5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Kardeş N8 in Flashını Eklemek mümkünmü ?

m.milamur

Üye
--------------- Ekleme ---------------

Yaa arkadaşlar dikkatimi bişey çekti sizde de oldumu, sabah kaltığım zaman telefon ekranında bir mesaj gönderildi ücret 0 TL yazıyor bir yere mesaj mı gönderiyor nedir sizde de oldumu bu

bende ve tanıdığım 2 kişide aynı sorun var. Ortak kanatımız vodafone nin üccretsiz süper internet paketi. Sende kullanıyor musun bu süper net paketini?

5800 cı

5800 cı

Üye
ya ben bu cfw yi yükledim benim telefonda ekran yan dönmüyor sensör de neden olur

male0707

Üye
gerçekten güzelmi yaaaaaaa :D Hızlımı Acaba !!!!????

5800 cı

5800 cı

Üye
ya ben bu cfw yi yükledim benim telefonda ekran yan dönmüyor sensör de neden olur
sorunu hallettim ama ram çok az bu problem çıkarmasın uygulamalarda

38 in üstüe çıkmıyo

38 in üstüe çıkmıyo
20 lere kadar düşmüştü ram fotoğrafları açarken hafıza dolu uyarısı verdi teli kapatıp açtım şimdi 40 mb eğer düşmezse iyi

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
N8 Flashı ne Zaman Gelecek

en beğendiğim cfw valla java sorunu yok browserde kasma yok yeter bana mutlaka tavsiye ederim

1oUrkiLLer95

Üye
çok ii ya telefon hzlandı elinize sağlık bee :D..

AlpReis

AlpReis

Üye
bende ve tanıdığım 2 kişide aynı sorun var. Ortak kanatımız vodafone nin üccretsiz süper internet paketi. Sende kullanıyor musun bu süper net paketini?

Evet olabilir bende Vodafone internet paketi kullanıyorum zaten bu fw ile alakalı değilmiş, başka bir fw kuruncada aynı iletiyi almıştım, olabilir Vodafone intert paketinden olsa gerek

HackerCelik

HackerCelik

Üye
arkadaşlar yardım lütfen Searching for phone...Not found!!! de kalıyo usb driver tanımıyo:((

sado_27

sado_27

Üye
sen telefonunu jafla flaslamadan once pc ye okuttunmu kardes

5800 cı

5800 cı

Üye
arkadaşlar yardım lütfen Searching for phone...Not found!!! de kalıyo usb driver tanımıyo:((

kardeş öyle diyorsa programı kapatıp tekrar aç düzelir aynısı bendede olmuştu

ya bu fw de şöyle bi acayiplik var aslında iyi bir acayiplik mesela operada 1 sekme açınca ram 10 mb a kadar düşüyo 2. sekmede 8 mb oluyo yalnız 3. sekmede yine 9 veya 10 mb yükseliyo :D ki açtığım sitelerin hepside resimli oluyo inanmayana video çekip koyabilirim. birde ben bu cfw yi yükledikten sonra telefona format atmadım bir sorun yok ama atmam şartmı acaba ?

YavuzHaris

YavuzHaris

Üye

kardeş pc ye ovi suite yükledinmi. Yüklemedysen onu yükle :) Ondan sonra düzelir

Virgo Hocam. keşke Tuş Klidini N8 Tarzı tuş klidi yapsaydn. Daha Hoş duruyor .)

rsm39

rsm39

Üye
yukledigim en guzel cfw ben hataya rastlamadım bir tek n8 tus kilidi yuzunden kilit acıp kapama sorun oluyor bunu kaldırmanın yolu var mıdır?

Buhara15

Üye
Eline sağlık kardeşim bende kurdum bunu vede beğendim emeği geçenlerden Allah razı olsun.. benim 2 sorum olacak
1- N8 deki slide tuş kilidi bende neden yok bunu ekleyemez miyiz?...
2- widget ekranı neden sadece birtane yani ekranları çoğaltamaz mıyız ekranı elle kaydırdığımızda sadece saat widgeti kalıyor neden buraya birşey eklenmiyor... benim ihtiyacım var yardımcı olandan Allah razı osun....

5800 cı

5800 cı

Üye
Eline sağlık kardeşim bende kurdum bunu vede beğendim emeği geçenlerden Allah razı olsun.. benim 2 sorum olacak
2- widget ekranı neden sadece birtane yani ekranları çoğaltamaz mıyız ekranı elle kaydırdığımızda sadece saat widgeti kalıyor neden buraya birşey eklenmiyor... benim ihtiyacım var yardımcı olandan Allah razı osun....
abi ben ev ekranına istediğimi koydum şöyle yapacaksın mesela orda görünmesini istemediğnin üstüne basılı tut kaldır de sonra boş yere basılı tut orda ekle çıkar ordan nistediğini eklersin sonunda 3-4-5 diye yazan bişe var onu seç içine istediğni ekle içine anlamadığını sanıyorum ama anlamazssan video çekip koyarım akşama :oke:

Buhara15

Üye
kardeş onları biliyorum benim sorduğum o ekran gibi başka ekran olsun yani iki ayrı ayrı widget ekranı olsun istiyorum.

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
kardeş öyle diyorsa programı kapatıp tekrar aç düzelir aynısı bendede olmuştu

ya bu fw de şöyle bi acayiplik var aslında iyi bir acayiplik mesela operada 1 sekme açınca ram 10 mb a kadar düşüyo 2. sekmede 8 mb oluyo yalnız 3. sekmede yine 9 veya 10 mb yükseliyo :D ki açtığım sitelerin hepside resimli oluyo inanmayana video çekip koyabilirim. birde ben bu cfw yi yükledikten sonra telefona format atmadım bir sorun yok ama atmam şartmı acaba ?

şart değil ben de atmadım.. o maddeyi de siliyorum şu anda xD

kardeş onları biliyorum benim sorduğum o ekran gibi başka ekran olsun yani iki ayrı ayrı widget ekranı olsun istiyorum.

öyle bi mod yok çıkması da çok düşük ihtimal

yukledigim en guzel cfw ben hataya rastlamadım bir tek n8 tus kilidi yuzunden kilit acıp kapama sorun oluyor bunu kaldırmanın yolu var mıdır?

n8 tuş kilidi var yazılımda ... bazı programlar çok nadir n8 tuş kilidini iptal edebiliyor mesela smartphone best taskman böyle bi program kurmadıysan tekrar flashla düzelir

1oUrkiLLer95

Üye
arkadaşlar mthiş olmş elnze sağlıkta bnde rompatcher flan hepsi vardı bi gün sonra baktım gitmiş hep active file filan ve sis uzantılı uygalamaların hiçbirini yükleyemiyorum dosya bozuk diyor yardımcı oln allah rzası içn....

5800 cı

5800 cı

Üye
peki bu tuş kilidini ayriyetten yükleyeceğimiz bir yer varmı acaba

YavuzHaris

YavuzHaris

Üye
Virgo Hocam. Ben hiçbir Pro Yüklemedim fLash attığım an N97 tuş kLidi vardı. N8 olmadı hiç ./

Üst Alt