5800 Benzeri Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alone45

alone45

Üye
    Konu Sahibi
5800 Benzeri Telefon?
Arkadaşlar konunun yeri burasımı değilmi anlayamadım ama başlıkta cep telefonları destek ve bilgiler yazısını gördüm daldım içeri :) 5800 kullanıcısıydım ve telefonumu sattım 1 haftadır telefonsuzum ve 5800 benzeri kamerası iyi olan bi tel arıyorum ama bir türlü karar veremedim bu gidişte tel alamıcam gibi görünüyor :( 700 lira bütcem var arkadasşlar sizlerden yardım bekliyorum sizce hangi marka hangi model telefon almalıyım..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia C6-01 alman lazım. o fiyata Alabileceğin en iyi telefon

• Beğen
Tepkiler: alone45
Noks

Noks

Üye
c6-01 yada c6-00 al 5800 tarzı istiyorsan

• Beğen
ozanazy

ozanazy

Üye
Nokia alma bu sefer başka marka dene bence :D

• Beğen
yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
x6 ideal?..

• Beğen
orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
c6-01 veya samsung wave723

• Beğen

nonamex

Üye
5800 benzeri bir telefon bulamazsınız, o kadar kötü başka bir telefon yoktur çünkü :ehe

• Beğen
alone45

alone45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim c6 sordum bugun kos koca manisada bir allahın kulunda yok telefon,fiyat soruyorum bilmiyorlar biraz önce netten baktım 750tl diyen var 650tl diyen var hangisi doğru bilen varmı :D nonamex yorumuna katılıyorum orjinal 5800 hakikaten kötü ama sideeffect'in yaptıgı bi yazılımı kurdum tel cok değişti.. nasıl bir tel alıcagıma hala karar veremedim :(

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Dokunmatik tavsiye etmiyorum.alıcaksan klavyeli veya düz birşey al.o telefondan memnun kalmadıysan eğer telefonu muhtemelen fazla hırpalayan birisisin.Dokunmatiğin ömrü azdır,klasik tarz bişey al bence :hmmm

• Beğen
61semih

61semih

Üye
5800 benzeri bir telefon bulamazsınız, o kadar kötü başka bir telefon yoktur çünkü :ehe

aynen katılıyorum samsung galaxy ace al 50 lıradaha koyda fırından da yenı cıktı hemde androit bugunlerde bana kım sorsa bu telı tavsıye edıyorum

• Beğen
alone45

alone45

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik tavsiye etmiyorum.alıcaksan klavyeli veya düz birşey al.o telefondan memnun kalmadıysan eğer telefonu muhtemelen fazla hırpalayan birisisin.Dokunmatiğin ömrü azdır,klasik tarz bişey al bence :hmmm

Öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim arkadaşım.5800 kullanmaktan şikayetci asla değilim hele ki fw kurduktan sonraki hali cok iyidi.teli satmamın sebebi telefondan sıkıldım fwleri denedim uygulamaları denedım duvar kagıtları zil sesleri vsvs daha başka denenicek bişey kalmadı en sonunda telefondan soğudum ve satttım yani kullanışsızlığından ve hırpalandığından değil sadece sıkıldım..

aynen katılıyorum samsung galaxy ace al 50 lıradaha koyda fırından da yenı cıktı hemde androit bugunlerde bana kım sorsa bu telı tavsıye edıyorum

teşekkür ederim önerin için.ben samsung telefonları bi türlü beğenemedim kullanan arkadaslar belki karşı cıkabılır belkı benımle aynı düşüncedede olabilirler ben samsung model telefonları cok kaba ve takoz buluyorum sistem ve donanım olarak bişey demıyorum ama dizayn olarak bi türlü beğenemedim..

Arkadaşlar bugun Lg KF750 baktım çok hoşuma gitti fiyatıda uygun 500tl benim bütçemin 200tl aşağısında bu telefonu kullanan varmı ya da şurası iyi şurası kötü gördüğünüz noktaları varmı?
Son olarak C6 sormuştum manisada hiç biyerde bulamazsın dediler bana C7 önerdiler aklıma takılan C6 mı alt model C7 mi ve neden C6 yokta C7 var anlam veremedim..

Öneride bulunan arkadaşlara tekrar teşekkürler hala telefonsuzum :D bir türlü karar veremedim :)

61semih

61semih

Üye
tasarım konusunda eksıkler bıraz evet butun cıhazları bırbırısının aynısı ama bunalr arasında bır kac model farklıkı cokta reel bır degısım yok ace modelı iphone ye benzetılmıs ama bence sansungun en hos telefonu(gorecelı tabıkı) samsung un androitleri iş yapar belki bada gerisi traş zaten tercih senin kardeşim ne alırsan hayırlı olsun

eagleneco

eagleneco

Üye
markaya ön yargılı bakıyosun gibi geliyo bana. Samsungun bir sürü modeli var.Ben 8500 wave kullanıyorum kesinlikle telefon çok güzel. Arkadaşın tavsiye ettiği samsung ace modeli ayarında bi telefonu bu fiyat aralığında başka markada bulamazsın. Bana kalırsa tasarımı da çok güzel. Biraz iphone 4 ten çalmışlar gibi. LGnin modeli hakkında bir bilgim yok. tasarımının kötü olduğunu söylüyorsun ki 5800 bence tasarım olarak en takoz tellerden biri.

HS893

Üye
[ı]nokıa 5250[/ı]

hoss

hoss

Üye
nokia nın hantal sybianından uzak dur :oke:galaxy ace ,p503, galaxy mini ,galaxy gio gibi modellere bak kesinlikle pişman olmazssın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt