virgo2000
Üye
Bilgilendirme için teşekkürler.
Umarım içine imza, reklam gibi bir sürü şey doldurmamışsındır![]()
hiç öyle bişey yapmadım bilen bilir

Bilgilendirme için teşekkürler.
Umarım içine imza, reklam gibi bir sürü şey doldurmamışsındır![]()

bu son yaptığını kullanmıcam arkadaşım çok berbad görünüyor resmen menü ve müzik uygulamasının adı niye mp3 çok saçma olmuş dün yaptığın fw çok iyiydi sadece yazdığım bazı hataları düzeltmen yeterliydi dün yaptığın görünüm olarak çok iyiydi...
hocam mesajların 1 saat geç gelmesine çözüm buldun mu konuda mesaj gecikmesi yazıyorda acaba o mu diye merak ettim ?
ilk başta sensörde problem vardı ekran yan dönmeyi çok geç yapıyordu sonra düzeldi gibi ama gerçekten telefona roket takılmış gibi oldu şiddetle tavsiye ederim wifide bile iyileşme oldu net daha hızlı çok teşekkürler virgo hocam 
virgo kardeşim teşekkürler denemek istiyorum ama her seferinde geç geliyor mesajlar birkaç tane deneme fırsatın varmı acaba çünkü her zaman olmuyor bazen 3 mesajın 2 si falan 1 saat geç geliyor bazen 100 mesaj hiç geç gelmiyor en son paylaştığında biraz daha az yaşanıyordu bu sorun buna dair bir gelişme yaptınmı acaba düzeldimi tamamen ?
kardeş 3x4 bekliyorum inan bir saattir nerde kaldı
birde şu ikinci ekrandaki saati kaldırdın sanırım yanlış anlamadıysam
keşke kaldırmasaydın
ben yükledim valla 10 numara ilk fw yi attım baktım 34 ten yukarı çıkmıyo tüh dedim boşuna geçtik sonra teli kapatıp açtım ram 49 un altına inmiyo şimdiilk başta sensörde problem vardı ekran yan dönmeyi çok geç yapıyordu sonra düzeldi gibi ama gerçekten telefona roket takılmış gibi oldu şiddetle tavsiye ederim wifide bile iyileşme oldu net daha hızlı çok teşekkürler virgo hocam
--------------- Ekleme ---------------
ama şöyle birşey var bu n8 tuş kilidi bende yok nedendir acaba
--------------- Ekleme ---------------
ya xpressmusic tuşu işlemiyor nedendir
5x4 de bekliyoruz simdiden tsk..bu arada virgo hafiza karti ikonuda eklesen yazilima nasil olur sag ust kosede olan...

Maps 3.06 de ekleseydin bari![]()
zaten beta... daha güzel gps proları var onları kullandediğini engelleyen modu ekledim ama bu modun ingilizce dosyaları var sadece... bunları türkçeleştirip eklersen hiç sorun kalmaz (eğer sorun varsa) ama bu kadar da kasmak istemiyorum bu modlama işini.... Bikaç msjla denemedim ama denerim sonra. yani ingilizce yaparsan sorun olmayabilir saçma bi yöntem de olsa (:

bide bu N8 slide tuş kilidi üzerinde tuşları açmak için sürükle yazıyor bunun yerine başka şey yazma şansımız var mı?kardeş bundan öncekini sabah verdiğini yükledim ama bunu nasıl 3X4 yapabilirim tekrar fw atamiyacam arkadaştan zar zor laptopu aldım 4x3 çok karışık gösteriyor menüyü flaş atmadan 3x4 nasıl yapabilirim mod varmı yada bir yolbide bu N8 slide tuş kilidi üzerinde tuşları açmak için sürükle yazıyor bunun yerine başka şey yazma şansımız var mı?
kardeş bundan öncekini sabah verdiğini yükledim ama bunu nasıl 3X4 yapabilirim tekrar fw atamiyacam arkadaştan zar zor laptopu aldım 4x3 çok karışık gösteriyor menüyü flaş atmadan 3x4 nasıl yapabilirim mod varmı yada bir yolbide bu N8 slide tuş kilidi üzerinde tuşları açmak için sürükle yazıyor bunun yerine başka şey yazma şansımız var mı?