5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

djkeles

djkeles

Üye
yükledim hosuma gitti bakalım hata olurmu :)

smtcn123

Üye
ellerine sağlık biladerim çok güzel olmuş

5800 cı

5800 cı

Üye
bunda şarj ne kadar gidiyo peki ben dün akşam çıkardım şarjdan şimdi 3 diş kaldı yaptığım şeyler toplam 1 saat wirelessten internet 1-1,5 saat araba yarışı 5 dk müzil birde ara ara o güzel tema efektlerine bakmak için açıp kapadım :D

verterkenan

Üye
arkadasım ellerine saglık süper olmuş 1 haftadır kullanıyorum sorun yok ..çalışmalarının devamı bekleriz

bbkr630

bbkr630

Üye
bunda şarj ne kadar gidiyo peki ben dün akşam çıkardım şarjdan şimdi 3 diş kaldı yaptığım şeyler toplam 1 saat wirelessten internet 1-1,5 saat araba yarışı 5 dk müzil birde ara ara o güzel tema efektlerine bakmak için açıp kapadım :D

Katılıyorum bende 2-3 arama ve 3 saatlik müzik dinlemeyl(bluetooth kulaklık ile ) tamamen bitti

bekleme modunda bile 1-2 saat sonra %90'a düşüyo şarj dışında şu ana kadar en başarılı FW ama bu şarj süresi gerçekten dşündürüyor adam gibi bi C6 bulamazsa bu FW gibi (tabi şarjı iyi giden)
Orjinale dönüş yapcam

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
şarjın az gittiğinin farkındayım :)

YavuzHaris

YavuzHaris

Üye
Virgo Hocam tuş kLidini Çözemedm ben n8 tuş klidi yk n97 deki gibi .s

5800 cı

5800 cı

Üye
birde söyle bir sorun var opera mobile da biraz gezince birden program kendi kendine kapanıyor bu neden olur

bbkr630

bbkr630

Üye
şarj süresi için yapılabilecek birşey var mı bekleyelim mi

5800 cı

5800 cı

Üye
bir an önce bu ram ve şarj olayına bir çözüm bulmamız lazım

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ben bir müddet orijinal yazılıma döneyim ne olur ne olmaz şarj çok kısa ömürlü neyse orijinal yazılıma dönüyorum ama bu cfw gerçekten süpper ötesi çok hoşuma gitti

İskenDer™

İskenDer™

Üye
teşekkürler..

5800 cı

5800 cı

Üye
ya ben birşey diyecem bu tema efektlerini açınca arkada beyaz birşeyler uçuruyo onu nasıl iptal ederiz şarj ın az gitmesinin bir nedenide bu efektleri kapatmak istemiyorum sırf bu yüzden

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
şarj ı da ram i de düzeltmeye çalışıyorum bugün yarın yenilerim konuyu ..düzeltebilirsem

forumdaki bazı şakacılar yüzünden konu açmak istemiyorum adam konunun aynısını kopyala yapıştır yapıp yeni konu açmış xD

5800 cı

5800 cı

Üye
şarj ı da ram i de düzeltmeye çalışıyorum bugün yarın yenilerim konuyu ..düzeltebilirsem

forumdaki bazı şakacılar yüzünden konu açmak istemiyorum adam konunun aynısını kopyala yapıştır yapıp yeni konu açmış xD

tamam abim büyük bir umutla bekliyoruz yeni haberleri

HackerCelik

HackerCelik

Üye

allah senden razı olsun valla nokia nin yapmadığı güzellikleri ekledin 5800 a çok saol heycanla bekliyorum inşallah ram ve şarjı halledersin
bide flash lite 4 eklense tam süper olcak
son olarak sesini birazdaha yükseltemez misin? Bence hala yetersiz
Iyi forumlar...

5800 cı

5800 cı

Üye
evet ram ve şarjı hallet seside az bişe yükselt ondan sonra cennetliksin valla :D

Üst Alt