Okulda kullanabileceğim sade bir telefon istiyorum. Hangi telefonu tavsiye edersiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
Okulda kullanabileceğim sade bir telefon istiyorum. Hangi telefonu tavsiye edersiniz ?
Arkadaslar baslıktada belırttıgım uzere okulda kullanmak ıcın kamerası olmayan bır telefon arıyorum. Kendım 5800 kullanıcısıyım uzun essek fılan oynarken telefonuma cok zarar geldi. :off: :d: Kamerası olmayan ucuz bır telefon alırsam ona bısey olsada ıcım acımaz. :D

Yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar. 2.Donem baslamak uzere. :)

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Aynen ya telefonu yeni aldım çok zarar veriyolar 2-3 kere düşürdü bazı sorunlular.Başkasının eline vermiceksin telefonu.Bnim E-250 vardı babama dedim bunu okulda kullanırım diye birini tercih et dedi diğerini satcakmış.

Samsung E-250 derim VGA Kameralı:oke: piyasada 100 TL Kadar

Utku

Utku

Üye
3310 ideal

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
1100 yeterde artar bile çok ucuz 30-40 civarı..

farukozer4444

farukozer4444

Üye
3310 kaba bi tel :) nokia 1110i almalısın. normal öğrenci telefonu. ben bi kaç sene önce kullanmıştım

rock83

rock83

Üye
2. bişeyler al işte arkadaşım :)

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
1100 yeterde artar bile çok ucuz 30-40 civarı..

Sağolun hocam az önce bir araştırdım dediğiniz gibi telefon çok güzel tam aradığım gibi..

--------------- Ekleme ---------------

Aynen ya telefonu yeni aldım çok zarar veriyolar 2-3 kere düşürdü bazı sorunlular.Başkasının eline vermiceksin telefonu.Bnim E-250 vardı babama dedim bunu okulda kullanırım diye birini tercih et dedi diğerini satcakmış.

Samsung E-250 derim VGA Kameralı:oke: piyasada 100 TL Kadar

Kardeşim kamerasız birşey istiyorum. Tavsiyen içinde çok teşekkürler. :)

Utku™;3189747' Alıntı:

Aga sen ne yaptın ya. :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
nokib 1203,1208,1661

Utku

Utku

Üye
1100 da iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...