bunun nedeni fwnin tamamen eksiksiz olmasıdır arka planda onlarca gereksiz hizmet/uygulama çalıştırıyor genel olarak ramde yerlerde sürünüyor (30-en fazla 40 oldu) o kadar şarj yemesi bence gayet normalben şarja nokianın enerji prifiler diye mi neydi öyle bi programdan baktım harbiden çok fena şarj yiyo ara sıra deli gibi 1.305 mah lara çıkıyo 400 e iniyo neden bu kadar yiyo anlamadım ama sayaç deli gibi atıyo valla

işte o proları kapatmanın ramblowdan başka yolu yokmu yani ram in içini göreceğimiz bir programbunun nedeni fwnin tamamen eksiksiz olmasıdır arka planda onlarca gereksiz hizmet/uygulama çalıştırıyor genel olarak ramde yerlerde sürünüyor (30-en fazla 40 oldu) o kadar şarj yemesi bence gayet normal![]()
kill me programı benim bildiğim kadarıyla kapatıyordu ama yanlış uygulamayı kapatırsan tel reset atıyorişte o proları kapatmanın ramblowdan başka yolu yokmu yani ram in içini göreceğimiz bir program

sağol ama işe yaramaya programlar hangisi oluyo ;Dkill me programı benim bildiğim kadarıyla kapatıyordu ama yanlış uygulamayı kapatırsan tel reset atıyor
Ama tabi ramin kesin olarak arttırılması için nfe den biraz düzenleme lazım![]()
Deneye deneye bulacaksın eğer bilki birini kapattığın zaman tel kapanır/reset atarsa bilki o yanlışsağol ama işe yaramaya programlar hangisi oluyo ;D

ama ram şimdi en az 40
Problemsiz çalışıyor şuano A nın içindekilerin hepsini kapattım ram 35 den 44 e yükseldi hiçbir anormallikte yokDeneye deneye bulacaksın eğer bilki birini kapattığın zaman tel kapanır/reset atarsa bilki o yanlış![]()
maşaallah 

Sade oldu derken Fw patlamasın?fw yi komple değiştirdim ram de ve şarjda iyileşme oldu ( şarj ı deneyemedim tabi daha bugün modladım ) uploadlamaya başlıyorum az sonra .. aşırı derecede sade oldu (:

ortalama ram miktarınıda yazarsan sevinrim abiaslında kill me ile 44 mb ram açtım ama geçsemmi ona
herkesin kullanımı farklı ... Açılışta ki ram i söylesem ne olacak...ama çok daha yükseldi emin ol xDvallah herşeyi on numara olmuş linkleri bekliyorum hemen kurmalıyım fakat bir sorun daha var acaba onuda halledebilirmisin bazı fwlerde o hal olmuşta ama onlarda bu fw kadar kaliteli ve orjinal değil kamera şuanda kullanılıyor zaten hatası var onu halletsen ve efekt sade olsa süper olur...4x4....kolay gelsin