bence hoş fw ama efekt çok kastırıyor tmm kullanmıyorum ama yinede boşuna duruyor o,,, menü eskisi iyiydi ama arkadaş gereksiz dosyaları çıkarınca boş kalacak klasörleri kaldırmak zorunda kalmış e başka bir uygulama olmadğı için en doğrusu bu...widgetlere bildirim i eklese güzel olcak sanırım ve kullanılmayan widgetleri kaldırabiliyorsan internet telefonu, çevrimiçi paylaşım widgetlerini kaldırabilirsin istersen....
ve kamera zaten kullanılıyor hatası var nedeni ise sanırım hemen foto çekip sildiğimizden dolayı oluyor işlem devam ediyor yazısının geçmesini bekleyin 1 sn felan sonra sile basın aslında orjinal kendi fw sinde bu olay olmuyordu hemen silebiliyorduk ama 1 sn beklemekten bir şey olmaz sanırım ve şu web uygulamasında yer imlerini düzenlese çok iyi olcak silinmiyor mesela silmek istediğimiz yer imleri mesela oraya youtube,facebook yer imlerini koyabilirsin ve gerisi iyi bence başka bir sorun yok... kolay gelsin...
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşım java yüklenmiyor söylediğin bütün dosyalarıda sildim uygulamalarıda kaldırdım ama java yüklenmiyor bir önceki fw de de yüklenmiyordu ama dediğn gibi yapınca olmuştu bu kez olmadı ...