550 TLye kadar Cep Telefonu Önerisi +1 soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kncrpn

kncrpn

Üye
    Konu Sahibi
550 TLye kadar Cep Telefonu Önerisi +1 soru
Arkadaşlar benim 550 TL kadar bütcem var ve 5800 kullanıcısıyım.5800 Kişiselleştirme açısından berbat bir telefon ve benimkinin ekranı çatladı.Ekranı yaptırıp satmayı düşünüyorum.Telefon biraz bakımlı sayılır resimleri burda var http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/5800-ekrani-catladi-ve-bonus-sorunlar-543635.html en aşağı kaça satmalıyım ki kazık yemiyim? 1.soru buydu. 2.sorum ise Nokia E72 ve Samsung Galaxy Fit arasında kaldım sizce bu iki telefondan hangisi almalıyım? Veya sizin önerileriniz nelerdir?

So_Bad

Üye
ideos x5 al pişman olmazsın turkcell timlerden al

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sana tavsiyem bi 50 lira kadar daha fazla para ver c6 al. Teknosa da su an 600 lira

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
c6-01 al. veya biraz daha ekle wave 2 al.

kncrpn

kncrpn

Üye
    Konu Sahibi
Önerilerinizi değerlendireceğim daha önerinizi var mı?

Krofessional

----------Eklendi @ 22:19:27 ---------- Yazıldı @ 22:18:38 ----------

61semih

61semih

Üye
arkadasım tercıhın nokıa olacakıse c601 den baska alma bence c7 de var ama c601 daha mantıklı
bunun dışında fıt yerıne gio tavsıye ederım fıt ın ekran cozunurlugu tam anlamıyla berbat arkadasımda var yanyana koyunca arada daglar kadar fark var hem ıslemcı olarkta gıo daha ustun fıt yerıne gıo dusunmen daha ıyı olur
nokıa da c601 android işletım sıstemlı dusunuyorsan bu fıyat aralıgında ya gio ya ideos x5 almanı tavsıye ederım ace galaxy ace de olabılır

----------Eklendi @ 21:22:12 ---------- Yazıldı @ 21:20:43 ----------

+ olarak klavyelı bırsey ıstıyorsan e72 yerıne yenı nesıllere bakmalısın bunlardan bırını yukarda arkadas vermıs
eya nokıanın son cıkardıgı hem dokunmatık hem qwerty lı telefonlarına bak

Krofessional

ekranı çatlak 5800 hmm ekran tamiri garantiye girmiyoda gittigidiyora bak dokunmatik panelde var ekranda vardır 50 tl civarında galiba al kendin yap servis 200+ alır ekranı yaptıktan sonrada bi orjinal fw çakarsan 290-350 arası alırlar

----------Eklendi @ 22:23:05 ---------- Yazıldı @ 22:22:24 ----------

2012ye geçicez android al

maNthis

Üye
İkinci el almak ıstersen Htc Desire telefonumu satıyorum mesaj atarsan ıletıseme gecebılırız nakıt ıhtıyacım var

kncrpn

kncrpn

Üye
    Konu Sahibi
İşletim sistemi Android olan, ekranı parlak ve canlı, dokunmatiği kaliteli,çözünürlüğü iyi ve sağlam bir telefon istiyorum.Bu telefonlarda bu özellikler var mı?

Not:Ekran çözünürlüğünün iyi olmasını isteme sebebim Vodafone 945 gibi ekranı marioyla bütünleşmiş kalitede bir telefon kullanmak istememem.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
550 liraya ekran çözünürlügü yüksek android telefon bulamazsın.
Önerim C6-01

kncrpn

kncrpn

Üye
    Konu Sahibi
5800 veya Samsung Stardan biraz daha kaliteli olsa yeter ama Vodafone 945 gibi olmaz demi?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
5800 veya Samsung Stardan biraz daha kaliteli olsa yeter ama Vodafone 945 gibi olmaz demi?

sen nokia 5800 a kaliteli mi diyorsun ? 550tl lik diyorsun şimdide geçmiş 5800,star, ,vdfne945 diyorsun anlamadım gitti :ehe C6-01 al gitsin ya hiç düşünme.

kncrpn

kncrpn

Üye
    Konu Sahibi
Benim yazdığım mesajları tam okumadın heralde ekran çözünürlüğü onlar kadar olsa yeter dedim ve Android olsun dedim C6-01 diyosun.
Samsung Galaxy Gio almayı düşünüyorum sizce nasıl?

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Huawei ideos x5 al 480*800 çözünürlük var ekran çok canlı kesinlikle tavsiye ederim.

baranselona

baranselona

Üye
evet o fiyata en iyi akıllı telefon huawei ideos x5 tir ekranı 3.8 inç 480x800 pixel kapasitif multitouch tur.. seni fazlasıyla tatmin eder. ayrıca ideos x5 te flashplayer 10.3 - android 2.2 - 800 mhz işlemci - adreno 205 grafik işlemci - 512 mb ram + 2 GB dahili hafıza + 32 GB kadar sd card desteği - 5mp led flash+autofocus kamera 720p HD video kaydı........ galaxy fit i kesinlikle elemelisin para tuzağıdır ekranı berbat... eğer ideos x5 i alamam diyosan gio 2. seçenek olabilir...

kncrpn

kncrpn

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkür ederim açıklamaları için Huawei IDEOS X5 almayı düsünüyorum ama Huawei nasıl bir markadır Ankara'da teknik servisi yaygın mıdır?

baranselona

baranselona

Üye
Herkese teşekkür ederim açıklamaları için Huawei IDEOS X5 almayı düsünüyorum ama Huawei nasıl bir markadır Ankara'da teknik servisi yaygın mıdır?

KVK garantili hocam nokia - HTC ye neresi bakıyosa bunada oralar bakar mesela ankarada servis merkezi var

Ziya Gökalp Cad. Adakale Sok. No:27/B 06420
Kızılay/Ankara

bişey olduğunda götürürsün garanti kapsamında hallederler.... gerekli bilgileri kvk nın sitesinden de öğrenebilirsin

fatih_347

Kapalı Hesap
BENCEDE GARANTİ KONUSUNDA HİCBİR SÜPHE OLMASIN AL CATIR CATIR KULLAN HAYRINI GÖR:yuru

kncrpn

kncrpn

Üye
    Konu Sahibi
Kullanan arkadaşlar 1-2 görüntü atarmısınız zahmet olmazsa?Birde ekranın altından ışık sızıyormuş telefonla konuşurken ses boğuk gidiyormuş şeklinde yorumlar var sizde bu sorunlar var mı? Bu telefona tema yükleniyor mu?

Not:Görüntüden kastım telefonun kamerasıyla çektiğiniz bir resim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt