5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
eyvallah teşekkürler

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
benden başka kullanan yok galiba bu fw yi kimse yorum yapmıyor...

carbon2oxide

Üye
hocam bunun 5x4 4x4 3x4 bunlardan hangisi normal olanı yani v52 menüsündeki gibi ? yeni güncelleme cıkacak mı?

filozofurkan

Üye
bunda ovi mağaza çalışıyormu ya da varmı?

filozof66

Üye
çok güzel fw olmuş bugun ne kadar fw varsa deniyecem bu 2. fw yüklediğim ama sadece bişey eksik bence menüye girince ikonların üstünde menünün arkaplanından farklı yer çok dikkat çekici sizin için küçük ama ben sevemedim orayı ama başarılı bi çalışma olmuş ellerinize sağlık

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam eline sağlık yazdıklarına bakılırsa çok güzel bi fw galiba bi ara denerim.. :) ya benim öğrenmek istediğim birşey var 4x4 menüyü nasıl yapıyoruz elimde bi fw var da onu öyle yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bir türlü bulamadım bu konuda yardımcı olur musun bana

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
ustam eline sağlık yazdıklarına bakılırsa çok güzel bi fw galiba bi ara denerim.. :) ya benim öğrenmek istediğim birşey var 4x4 menüyü nasıl yapıyoruz elimde bi fw var da onu öyle yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bir türlü bulamadım bu konuda yardımcı olur musun bana

nfe indir herhangi bi 4x4 lü yazılımın içinden 4x4 grid klasörünü al istediğin fw ye yine nfe ile at resource nin içinde

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
rofs2 ye mi yoksa rofs3 e mi? Bi siteden bulup indirmiştim 4x4 dosyasını denedim ama birşey değişmemişti ?

--------------- Ekleme ---------------

söylemeyi unuttum 5800orjinal fw yi 4x4 yapmak istiyorum fark eder mi o dediğin olur mu yine de

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Teşekkürler

filozof66

Üye
virgo kardeş o menüdeki farklılığı gidermenin yolu varmı

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
rofs2 ye mi yoksa rofs3 e mi? Bi siteden bulup indirmiştim 4x4 dosyasını denedim ama birşey değişmemişti ?

söylemeyi unuttum 5800orjinal fw yi 4x4 yapmak istiyorum fark eder mi o dediğin olur mu yine de

orjinal fw de böyle bi şansın yok malesef :)

virgo kardeş o menüdeki farklılığı gidermenin yolu varmı

ne farklılığı ?

bunda ovi mağaza çalışıyormu ya da varmı?

yok ama kurunca çalışır

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
hadi ya :( fwde çok güzel olmuştu bi o eksikti ya :( :( çok moralim bozuldu ya :(

5800 cı

5800 cı

Üye
ya şimdi biz bu cfw leri yüklüyozda telefonlar garanti dışı kalmıyor demi ?

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
ya şimdi biz bu cfw leri yüklüyozda telefonlar garanti dışı kalmıyor demi ?

arkadaşım başımdan geçen bir olayı yazayım buraya

ben bu fwlerden kurmuştum 1 ay önce telefona fakat telefonumu başka bir bilgisayara takınca sanırım telefonun içindeki usb kablo girişi yandı ve çalışmıyordu pc takınca telefon çalışıyor fakat pc hiç bir tepki vermiyordu garantisi vardı götürdüm verdim 1 ay sonra gidip aldım kurarken dikkatli kurun ve her bilgisayara takmayın güvendiğiniz pclere takın hele ki internet kafelerdeki pc lere hiç değdirmeyin ;) benim taktığım pc evdeki 5 senelik ama ilk geldiği zaman ki kadar temiz bir pc idi ama yinede tele zarar verdi,laptop a takınca tak görüyor hemen çünkü yeni yepyeni telefonda yeni ve laptop windows 7 olunca tabi muhakkak görücektir...kısacası garanti dışı kalmaz ve yeni versiyonu yükleyip geri veriyorlar...
;)

salyazza

Üye
bu ikinci boş ana ekran ne işe yarıyor..??

forumda yeni olduğumdan adabı bilmiyor olabilirim kusura bakmayın..
teşekkürler bu arada fw için..

PriZm

PriZm

Üye
bu ikinci boş ana ekran ne işe yarıyor..??

forumda yeni olduğumdan adabı bilmiyor olabilirim kusura bakmayın..
teşekkürler bu arada fw için..
Kardeş o ikinci ekranla duvar kağıdını görebilirsin ama oraya widget ekleyemessin:oke:

bbkr630

bbkr630

Üye
konu neden iptal anlamadım

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bekliyoruz hadi bakalım

mkryvz

mkryvz

Üye
Defalarca yenilemeler sonucu modladığım sorunsuz fw linkler ve görüntüler için bekleyin
Bilgilendirme için teşekkürler.
Umarım içine imza, reklam gibi bir sürü şey doldurmamışsındır ;)

Üst Alt