--------------- Ekleme ---------------
Yaa arkadaşlar dikkatimi bişey çekti sizde de oldumu, sabah kaltığım zaman telefon ekranında bir mesaj gönderildi ücret 0 TL yazıyor bir yere mesaj mı gönderiyor nedir sizde de oldumu bu
sorunu hallettim ama ram çok az bu problem çıkarmasın uygulamalardaya ben bu cfw yi yükledim benim telefonda ekran yan dönmüyor sensör de neden olur
38 in üstüe çıkmıyosorunu hallettim ama ram çok az bu problem çıkarmasın uygulamalarda
20 lere kadar düşmüştü ram fotoğrafları açarken hafıza dolu uyarısı verdi teli kapatıp açtım şimdi 40 mb eğer düşmezse iyisorunu hallettim ama ram çok az bu problem çıkarmasın uygulamalarda
38 in üstüe çıkmıyo
bende ve tanıdığım 2 kişide aynı sorun var. Ortak kanatımız vodafone nin üccretsiz süper internet paketi. Sende kullanıyor musun bu süper net paketini?
arkadaşlar yardım lütfen Searching for phone...Not found!!! de kalıyo usb driver tanımıyo(
ki açtığım sitelerin hepside resimli oluyo inanmayana video çekip koyabilirim. birde ben bu cfw yi yükledikten sonra telefona format atmadım bir sorun yok ama atmam şartmı acaba ?arkadaşlar yardım lütfen Searching for phone...Not found!!! de kalıyo usb driver tanımıyo(
Ondan sonra düzelirabi ben ev ekranına istediğimi koydum şöyle yapacaksın mesela orda görünmesini istemediğnin üstüne basılı tut kaldır de sonra boş yere basılı tut orda ekle çıkar ordan nistediğini eklersin sonunda 3-4-5 diye yazan bişe var onu seç içine istediğni ekle içine anlamadığını sanıyorum ama anlamazssan video çekip koyarım akşamaEline sağlık kardeşim bende kurdum bunu vede beğendim emeği geçenlerden Allah razı olsun.. benim 2 sorum olacak
1- N8 deki slide tuş kilidi bende neden yok bunu ekleyemez miyiz?...
2- widget ekranı neden sadece birtane yani ekranları çoğaltamaz mıyız ekranı elle kaydırdığımızda sadece saat widgeti kalıyor neden buraya birşey eklenmiyor... benim ihtiyacım var yardımcı olandan Allah razı osun....

kardeş öyle diyorsa programı kapatıp tekrar aç düzelir aynısı bendede olmuştu
ya bu fw de şöyle bi acayiplik var aslında iyi bir acayiplik mesela operada 1 sekme açınca ram 10 mb a kadar düşüyo 2. sekmede 8 mb oluyo yalnız 3. sekmede yine 9 veya 10 mb yükseliyoki açtığım sitelerin hepside resimli oluyo inanmayana video çekip koyabilirim. birde ben bu cfw yi yükledikten sonra telefona format atmadım bir sorun yok ama atmam şartmı acaba ?
kardeş onları biliyorum benim sorduğum o ekran gibi başka ekran olsun yani iki ayrı ayrı widget ekranı olsun istiyorum.
yukledigim en guzel cfw ben hataya rastlamadım bir tek n8 tus kilidi yuzunden kilit acıp kapama sorun oluyor bunu kaldırmanın yolu var mıdır?
Eline sağlık kardeşim bende kurdum bunu vede beğendim emeği geçenlerden Allah razı olsun.. benim 2 sorum olacak
1- N8 deki slide tuş kilidi bende neden yok bunu ekleyemez miyiz?...
2- widget ekranı neden sadece birtane yani ekranları çoğaltamaz mıyız ekranı elle kaydırdığımızda sadece saat widgeti kalıyor neden buraya birşey eklenmiyor... benim ihtiyacım var yardımcı olandan Allah razı osun....