles

Üye
virgo2000 arkadasim hersey cok guzelde eski cfw leri silmesen aslinda 1.0/2.0/3.0 gibi yeni konu acsan hem daha iyi olur hemde eski konular da kaybolmaz..

5800 cı

5800 cı

Üye
yeni cfw de inşallah o arkada hareket eden animasyonlar yoktur ram ve şarj yiyen diğer bir neden o çünkü

--------------- Ekleme ---------------

ben şimdilik yüklemiyorum eskisiyle devam ediyorum şarj ve ram e bir çözüm buldum eğer olursa hiç değişmem

webersin

webersin

Üye
Birde bu fw deniyelim eline sağlık :)

filozof66

Üye
bu fwyi yüklerken sim kartı çıkaracakmıyız?

bide eğer fwyi beğenmezsek orjinal fw nin linki varmı yüklemek için teşekkürler şimdiden

5800 cı

5800 cı

Üye
yükleyenler yorumlarını yazarsa seviniriz

webersin

webersin

Üye
Şahsi görüşüm menü düzeni çok berbat biraz ağır olmuş tema orjinal 5800 teması hala duruyor önceki fw'me dönüyorum :(

5800 cı

5800 cı

Üye
çokmu kötü ya

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
bence hoş fw ama efekt çok kastırıyor tmm kullanmıyorum ama yinede boşuna duruyor o,,, menü eskisi iyiydi ama arkadaş gereksiz dosyaları çıkarınca boş kalacak klasörleri kaldırmak zorunda kalmış e başka bir uygulama olmadğı için en doğrusu bu...widgetlere bildirim i eklese güzel olcak sanırım ve kullanılmayan widgetleri kaldırabiliyorsan internet telefonu, çevrimiçi paylaşım widgetlerini kaldırabilirsin istersen....
ve kamera zaten kullanılıyor hatası var nedeni ise sanırım hemen foto çekip sildiğimizden dolayı oluyor işlem devam ediyor yazısının geçmesini bekleyin 1 sn felan sonra sile basın aslında orjinal kendi fw sinde bu olay olmuyordu hemen silebiliyorduk ama 1 sn beklemekten bir şey olmaz sanırım ve şu web uygulamasında yer imlerini düzenlese çok iyi olcak silinmiyor mesela silmek istediğimiz yer imleri mesela oraya youtube,facebook yer imlerini koyabilirsin ve gerisi iyi bence başka bir sorun yok... kolay gelsin...

arkadaşım java yüklenmiyor söylediğin bütün dosyalarıda sildim uygulamalarıda kaldırdım ama java yüklenmiyor bir önceki fw de de yüklenmiyordu ama dediğn gibi yapınca olmuştu bu kez olmadı ...

5800 cı

5800 cı

Üye
amaan ben eski cfw de kalıyorum hem ram ve şarj ada çözüm buldum bendeki simdi daha iyi

PriZm

PriZm

Üye
Java yüklenmiyorsa kötü o zaman:(

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşlar java yükleniyor fw kurduktan sonra hiç birşey yüklemeden önce javayı kurun ... virgo2000 böyle açıklamalar yaparsan ilk sayfaya daha iyi olur çünkü bu fw ikinci kez kurunca bu sorunu çözdüm... tekrar kolay gelsin...

PriZm

PriZm

Üye
arkadaşlar java yükleniyor fw kurduktan sonra hiç birşey yüklemeden önce javayı kurun ... virgo2000 böyle açıklamalar yaparsan ilk sayfaya daha iyi olur çünkü bu fw ikinci kez kurunca bu sorunu çözdüm... tekrar kolay gelsin...
Ram kaç civarı seyrediyor normal kullanımda?

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
Ram kaç civarı seyrediyor normal kullanımda?

arkadaşım ram 48 - 49 civarı iyi bu fw bence süper

5800 cı

5800 cı

Üye
bence hiç cfw değiştirmeyin ben eski cfw ye kill me adlı programı yükledim en baştaki herşeyi kapadım simdi ram 40 tan aşağı inmiyor şarj da dün aksam 5 te çıkardım o kadar oynamama rağmen şu anda 4. Kademede şu anda bile telden giriyorum tavsiye ederim

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
xm tuşuda teli kapatıp açınca gidiyor buna bir çözüm bulmalısın dostum ;)

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
xm tuşuda teli kapatıp açınca gidiyor buna bir çözüm bulmalısın dostum ;)

gitmez xm tuşu ... bende gitmedi yani ... gidiyorsa tele hard format atıp kullanmaya başla bidaha öyle bişey olmaz ...

Üst Alt